اخبار ورزشی امروز

شایعه انتصابات جدید در وزارت ورزش و جوانان/اسبقیان این بار معاون قهرمانی می شود؟

شایعه انتصابات جدید در وزارت ورزش و جوانان، اسبقیان این بار نایب قهرمان می شود؟

کیومرث هاشمی شهریور ماه گذشته به عنوان وزیر جدید ورزش و جوانان معرفی شد اما هنوز تغییرات جدی در این وزارتخانه ایجاد نکرده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیومرث هاشمی شهریور ماه گذشته به عنوان وزیر جدید ورزش و جوانان معرفی شد اما هنوز تغییر جدی در این وزارتخانه ایجاد نکرده است. بدنه وزارت ورزش و جوانان در حوزه وزارتی قرار گرفت.

که سید شروین اسبقیان را به عنوان مدیر کل این حوزه منصوب کرد. اسبقیان پیش از آن رئیس فدراسیون ورزش جانبازان و معلولان بود. او با این سمت از فدراسیون رفت.

پس از حوزه وزارتی، انتظار می رفت وزیر ورزش و جوانان برای تغییرات در سطح دستیار حرفه ای و قهرمانی بسیج شود. نماینده ای که مهمترین مسئولیت را در این وزارتخانه دارد.

در حال حاضر سید محمد پولادگر نماینده حرفه ای و قهرمان مجلس است که در زمان تصدی وزیر قبلی حمید سجادی این سمت را بر عهده داشت. با روی کار هاشمی به دلیل عدم همسویی با وزیر ورزش از لحاظ تفکر مدیریتی، این طور برداشت می شد که از این سمت برود.

طی سه چهار ماه گذشته شایعات زیادی در مورد گزینه های جدید این نماینده مجلس به گوش می رسد. از مهرزاد حمیدی تا مهرعلی باران چشم و مهدی علینژاد. تاکنون هیچ یک از این افراد به سراغ رئیس معاونت حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش نرفتند تا اینکه چند روز پیش گزینه دیگری به این لیست اضافه شد. شروین اسبقیان به عنوان معاون جدید منصوب شد.

باید ببینیم این شایعه چقدر به واقعیت نزدیک است. به هر حال اینکه وزیر ورزش اسبقیان را به عنوان مدیر کل دفتر وزارتی منصوب کرده و بعد از مدت کوتاهی قصد تغییر سمت دارد جای سوال دارد.

اما اگر هاشمی بخواهد این تصمیم را اجرایی کند، دفتر اسبقیان از طبقه چهارم به طبقه دوم وزارتخانه منتقل می شود.

در همین راستا گفته می شود کمال جوانمرد که دبیر کمیته ملی پارالمپیک (هیئت ورزش معلولان) است جایگزین اسبقیان در حوزه وزارتی خواهد شد.

اگرچه انتقال جوانمرد از کمیته ملی پارالمپیک به وزارت ورزش و جوانان حدس و گمان است، اما جای تعجب است که چرا بیشتر گزینه های پیشنهادی از حوزه ورزش جانبازان و معلولان می آید!

در این میان پیگیری های آنا حکایت از آن دارد که قرار است برنا فیروزی، مدیر منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان نیز صندلی خود را به سیروس احمدی واگذار کند. احمدی هم اکنون مدیرکل باشگاه های این وزارتخانه است.

شایعات در راهروهای وزارت ورزش و جوانان تنها به این موارد ختم نمی شود و به گفته معاونت امور بانوان این موارد نیز در لیست تغییرات قرار دارند. مریم کاظمی پور در حال حاضر نماینده این منطقه است و عملکرد او انتقادات زیادی را به دنبال داشته است.

شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور که یکی از زیرمجموعه‌های این وزارتخانه است، از دیگر بخش‌هایی است که احتمالاً شاهد تغییرات مدیریتی است.

مهیار عسکریان سرپرست این شرکت است. وی همچنین با حکم حمید سجادی منصوب شد و بیش از یک سال است که سرپرست وی بوده است. بر اساس قوانین مدت سرپرستی چهار ماه است و تاکنون دو بار این پروانه برای وی تمدید شده است. به هر حال از آنجایی که عسگریان مدیرعامل یکی از بخش های خصوصی است و بیشتر به مدیریت این بخش تعلق دارد، اخیرا استعفای خود را تقدیم وزیر ورزش کرده است.

وی به رسانه ها گفت: از زمان آمدن وزیر جدید ورزش استعفای خود را تقدیم وی کرده ام و منتظر تصمیم وی هستم. آنها دستان باز دارند و در صورت لزوم می توانند فرد جدیدی را جایگزین کنند. قطعا بهترین تصمیم را خواهند گرفت.

عسگریان اما در حال حاضر مشغول ادامه فعالیت است تا وزیر پس از سنتز لازم گزینه مورد نظر را ارائه دهد. ظاهرا یکی از روسای فدراسیون های ورزشی با مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تماس گرفته است. این شرکت اگرچه یکی از نهادهای تاثیرگذار در مجموعه ورزشی کشور است، اما تاکنون توسط مدیران غیرورزشی و سیاسی اداره می شده است.

عاصم یوسفی قبل از عسگریان به دستور سجادی رئیس شرکت شد. یوسفی تهیه کننده سینما و تلویزیون بود و کاری به ورزش نداشت. وی در نهایت با حاشیه های فراوان این سمت را ارائه کرد.

با تمام این اوصاف کیومرث هاشمی در ساختار مدیریتی وزارت ورزش و جوانان بسیار عقب افتاده است در حالی که این وزارتخانه وضعیت خوبی ندارد. اما در دو سالی که حمید سجادی وزیر این وزارتخانه بود، افرادی که از خانواده ورزش نبودند جذب این دستگاه شدند و تصمیماتی گرفته شد که تبعات منفی بسیاری داشت.

کیومرث هاشمی که تجربه نایب رئیسی سازمان منحله تربیت بدنی و ریاست کمیته ملی المپیک را دارد، قرار است هر چه زودتر تغییرات لازم را در وزارت ورزش انجام دهد. چرا که کاروان ورزشی ایران در آستانه حضور در رویداد بزرگ المپیک 2024 پاریس و حساس ترین دوره است. ورزش کشورمان چندی پیش در بازی های آسیایی 2022 هانگژو شرکت کرد و با کسب عنوان هفتمی و از دست دادن یک رتبه نسبت به دوره قبل نتیجه ضعیفی کسب کرد.

این موارد در حالی رخ می دهد که نزدیک به 14 فدراسیون المپیکی و غیر المپیکی در بلاتکلیفی هستند و امور خود را با سرپرست اداره می کنند. در همین رابطه وزیر اعلام کرد که انتخابات ریاست تمامی این فدراسیون ها تا پایان سال برگزار می شود!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا