سایر موضوعات

خشکسالی باعث کاهش تولید گوشت قرمز عشایر نشده است

رئیس سازمان عشایر خاطرنشان کرد: مهم ترین سوالی که در حال حاضر به دنبال آن هستیم این است که شرایط تولیدکننده و مصرف کننده را در نظر بگیریم.

عباس پاپی زاده در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی بجنورد در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: همه ساله به دلیل تغییرات اقلیمی و خشکسالی با تلفات دامداران عشایری مواجه هستیم.

ای بی اس نیوز/ خراسان شمالی رئیس سازمان عشایری گفت: با وجود وقوع خشکسالی های شدید، تولید گوشت قرمز توسط عشایر کاهش نیافته است.

وی بیان کرد: علاوه بر این جداول تخصصی مربوط به این طرح ها در استان های مختلف تشکیل شده و در ذیل میزها خوشه های تولیدی که خانوارهای عشایری هستند ساماندهی کرده ایم و این کار در حال انجام است.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در شرایط فعلی با فعالیت واسطه ها مواجه هستیم، با ورود شبکه های تعاونی های عشایری و تشکل های عشایری به دنبال کاهش تعداد واسطه ها و تضمین تولید و مصرف توسط تشکل های عشایری هستیم. به این ترتیب سود عشایر افزایش می یابد و قیمت برای مصرف کننده کاهش می یابد.

انتهای پیام

وی افزود: در این راستا طرح تحول اقتصادی و معیشتی برای منطقه عشایری پیش بینی شده و 4 طرح اشتغال زایی مکمل درآمد عشایر طراحی و به استان ها ابلاغ شده است.

به گفته وی، عشایر امسال توانستند ۲۵ درصد گوشت قرمز تولید کنند.

وی تصریح کرد: تسهیلات به مبلغ 5 هزار میلیارد تومان از محل تبصره 16 تامین شده که با شرایط مناسب در اختیار عشایر قرار می گیرد.

پاپی زاده گفت: جمعیت عشایری با تولید 25 درصد گوشت قرمز و 35 درصد صنایع دستی نقش مهمی در خودکفایی دارند.

پاپی زاده ادامه داد: این طرح ها در حوزه گیاهان دارویی، صنایع دستی، گردشگری و تکمیل زنجیره گوشت قرمز است و علاوه بر آن آموزش، ترویج و حمایت مالی نیز مطابق با 4 طرح مذکور انجام می شود.

وی تصریح کرد: مهمترین پروژه ای که در حال حاضر به دنبال آن هستیم تامین زنجیره گوشت قرمز است که شامل تامین نهاده، فرآوری، انتخاب و جیره بندی، خرید، کشتار و تحویل به بازار است و به طور مستمر بر این موضوع نظارت خواهیم کرد تا تولیدکننده بتواند درآمد بیشتری کسب می کنند و مصرف کننده برای خرید گوشت مورد نیاز خود هزینه کمتری می پردازد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا