دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

میزان دقیق ذخایر لیتیوم ایران چقدر است؟


رئیس سابق کارگروه معادن ریاست جمهوری گفت: آنچه در مورد اخبار مربوط به ذخایر لیتیوم ایران مهم است، اطمینان از ارائه اطلاعات دقیق و مبتنی بر واقعیت است.

به گزارش ای بی اس نیوز، محمدتقی رادمان گفت: ذخایر لیتیومی که تاکنون کشف شده و از وزارت صنعت، معدن و تجارت گواهی کشف دریافت کرده است 8.5 میلیون تن خاک حاوی لیتیوم است اما یکی از نمایندگان مجلس. از کشف لیتیوم 8.5 میلیون تن ذکر شد که اگر آن را در عدد 60 تا 70 پی پی ام ضرب کنیم، حدود 500 یا 600 تن فلز لیتیوم می شود. اینکه می گویند 20 درصد لیتیوم دنیا در ایران کشف شده درست نیست و البته مقدار لیتیومی که ما داریم بی نظیر و از نظر مالی ارزشمند است. در واقع ارزش یک کیلوگرم این فلز چند میلیارد تومان است و ارزش استراتژیک آن نیز بسیار بالاست.

وی درباره بازار لیتیوم نیز گفت: دنیا به سمت استفاده از فلزات خاص و استراتژیک می رود و کشور ما مصرف کننده عمده فلزات استراتژیک در صنایع با فناوری پیشرفته است، اما از نظر اکتشاف و فرآوری کمی عقب هستیم. بقیه دنیا که باید جبران شود و همین موضوع است، فرصت سرمایه گذاری است.

عضو کارگروه معادن ریاست جمهوری به تیتانیوم، کبالت، نیکل، طلا و برخی دیگر از فلزات استراتژیک اشاره کرد و گفت: ذخایر معدنی خوبی در ایران در این زمینه داریم و با توجه به رقابتی که در دنیا بین کشورهای در حال توسعه و کشورهای پیشرفته وجود دارد. ، ذخایر ایران در این رشته همچنان بکر هستند و امکان رقابت خوبی را دارند.

وی با اشاره به توانایی قابل توجه معدن در جذب سرمایه های داخلی و خارجی، تاکید کرد: همانطور که در یکی از مقالات جدید اشاره کردیم، می توان گام های مهمی برای جذب سرمایه گذار خارجی با 27 حوزه مورد علاقه برداشت و بخش معدن از امکانات بسیار خوبی برخوردار است. . برای این بخش .

رادمان با تاکید بر اینکه یکی از فرصت های سرمایه گذاری، ورود مواد اولیه به کشور و تجارت محصولات فناورانه در حوزه معدن است، گفت: سرمایه گذاری در تکمیل و تکمیل حلقه های زنجیره ارزش تجارت مواد معدنی و معدنی است. سنگ های قیمتی و صادرات آنها یکی از اهداف مهم توسعه است و بخش معدن کشور فرصت های سرمایه گذاری بی نظیری را ارائه می دهد.

یکی از اعضای کارگروه معادن ریاست جمهوری گفت: گارنت کرمان یکی از سنگ های قیمتی مهمی است که در ایران به ازای هر گرم چند هزار تومان خرید و فروش می شود، اما همین سنگ های قیمتی ایرانی با برندهای روسی و بقیه در اروپا با آن خرید و فروش می شود. ارزش افزوده و کاهش 10000 دلاری. . موضوعی که به خوبی نشان می دهد که در این بخش چه ظرفیت بالایی وجود دارد و معدن ایران به چه جایگاهی می تواند دست یابد.

آماده صادرات نیروی کار تخصصی در حوزه معدن هستیم

به گزارش ای بی اس نیوز، رضا بسطامی – رئیس سازمان نظام مهندسی معدن – در یک برنامه تلویزیونی با بیان دیدگاه این سازمان نسبت به افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی، تجار و سرمایه گذاران، اظهار کرد: موقعیت و موقعیت استراتژیک ایران در شاهراه های ارتباطی کشور خاورمیانه دسترسی سریع به سرمایه گذاران را فراهم کرده و به ایران و 15 کشور همسایه کمک های خارجی ارائه کرده است.

وی افزود: در این زمینه نمی توان انتظار داشت که همه کارها صرفاً توسط اداره حریم خصوصی انجام شود. معاونت معادن عمدتاً بر روی معاونت معادن متمرکز است اما سایر نهادهایی که باید همراهی کنند عبارتند از: سازمان زمین شناسی، ایمیدرو، صندوق سرمایه گذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان توسعه تجارت سازمان نظام مهندسی. ، صندوق بیمه سرمایه گذاری و سازمان سرمایه گذاری کمک های فنی و اقتصادی و منعی برای سرمایه گذاری خارجی در بخش معدن نداریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی با اشاره به اینکه شرکت هایی که می توانند به عنوان سرمایه گذار از وزارت صنعت و معدن صلاحیت فنی و مالی دریافت کنند می توانند وارد این مسیر شوند، گفت: در نظام مهندسی معدن 44 هزار عضو حقیقی و حقوقی و مهندس معدن وجود دارد. زمین شناسان و … با تخصص های مختلف وجود دارند که می توانند فرصت سرمایه گذاری برون مرزی بسیار خوبی باشند و ما آمادگی داریم از این طریق خدمات مهندسی را به کشورهای همسایه صادر کنیم و از نظر نیروهای فنی متخصص مشکلی نداریم.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *