اسماعیلی در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز مبنی بر اینکه میزان دارایی های مازاد سازمان حسابرسی چقدر است؟ گفت: مازاد دارایی نداریم، کسری هم داریم. حتی مراسم تشییع در نمازخانه برگزار شد و کرسی اجاره کردیم.
ثبت دارایی های دولتی وجود ندارد
انتهای پیام
وی ادامه داد: همچنین 5 هزار و 426 مورد عدم رعایت قوانین و مقررات در شرکت ها گزارش شد و 91 شرکت نیز طی سال جاری به مراجع قضایی معرفی شدند که تعدادی از آنها شرکت های مادر تخصصی و بانک ها بودند. جرم این شرکت ها در درجه اول عدم رعایت قوانین و مقررات است و آن عدم رعایت قوانین پولشویی است. البته در قانون مبارزه با پولشویی برای شرکت ها تعیین تکلیف شد اما بستر آن فراهم نشد.
وی ادامه داد: بخشی از درخواست های وجوه از سوی دولت است و برخی از بانک ها درخواست وجوه دارند و در این زمینه توافقی بین صندوق ها، بانک ها و دولت صورت گرفته است.
به گفته وی، حسابرسی صداوسیما و بانک مرکزی بر عهده سازمان حسابرسی نیست.
پرونده فولاد مبارکه در دست بررسی است
وی با اشاره به اینکه ثبت دارایی های دولتی وجود ندارد، گفت: آمار توسط دستگاه ها ثبت نمی شود. دولت ها بدون در نظر گرفتن عملکرد مالی خود در آغاز و پایان دوره خود تغییر می کنند. دولت ها هرگز صورت های مالی دارایی های خود را منتشر نکرده اند.
مدیرعامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه در حسابداری نقدی نمی توان بدهی ها را شناسایی کرد، توضیح داد: در علم حسابرسی به چه دارایی هایی مازاد می گویند: دارایی هایی که در آینده در فرآیند ارائه کالا و خدمات مورد استفاده قرار نگیرند، مازاد نامیده می شوند. تشخیص تابلوی تولید در این مورد اشتباه نخواهد بود زیرا تاریخچه املاک را بررسی می کنند.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه تغییر مدیرعامل سازمان حسابرسی به دلیل پرونده فولاد نبوده است، گفت: گزارش این شرکت سالانه به مجمع عمومی و سازمان های مرتبط ارائه می شود و در اطلاعیه ای که منتشر کردیم این موضوع به تفصیل توضیح داده شد. در سپتامبر. پرونده فولاد موضوع رسیدگی در مراجع قضایی است و نهادهای نظارتی به این پرونده رسیدگی کرده اند.
اسماعیلی در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز درباره وضعیت صندوقهای بازنشستگی تصریح کرد: عدم هماهنگی در این صندوقها وجود دارد که دولت برای رفع آن اقداماتی انجام داده و کمک کرده است.
صندوق های بازنشستگی ناراضی هستند
به گزارش ای بی اس نیوز، قدرت الله اسماعیلی در اولین نشست خبری خود با اشاره به اینکه سازمان حسابرسی با 1112 نفر 750 شرکت را حسابرسی کرده است، گفت: در 9 ماهه امسال 1671 مورد گزارش از سوی سازمان حسابرسی به مراجع ذیصلاح اعلام شده است. از این تعداد، 52 درصد گزارش ها دارای نظر، 48 درصد مشروط و 2 درصد بدون نظر بوده و رد شده اند.
مدیرعامل سازمان حسابرسی در پاسخ به سوال دیگر ای بی اس نیوز درباره میزان بدهی دولت به بانک ها و علت اختلاف بانک ها با دولت گفت: این بدهی ناشی از تفاوت نحوه محاسبه سود است. بانک ها درخواست دیگری دارند که از سوی دولت پذیرفته نمی شود. بانک ها باید در چارچوب قانون عمل کنند. سود مرکب پذیرفته نمی شود. در بخشنامه ها تعبیر دیگری وجود دارد که باید به این موضوع رسیدگی شود.
مدیرعامل سازمان حسابرسی با اشاره به حذف امضای طلایی گفت: حذف امضای طلایی تعیین صلاحیت حسابداران رسمی یکی از اقداماتی است که اخیرا انجام شده است.
وی ادامه داد: بیش از 50 درصد از رقم مطرح شده مربوط به فروش محصول بر اساس ضوابط تعیین شده از سوی وزارت حراست و بورس بوده و بخشی از این تعداد نیز به دلیل عدم رعایت ضوابط بوده است. و مقررات.
اسماعیلی در ادامه به عدم ورود دستگاه حسابرسی به طرح تولید اشاره کرد و گفت: اطلاعی در این زمینه نداریم. یکی از وظایف تدوین استانداردهای حسابداری بخش دولتی بود که هنوز به طور کامل در کشور اجرا نشده است. در صورت اجرا، دارایی های دولتی شناسایی و ثبت خواهند شد.
مدیرعامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه آماری از مازاد دارایی های دولت وجود ندارد، از عدم تعادل صندوق های بازنشستگی خبر داد.