میانگین قیمت محصولات غذایی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
میانگین قیمت اقلام غذایی منتخب در مناطق شهری کشور توسط مرکز آمار ایران در فروردین 1403 منتشر شد.
در گروه نان و حبوبات، «شیرینی خشک» با ۳.۳ درصد و «برنج ایرانی درجه یک» با ۲.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل به ثبت رساندند.
در فروردین 1403 هجری قمری میانگین تغییرات قیمت اقلام غذایی منتخب برای گروههای مختلف مواد غذایی در مناطق شهری کشور به شرح زیر بود:
نان و غلات:
در این گروه «شیرینی خشک» با 3.3 درصد و «برنج ایرانی درجه یک» با 2.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل به ثبت رساندند.
گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها:
در این گروه، گروه «گوشت بره» با 5.6 درصد، «گوشت گاو و گوساله» با 1.8 درصد و گروه «کنسرو تن ماهی» با 1.2 درصد بیشترین افزایش را نسبت به ماه قبل به خود اختصاص دادند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن ها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه شیرخشک با 4.3 درصد و گروه کره پاستوریزه 1.2 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گروه مکانیکی بوده است. تخم مرغ” گروه 2.0-٪. و “روغن نباتی جامد” با -0.1٪.
میوه ها و مغزها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با 15.2 درصد، لیموترش 13.9 درصد و انار 10.5 درصد و بیشترین کاهش قیمت نیز مربوط به «پرتقال» با 15.2 درصد بوده است. هندوانه.” 14.7- درصد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز 29.5 درصد، هویج 13.6 درصد و فلفل دلمه 10.7 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خیار بوده است. ” با -3.0٪.
شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در گروه «قند» با 2.9 درصد و «سس گوجه فرنگی» و «شکر» 1.8 درصد به ثبت رسیده است.
منبع: روابط عمومی مرکز آمار ایران