پنجمین دوره از روز ملی جهاد با حضور پررنگ بانوان جهادگر در تهران آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیرحسین حیدرپور دبیر پنجمین جشنواره ملی جهادگران یکی از اهداف برگزاری این جشنواره را نمایش بخشی از فعالیت های گروه های جهادی به منظور معرفی این فرهنگ به جوانان از سال 1390 عنوان کرد. کشور. کشوری در حد توان افزود: بیش از هفت هزار جهادگر آثار خود را به این جشنواره ارسال کردند و پس از بررسی، بهترین و موثرترین فعالیت ها انتخاب و ارائه می شود.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف این جشنواره ترویج و گفتمان سازی حرکت های جهادی است، افزود: فعالیت بیش از سه هزار گروه جهادی در حضور جهادگران رویداد جشنواره ملی ارائه و بررسی می شود و در اواسط بهمن بهترین فعالیت ها ارائه خواهد شد. .
حیدرپور با اشاره به امکان هم افزایی گروه های جهادی از طریق برپایی این جشنواره ها بیان کرد: تلاش می کنیم تا با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم انعکاس هنرمندانه فعالیت های جهادی در جهت معرفی و شناخت این فرهنگ ارزشمند گام برداریم. عموم مردم .
حیدرپور درباره بخشهای مختلف پنجمین جشنواره ملی جهادی گفت: پنجمین جشنواره در سه بخش تخصصی هنری و ادبی برگزار میشود و در بخش تخصصی به دنبال ثبت تجربیات گروههای جهادی و تولید دانش هستیم که به آی تی. .
در آیین افتتاحیه پنجمین جشنواره، محمدامین میرچی، دبیر دوره قبل جشنواره ملی جهادی، برپایی چنین رویدادی را در پیشبرد فعالیت های جهادی موثر توصیف کرد و گفت: یکی از گروه های جهادی دامپزشکی برگزیده چهارمین دوره جشنواره بود. جشنواره پس از حمایت از جشنواره، شبکه گروه های جهادی دامپزشکی در استان وی تشکیل شد. تیم منتخب دیگری که اسپانسر شده بود به مرحله میزبانی مسابقات ملی راه یافت.
حضور پر رنگ گروه های جهادی زن از نکات قابل توجه این دوره از جشنواره بود.