پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

موسوی: دولت همچنان بر حذف ارز ترجیحی اصرار دارد

موسوی در پایان گفت: نمایندگان مجلس در این جلسه بر لزوم هماهنگی دولت و مجلس در خصوص بودجه و وضعیت ارز ترجیحی تاکید کردند و هر تصمیمی در خصوص ارز ترجیحی باید بر اساس حمایت مردم باشد. نظام و معیشت.» تا مشکلی برای سبد معیشت مردم پیش نیاید.

به گزارش ای بی اس نیوز، سید نظام موسوی در حاشیه جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس در تشریح این جلسه غیرعلنی گفت: این جلسه به منظور هماهنگی دیدگاه های دولت و مجلس در خصوص بودجه تشکیل شد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ورود مجلس برای بررسی جزییات بودجه 1401 گفت: پیش بینی می شود تا 20 اسفندماه این بودجه نهایی و به شورای نگهبان ارسال شود و پس از آن مجلس شورای اسلامی تغییرات لازم را انجام خواهد داد که تا قبل از پایان سال تصویب خواهد شد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی درباره بودجه و ارز ترجیحی گفت: در خصوص ارز ترجیحی باید به عنوان معیشت مردم به ویژه نظام حمایتی باشد. دهک های پایین جامعه و اقشار کم درآمد جامعه با مشکل مواجه نمی شوند و معیشت آنها تضمین می شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وضعیت ارز ترجیحی در بودجه بسیار مهم است، گفت: حذف یا حفظ حذف ترجیحی موضوع مهمی است که در مورد آن نظرات مختلفی وجود دارد. بنابراین باید آمادگی داشته باشیم.» بنابراین در این جلسه نظرات مجلس و دولت به منظور ایجاد هماهنگی و همفکری بین مقتدی قوی و قوه مجریه ارائه شد و داشتن بودجه قوی در گرو هم افزایی و هماهنگی بین دولت است. و مجلس

وی ثبات اقتصادی را یکی از موضوعات مورد اشاره دولت و مجلس برشمرد و افزود: تاکید شد الگوی اجرای ارز ترجیحی در راستای تصمیم مجلس باشد تا معیشت وسیله مردم متزلزل نشود.

absnews

موسوی گفت: در این جلسه رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان نهادهای امنیتی و نظارتی از جمله رئیس سازمان اطلاعات سپاه حضور داشتند که توضیحاتی را ارائه کردند. نظر کارشناسی دستگاه های امنیتی رئیس دیوان محاسبات کشور و مرکز پژوهش های مجلس نیز درباره بودجه و ارز ترجیحی صحبت کردند. رؤسای کمیسیون های اقتصادی، برنامه و بودجه، کشاورزی، انرژی و پرش تولید و 6 نماینده مجلس با قرعه کشی به بیان دیدگاه های خود در خصوص بودجه پرداختند.

وی تصریح کرد: بودجه تعیین کننده دخل و خرج دولت و همه ارگان ها و قوای کشور در سال آینده است و نه تنها نسخه ای برای دولت نیست، بلکه بر زندگی و معیشت مردم نیز تأثیر می گذارد. با توجه به اهمیت بودجه برای مجلس، جلسه غیرعلنی برای بررسی گزارش کمیسیون تلفیق تشکیل شد.

موسوی همچنین به مصوبه کمیسیون تلفیق برای مخالفت با حذف ارز ترجیحی اشاره کرد و گفت: تلفیق ۹ میلیارد دلار برای تخصیص ارز ترجیحی تصویب کرده است، اما دولت همچنان اصرار دارد که ارز ترجیحی حذف شود، زیرا لایحه بودجه را در این زمینه تهیه کردند. در یک جلسه غیرعلنی بحث جدی با دولت داشتیم که در مجموع فضا را به گونه ای جابه جا کنیم که هرگونه تصمیم گیری در مورد ارز معیشت مطلوب مردم به ویژه حمایت سیستمی از دهک های پایین و اقشار کم درآمد مطرح نباشد و آنها معیشت دولت همچنین تاکید کرده است که آمادگی دارد در صورت حذف ارز ترجیحی و در ازای تغییر قیمت، معیشت اقشار کم درآمد جامعه را تامین کند. وضعیت ارز ترجیحی در قالب کمک های مالی نقدی یا کوپن های کالا.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *