سایر موضوعات

مهری بر انتهای توسعه انرژی های تجدیدپذیر لاک پشت

وی با تاکید بر اینکه صنعت تجدیدپذیر صنعت مهم و پیش درآمد سایر صنایع در جهان است، گفت: برنامه هایی برای توسعه این صنعت در دستور کار داریم که از اولویت های دولت سیزدهم است.

به گزارش ای بی اس نیوز، ظرفیت فعلی نیروگاه های تجدیدپذیر نصب شده 970 مگاوات است که با بهره برداری از نیروگاه های ساخته شده، این رقم تا پایان امسال به بیش از 1120 مگاوات و تا پایان امسال به 10 هزار مگاوات خواهد رسید. چهار سال این دولت

طبق برنامه ریزی ها قرار است در دولت سیزدهم 7 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی و 3 هزار مگاوات نیروگاه بادی ساخته شود.

محمود کمانی – رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر – در خصوص روند توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اعلام کرد: در ایران و در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، پتانسیل ساخت 100 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی و 40 هزار مگاوات نیروگاه بادی وجود دارد.

وی در خصوص مقایسه ایران با سایر کشورها از جمله برنامه های گسترده عربستان و آلمان با وجود پتانسیل کم انرژی خورشیدی، گفت: واقعیت این است که ما تنها یک درصد از ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر را نداریم. در ترکیه 20000 مگاوات برق از منابع تجدیدپذیر تولید می شود، در عربستان وضعیت مساعد نیست اما برنامه های بزرگی دارد. امارات متحده عربی دارای 4000 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و آلمان دارای 55 درصد ظرفیت تجدیدپذیر است.

چشم انداز ویژه دولت سیزدهم در زمینه انرژی های تجدیدپذیر راه را برای توسعه این انرژی های پاک هموار کرد تا اینکه وعده وزیر نیرو مبنی بر حمایت چندجانبه و تدوین برنامه های مدون برای این بخش، پایان توسعه پر پیچ و خم انرژی های تجدیدپذیر را نوید داد. انرژی ها

به طور متوسط ​​سالانه بیش از 280 روز آفتابی در ایران ثبت می شود که این نشان دهنده پتانسیل قوی ایران در زمینه انرژی های تجدیدپذیر است که باید مورد توجه قرار گیرد. اگرچه این دولت موتور خاموش انرژی های تجدیدپذیر را فعال کرده است، اما انتظار می رود سرعت توسعه شتاب بیشتری بگیرد.

از این رو در ایران پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم، توجه به این نوع انرژی های پاک در دستور کار قرار گرفت، زیرا وزارت نیرو به بخش های مختلفی از جمله نیروگاه های خورشیدی پشت بامی، خودکفایی توجه و رشد چشمگیری داشته است. صنایع تامین و غیره

کمانی افزود: به هر حال دلیل اصلی عقب ماندگی ایران گرانی برق است و باید سریعتر به سمت انرژی های تجدیدپذیر حرکت کنیم.

چندی پیش علی اکبر محرابیان – وزیر نیرو – با انتشار خبر حمایت از انرژی های تجدیدپذیر گفت: با روش ها و بررسی های مختلف در حال طراحی مدل های پشتیبانی برای اپراتورهای بزرگ و نیروگاه های بزرگ دنیا و همچنین کشورها هستیم. همانطور که برای کسانی که می خواهند سرمایه گذاری اندک در این زمینه و نیروگاه های داخلی می تواند موثر باشد.

محرابیان حمایت از انرژی های تجدیدپذیر را یکی از برنامه های اصلی وزارت نیرو برای تامین برق پایدار و مطمئن عنوان کرد و اخذ مصوبات شورای اقتصاد نشان دهنده تلاش دولت برای حمایت و حمایت از این انرژی پاک است که باید ادامه یابد. در آینده. دو حوزه توسعه صنعت برق و بهینه سازی مصرف و مدیریت.

پیش‌بینی افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر تا پایان سال 1401 (از محل قراردادهای خرید تضمینی، ماده 61 قانون اصلاح نحوه مصرف ساتبا) به بیش از 150 مگاوات می‌رسد. .

انتهای پیام

رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر با اشاره به اینکه دلیل عدم پیشرفت ایران در این زمینه قیمت انرژی های فسیلی است، گفت: وقتی گاز را به نیروگاه های فسیلی با نرخ 10 تومان می دهیم و برق را 100 تومان می فروشیم. در هر کیلووات، انرژی های تجدیدپذیر در حال توسعه نیستند، در حالی که در کشوری مانند آلمان، قبل از بحران اوکراین، قیمت برق 25 سنت بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا