ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی پرورش نیروی کار پیشرفته برای برآوردن نیازهای مهارتی در حال تغییر شغل فردا ضروری است. نیروی کار پیشرفته شامل شادی، سلامت، معنا، ارتباطات اجتماعی و امنیت مالی است.
با سرمایه گذاری در دارایی های توسعه ای، رابطه ای، اقتصادی و سلامت، سازمان ها می توانند نیروی کار پیشرفته ای را پرورش دهند که منجر به رشد، روابط مثبت، ثبات و رفاه جسمی و روانی می شود.
گزارش ریسکهای جهانی ۲۰۲۳ نشان میدهد که ۸۰ درصد از مدیران بر این باورند که بحرانهای مختلف مانند اقتصادی، زیستمحیطی، ژئوپلیتیکی، اجتماعی و فناوری به هم مرتبط هستند. ترکیبی از بحرانها، از جمله رکود اقتصادی، جنگ در اوکراین، کمبود استعداد و خروج کارکنان از بازار کار، به عنوان یک بحران چندگانه شناخته میشود و نیاز به افزایش انعطافپذیری در آینده کاری را برجسته میکند.
افراد در حال توسعه بیشتر به دنبال فرصت هایی برای رشد و توسعه هستند. داشتن ذهنیت رشد در تغییر چشم انداز شغلی امروز و نیازهای مهارتی در حال تغییر بسیار ارزشمند است.
گزارش آینده مشاغل 2023 مجمع جهانی اقتصاد تاب آوری، انعطاف پذیری و چابکی را به عنوان سه مهارت ضروری برای آینده مشاغل معرفی می کند.
توسعه نیروی کار به وضعیت کلی پیشرفت در یک محل کار اشاره دارد که در آن افراد می توانند نیازهای اساسی خود مانند امنیت اقتصادی و شرایط زندگی را برآورده کنند و در عین حال نیازهای بالاتری مانند خودآگاهی را نیز برآورده کنند. یافته های تحقیقات قبلی نشان می دهد که بهزیستی یک مهارت است. پرورش شکوفایی در محیط های کاری و جوامع، شرایط لازم را برای توسعه مهارت های انسانی و انعطاف پذیری در آینده کاری ایجاد می کند.
توسعه نیروی کار منعکس کننده فرهنگ سازمانی است که واقعاً به رفاه و پیشرفت کارکنان خود اهمیت می دهد و با مأموریت و چشم انداز سازمان همسو می شود. با سرمایه گذاری در توسعه افراد، رهبران پیام قدرتمندی ارسال می کنند که کارکنان خود را با ارزش ترین دارایی خود می دانند و متعهد به پرداختن به تمام جنبه های رفاه آنها هستند.
یک نیروی کار تحصیل کرده و شایسته می تواند با تغییر تقاضاهای شغلی سازگار شود، چالش های جدید را بپذیرد و به بهره وری و ابتکارات نوآورانه کمک کند.
مهارت مجدد و ارتقاء مهارت برای نیروی کار آماده آینده هرگز مهمتر از این نبوده است. همه گیری کووید-19 منجر به یکی از بزرگترین جابجایی کارکنان در تاریخ مدرن شده است. ارائه فرصتهای توسعه میتواند منجر به نرخهای نگهداری بالاتر و کاهش هزینههای استخدام برای سازمانها شود.
علاوه بر این، ارتقاء مهارت به افراد امکان می دهد در صورت لزوم شغل یا بخش خود را تغییر دهند. از آنجایی که برخی از موقعیتها به دلیل پیشرفتهای تکنولوژیک کاهش مییابند، ارتقاء مهارت میتواند انتقال نرمتر به سایر مناطق با پتانسیل رشد بالاتر را تسهیل کند.
علاوه بر این، ارتقاء مهارت تضمین میکند که شرکتها دارای یک خط لوله از استعدادهای داخلی هستند که آماده انتقال به موقعیتهای رهبری در صورت نیاز هستند. توسعه رهبران در سازمان حس وفاداری، اعتماد و رفاقت را در بین کارکنان تقویت می کند.
ارتقاء مهارت نه تنها افراد را برای نقش های شغلی جدید آماده می کند، بلکه اشتغال پذیری را افزایش می دهد، نوآوری را تقویت می کند، شکاف مهارت ها را کاهش می دهد و سازمان های انعطاف پذیر ایجاد می کند. علیرغم چالش ها، مزایای ارتقاء مهارت غیرقابل انکار است و آن را به ابزاری ضروری برای شکل دادن به آینده ای مرفه و پایدار تبدیل می کند.
مراجع
unboxedtechnology.com
superplacetowork.in
weforum.org
انتهای پیام