رستم قاسمی می رود یا می ماند؟

از جمله انتقاداتی که به عملکرد وزیر راه و شهرسازی وارد شده، کندی اجرای نهضت ملی مسکن با هدف ساخت چهار میلیون مسکن است. پروژه ای که از یک سال پیش آغاز شده و تاکنون یک میلیون و 600 هزار واحد زمین تهیه شده و 194 هزار واحد نیز به مرحله فونداسیون رسیده است.
موضوع بیماری قاسمی ماه هاست که بر سر زبان ها افتاده است. این معضل در کنار کندی روند اجرای طرح ملی مسکن، انتقاد کارشناسان و برخی نمایندگان مجلس را نسبت به ساکنان طبقه پانزدهم ساختمان دودمان در پی داشته است. همچنین دستگیری قاسم مکارم مشاور رستم قاسمی در اوایل شهریور ماه نیز به این جنجال دامن زد.
آخرین باری که شنیدم رستم قاسمی اخیرا نامه استعفای خود را به رئیس جمهور تحویل داده است. وی در جلسه روز چهارشنبه 4 آبان 1401 هیئت مدیره شرکت نکرد تا گمانه زنی ها در مورد استعفای خود را تقویت کند. گزینه های جایگزینی به عنوان جانشین رستم قاسمی مطرح شده است، اما هنوز چیزی مشخص نیست و حتی سخنگوی دولت نیز در مورد استعفای قاسمی و گزینه های جایگزین وی صحبتی نکرده است.
دلایل اصلی استعفا
اخبار جدید مبنی بر استعفای رستم قاسمی و عدم حضور وی در جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت، گمانه زنی ها مبنی بر خروج وی از وزارت راه و شهرسازی را تشدید کرده است. اما هنوز هیچ خبر رسمی در این باره منتشر نشده است.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، هنوز چهار روز از اخبار باقی مانده است تکذیب استعفای رستم قاسمی هنوز از وزارت راه و شهرسازی نگذشته که این موضوع دوباره در شبکه های اجتماعی مطرح شود.
صداهای انتقادی از سطح کارشناسی تا کرسی های سبز بهارستان به اجرای رستم قاسمی رسیده است. اقبال شکری یکی از اعضای کمیسیون عمران مجلس در 20 آبان گفت: به نظر من رئیس محترم باید بررسی کنند که اگر آقای مهندس قاسمی قادر به انجام کار نیستند تصمیم دیگری اتخاذ شود.
مجلس هفته آینده تعطیل است و شاید به این زودی ها تصمیم جدیدی در خصوص وزارت راه و شهرسازی گرفته نشود. آنچه که می توان با قطعیت گفت این است که رستم قاسمی همچنان وزیر است و حتی گفته می شود شنبه آینده سرکار خواهد بود.