به گزارش ای بی اس نیوز ، بابک دین پرست ، معاون هماهنگ کننده امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور ، در نشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در شهر تهران گفت: اسلامشهر که در استان تهران برگزار می شود ، از مجموع 43105 واحد تولیدی در زمینه های صنعت ، معدن ، کشاورزی و گردشگری واقع در استان تهران ، 10195 واحد غیرفعال و راکد هستند.
وی با تاکید بر اینکه امروز رزمندگان جبهه اقتصادی باید وارد میدان شوند و در برابر دشمنان و تحریم های ظالمانه بایستند و با افزایش اشتغال اشتغال ایجاد کنند ، افزود: بین همه کارشناسان و فعالان اجماع وجود دارد که تنها نسخه شفابخش و نجات دهنده اقتصاد ایران پیاده سازی و اجرای 24 بند از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است که در 29 فوریه 2014 توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده و رویکردهای آن توضیح و تبیین شده است.
معاون وزیر کشور با اشاره به لزوم وجود یک اقتصاد درون زا ، برون گرا و متداول ، علاوه بر اتکا به امکانات و استفاده از ظرفیت های داخلی ، راهنمای عالی را از مهمترین اولویت ها در اجرای سیاست های کلی دولت دانست. اقتصاد مقاومتی و موارد زیر: رفع موانع برای تولید و در نتیجه تسهیل ایجاد ظرفیت های جدید اشتغال ، نگاه جدی و خاص و توجه ویژه به ظرفیت های داخلی مورد نیاز است و در این زمینه باید با روحیه جهادی و با جدیت و پشتکار
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در کارگروه برای تسهیل و رفع موانع تولید در استان تهران ، گفت: استان تهران با تلاش های انجام شده و اقدامات انجام شده در نیمه اول امسال و برگزاری 133 کار در جلسات تسهیل تولید و رفع موانع تولید ، 182 واحد تولیدی راکد مجددا راه اندازی و مجدداً وارد چرخه تولید شدند.
این بدان معناست که سال گذشته یک واحد در روز و امسال 3 واحد تولیدی راکد و بیکار در روز در استان تهران مجددا راه اندازی و دوباره وارد چرخه تولید شدند.
دین پرست با اشاره به موانع و مشکلات پیش روی تولید و ایجاد اشتغال در کشور گفت: وجود قوانین و مقررات اداری خسته کننده و مازاد بر مشارکت ، همکاری و همکاری مردم. با یکدیگر برطرف می شود. فداکاری لازم است و امکان پذیر نخواهد بود مگر اینکه همه مدیران هواپیماهای آسیب دیده با تمام توان وارد میدان شوند.
وی به وجود 2350 واحد صنعتی دارای گواهی فعالیت در استان تهران اشاره کرد که طی سالهای گذشته به دستور وزیر وقت صنعت ، معدن و تجارت راه اندازی شده و در حال حاضر با مشکلات جدی در اجرای پروژه های عمرانی ، بازسازی خطوط فعالیتهای تولید و توسعه از جمله مخالفت برخی دستگاهها مانند سازمان حفاظت از محیط زیست ، افزود: برای حل مشکلات این واحدها ، موضوع در اولین جلسه ستاد ملی برای تسهیل مطرح می شود. و رفع موانع تولید و حل این مشکل دیرینه.
مهمان ویژه مانع تولید اسلامشهر از عدم همکاری برخی بانک ها در ارائه تسهیلات اشتغال انتقاد کرد و خاطرنشان کرد: عدم همکاری بانک ها با کارآفرینان و عدم همکاری آنها با گروه برای تسهیل و رفع موانع تولید حتی در این شرایط سخت حاکم بر اقتصاد و جامعه با بانک هایی که به مصوبات کارگروه برای تسهیل و رفع موانع تولید در استان توجهی نکرده و به متقاضیان خدمات ارائه نمی دهند ، برخورد می شود و در صورت لزوم به مراجع اداری و قضایی مربوطه ارجاع داده می شود.
معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه ای بر اجرای قانون متمرکز شد: مطابق ماده 61 قانون رفع موانع تولید رقابتی – مصوب شورای مشورتی ، مصوبات تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروههای استانی آن م effectiveثر و اجرایی بود و برای همه دستگاههای اجرایی و اداری کشور قابل اجرا است و همه باید از قانون اطاعت کرده و برای ایجاد شغل و رونق تولید در کشور اقدامات لازم را انجام دهند.
در این جلسه ، تعداد مشخصی از مدیران و مالکان واحدها و صنایع تولیدی چالش ها و مشکلات خود را در پیگیری فعالیت های خود ، ایجاد اشتغال و رفع موانع تولید که نمایندگی ها و خدمات را به چالش می کشد ، بیان کردند و از آنها خواسته شد تا به س questionsالات مطرح شده در حضور پاسخ دهند. مدیران برخی از آژانسها و به دستور معاون وزیر کشور ، مدیران آژانسها موظف شدند مشکلات این افراد را با رفع موانع و مشکلات در یک بازه زمانی مشخص حل کنند.