
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از حضور 316 شرکت کننده از بخش های خصوصی و دولتی و مشارکت بیش از 85 شرکت دانش بنیان و نوپا در هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و حمل و نقل صنایع مرتبط خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری، آنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهریار افندی زاده معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در خصوص برگزاری هفتمین نمایشگاه توضیحاتی ارائه کرد. حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته و دستاوردهای این نمایشگاه است. توسعه هوشمند، ترانزیت و اقتصادی بزرگترین نمایشگاهی است که به صورت ترکیبی و گرد هم آوردن تولیدکنندگان و کاربران برگزار می شود.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور 316 شرکت کننده از بخش خصوصی و دولتی و با حضور بیش از 85 شرکت دانش بنیان و استارت برگزار می شود. بالا و خارجی نمایندگان
به گفته افندی زاده، 5 آذرماه به نام روز حمل و نقل نامگذاری شد که کم کم به هفته حمل و نقل تبدیل شد که از 5 آذرماه تا 1 دی ماه که روز راهداری است ادامه دارد.
معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی حمل و نقل به عنوان زیرساخت کشور را نقش مهمی در تجارت بین الملل ایفا می کند و افزود: این نمایشگاه رویدادی برای کشف نتایج تحقیقات و فناوری های روز است.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه شرکت های دانش بنیان و سایر شرکت های فعال در حوزه حمل و نقل نتیجه تلاش خود را در زمینه مصالح، زیرساخت ها، تجهیزات و ماشین آلات ارائه می کنند.
افندی زاده با تاکید بر اینکه امروز نیازمند تحول و نوآوری در حوزه زیرساختی و نرم افزاری در حوزه حمل و نقل هستیم، گفت: شرکت های دانش بنیان چند سالی است که در این زمینه فعالیت می کنند و آخرین فناوری های خود را در این نمایشگاه عرضه می کنند.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی یکی دیگر از حوزه های خدماتی و ارائه محصول در هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته را محصولات صنعتی مورد استفاده در حوزه راه و راهسازی دانست که استانداردهای آن باید رعایت شود. تضمین. و بازار آنها تامین شود.
وی افزود: نیازهای بخش عمومی در حوزه حمل و نقل در این نمایشگاه ارائه می شود تا شرکت های دانش بنیان بتوانند راهکارهای موثر و توانمندی های خود را برای رفع این نیازها ارائه دهند.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه میزگردهای تخصصی توسط مسئولان حمل و نقل کشور در حوزه های مختلف دریایی، ریلی، هوایی و جاده ای برگزار می شود تا نیازها، توانمندی ها و راهکارهای رفع این نیازها باشد. مورد بحث قرار می گیرند. و بررسی شد.
افندی زاده مهم ترین هدف این نمایشگاه را تبادل نظر درباره نیازها و توانمندی ها دانست و گفت: باید حلقه هایی برای ارائه ایده ها و توانمندی های نخبگان ایجاد شود و این نمایشگاه با برگزاری کارگاه های تخصصی این بستر را فراهم می کند.
وی یادآور شد: راه اندازی میز کمک توسط شرکت ها و سازمان های وابسته به وزارت راه و شهرسازی به منظور تعامل با مردم از دیگر نکات مثبت این نمایشگاه است.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه استفاده از حمل و نقل هوشمند یکی از موضوعاتی است که در سال های اخیر مطرح شده است، افزود: شرکت های دانش بنیان می توانند توانمندی های خود را در زمینه ایجاد سامانه هایی که خدمات حمل و نقل را بهبود می بخشد به نمایش بگذارند. به عنوان ایمنی ، و غیره. در این نمایشگاه .
افندی زاده نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته را حلقه تعامل و تبادل اطلاعات و خدمات دانست و گفت: ایجاد و حفظ این ارتباط می تواند منجر به انعقاد قراردادها و توافقات مثبت شود.
وی ابراز امیدواری کرد در این 3 روز از طریق این نمایشگاه با هدف مردم، فعالان اقتصادی، سرمایه گذاران، کسب و کارهای دانش بنیان و … شاهد نتایج مثبتی در هفته حمل و نقل باشیم.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توانمندی های فراوان ایران در حوزه حمل و نقل تصریح کرد: کشور ما یک قطب ترانزیتی است که به دلیل موقعیت استراتژیک و قابلیت های ترانزیتی بالا می تواند نقش خود را در تکمیل تجهیزات در حوزه نرم افزاری ایفا کند. و تجهیزات کامپیوتری در منطقه در حال تقویت است.
افندی زاده گفت: از همه اقتصاددانان و فعالان اقتصادی و همچنین سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت می کنیم از این نمایشگاه بازدید کرده و سرمایه خود را در حوزه حمل و نقل و توسعه تجهیزات سرمایه گذاری کنند.
وی در پایان از تمامی دست اندرکاران برگزاری این نمایشگاه به ویژه مرکز ارتباطات، اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی و کلیه سازمان های تابعه و همچنین شرکت های بخش خصوصی برای ایجاد قدردانی کرد. از این نمایشگاه