دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

معاون اقتصادی رئیس جمهور: تولیدات کشاورزی کشور باید رشد کند

معاون اقتصادی رئیس جمهور چهارشنبه هفته گذشته وارد خوزستان شد و در جریان آن از چندین پروژه اقتصادی و همچنین مناطق حادثه دیده اندیکا بازدید کرد. وی همچنین در جلسه ستاد تسهیل و راهداری خوزستان حضور یافت.

وی به کسب و کار پتروشیمی مسجدسلیمان در سال های اخیر اشاره کرد و گفت: این صنعت به تولید محصولات خام می پردازد ضمن اینکه با ایجاد صنایع پایین دستی علاوه بر ایجاد ارزش افزوده در تولید سایر محصولات، فرصت های اشتغال پایدار نیز ایجاد می شود.

رضایی گفت: راه اندازی این گونه صنایع علاوه بر تکمیل زنجیره ارزش تولید، مانع از مهاجرت جوانان جویای کار و ایجاد فرصت های شغلی پایدار در منطقه می شود.

وی افزود: سرمایه گذاران از مشوق هایی برای فعالیت اقتصادی در منطقه بهره مند می شوند که می تواند به توسعه این شهرها سرعت بخشد.

محسن رضایی روز جمعه در حاشیه نشست مسائل لالی و اندیکا در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز اظهار داشت: همزمان با جنگ روسیه و اوکراین، بحث امنیت غذایی در جهان نیز تحت تاثیر قرار گرفته و پیش بینی ها نشان می دهد که در سال های آینده مشکل کمبود مواد غذایی به طور گسترده در جهان احساس خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از مهم ترین سیاست های دولت پاسخگویی مثبت به انتظارات در خصوص حقوق مردم است و باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

لالی و اندیکا برنامه توسعه دارند

رضایی افزود: دولت برنامه ریزی مدونی برای ایجاد چنین واحدهای پایین دستی طی 2 سال آینده دارد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: در آغاز جنگ روسیه و اوکراین، هدف دولت چین از این اقدام (خرید و نگهداری محصولات کشاورزی) مشخص شد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور اقدام سریع دستگاه های اجرایی برای رسیدگی به امور کشور و انتظارات مردم را برشمرد و گفت: متاسفانه زمان رسیدگی به امور کشور دور از ذهن نیست. با انتظارات عمومی »

رضایی افزود: نباید بین انتظارات مردم و حل مشکلات فاصله بیشتری ایجاد کنیم.

معاون اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: شهرستان های لالی و اندیکا ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه تولیدات کشاورزی و دامپروری دارند اما به دلیل تاخیر در استفاده از روش های نوین، شاهد فعالیت های سنتی و مهاجرت هستیم. جوانان جویای کار به مناطق صنعتی مانند عسلویه.

وی ادامه داد: دولت چین در دو سال گذشته در خرید و ذخیره مواد غذایی به ویژه ذرت و گندم بسیار فعال بوده است و این موضوع قبل از شروع جنگ روسیه و روسیه سوالاتی را برای اقتصاددانان ایجاد کرده بود.

رضایی در ادامه با بیان اینکه در 10 سال آینده موضوع غذا در اولویت جدی همه دنیا قرار خواهد گرفت، ادامه داد: در این راستا رشد تولیدات کشاورزی در مناطق بالقوه مختلف به ویژه استان خوزستان باید در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: در قطب های کشاورزی ایران به ویژه خوزستان از جمله اندیکا، لالی، ایذه و… باید صنایع تبدیل و فرآوری محصولات ایجاد شود.

رضایی در بخشی دیگر از این گفتگو با اشاره به لزوم برنامه ریزی اجرایی برای توسعه شهرستان های اندیکا و لالی در سال 1401 و همچنین برنامه های عملی برای سال های 1402 تا 1403، گفت: این طرح ها ظرفیت های اقتصادی کشور را شناسایی می کند. این شهرستان ها.”

معاون اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه بهره وری از فعالیت های کشاورزی موضوعی است که باید توسط متخصصان این حوزه برنامه ریزی شود، افزود: کشاورزی که مدرن نباشد نمی تواند از رشد کافی در تولید محصول بهره مند شود.

تلاش های دولت باید تسریع شود

برنامه دولت برای احداث صنایع پایین دستی پتروشیمی در مسجدسلیمان

لزوم خروج از حالت سنتی کشاورزی

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *