وی با بیان اینکه وزارت نیرو در این مدت توجه بیشتری به بخش خصوصی داشته و از سرمایه گذاری در حوزه های مختلف استقبال می کند، گفت: سال گذشته از ابتدای مهر 1400 تا ابتدای مهر 1401 ظرفیت توسعه نیروگاه ها افزایش یافت. و ارتقای ظرفیت نیروگاه های موجود به 6000 مگاوات رسیده که در صنعت برق بی سابقه است. برای سال 1402 قرار است ظرفیت نیروگاه های جدید گذاشته شود و نیروگاه های موجود و حتی نیروگاه هایی که در اثر حادثه از کار افتاده بودند ارتقاء یابد و ظرفیت این افزایش در تولید باشد. حدود 8000 مگاوات تخمین زده می شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق گفت: صنایعی که نیروگاه احداث می کنند با توجه به ظرفیت نیروگاه از اجرای طرح مدیریت مصرف معاف می شوند. .
رجبی تصریح کرد: برای تابستان پیش رو 140 برنامه در نظر گرفته ایم و صنایعی که نیروگاه می سازند به تناسب ظرفیت خود از طرح های مدیریت مصرف مستثنی می شوند البته آنهایی که نیروگاه های تجدیدپذیر می سازند با محدودیت مدیریت مصرف معاف می شوند. عامل و می تواند برق خود را به طور پایدار تامین کند.
absnews
وی افزود: بیشتر نیروگاه های در حال ساخت و 10 هزار مگاوات انرژی های تجدیدپذیر بیشتر توسط بخش خصوصی انجام می شود. سخنگوی صنعت برق گفت: در ابتدا نیروگاه های حرارتی که قرار بود توسط صنایع ساخته شود حدود 10 هزار مگاوات ظرفیت داشت، اما با توجه به استقبال خوب صنایع، این ظرفیت به بیش از 14 هزار مگاوات رسیده است که در سه سال آینده توسط بخش خصوصی ساخته خواهد شد.
رجبی مهشادی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو به منظور استفاده بیشتر از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه ظرفیت نیروگاهی، سایت های خود را در بخش بخار نیروگاه های سیکل ترکیبی در اختیار بخش خصوصی قرار داده است.
سخنگوی صنعت برق اعلام کرد؛
سخنگوی صنعت برق گفت: صنایعی که نیروگاه میسازند بسته به ظرفیت نیروگاه از طرحهای مدیریت مصرف مستثنی میشوند.