در این جلسه پس از تصویب بخشنامه بودجه 1401 کشور ، پیشنهادات برخی نمایندگی ها در حوزه های مختلف به تصویب رسید.
انتهای پیام /
برای محمدی ، معاون برنامه و بودجه ، با اشاره به تلاش های دولت برای دستیابی به اهداف تعیین شده در برنامه های سطح بالای اقتصادی کشور ، اصلاح ساختار بودجه را خواستار شد و گفت: بخش های مختلف انرژی ، معدن و نفت ، صنعت ، کشاورزی ، ساختمان سازی و خدمات به تفصیل مشخص شده است تا علاوه بر افزایش تولید ، ارزش پول ملی تقویت شود و عدالت محوری و جلوگیری از نوسانات خاص اقتصادی امکان پذیر باشد.
معاون اول رییس جمهور از برنامه و بودجه کشور برای تدوین راهنمایی بودجه برای سال آینده که در تمام استانها و شهرها بودجه بر اساس هزینه پیش بینی شده بود تشکر کرد و گفت: «این برای اولین بار است که در کشور انجام می شود. در مناطق مختلف ایران می دانند که چه چارچوبی برای درآمدزایی و هزینه های بخش های مختلف دارند زیرا امروزه مدیریت مبتنی بر هزینه نیازهای کشور را برآورده نمی کند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اهمیت تثبیت اقتصاد کشور گفت: همه دستگاه های دولتی و غیردولتی باید با هم همکاری کنند تا اقدامات لازم را برای تثبیت وضعیت اقتصادی کشور انجام دهند تا جان مردم تامین نشود. تحت تأثیر تحولات شاخص های اقتصاد کلان قرار نگرفته است. “.
مخبر ادامه داد: مطالعات و شواهد نشان می دهد که اگر افراد در حوزه اقتصادی حضور داشته باشند و منابع مالی وارد چرخه تولید آنها شوند ، دسترسی به رشد اقتصادی قوی امکان پذیر خواهد بود.
در این جلسه ، برخی از اعضای جلسه همچنین نظرات خود را در مورد اصلاح سیستم بودجه ، افزایش صادرات ، استفاده از فناوری در بخش های اقتصادی ، اشتغال پایدار و حمایت از افراد آسیب پذیر ارائه کردند.
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: تمرکز بر تولیدات مردم محور مهمترین تغییر در ریل اقتصادی دولت سیزدهم است که باید در دستورالعمل بودجه سال آینده لحاظ شود و برنامه ریزی های لازم اتخاذ شود تا با کمک مردم ما می تواند توسعه کشور را تسریع کند. به
پورمحمدی خواستار تغییر سیستم بودجه از خط مرکزی به برنامه مرکزی لازم برای افزایش ظرفیت دستگاه ها برای اجرای برنامه های توسعه کشور و حل مشکلات جمعیت شد و خواستار تمرکز بیشتر دولت و مجلس در این زمینه شد. زمینه افزایش بهره وری
وی با تأکید بر اهمیت کیفیت بودجه ریزی در کشور و تاثیر آن در کاهش فقر ، ثبات اقتصادی و افزایش تولید ، گفت: ما باید سیستم بانکی و سیستم بودجه کشور را اصلاح کنیم تا کشورها به اهدافی مانند عدالت برسند. ، توسعه صادرات و حمایت از محققان آسیب پذیر. “
وی با بیان اینکه افزایش تولید تنها با حضور دولت امکان پذیر است ، گفت: ایجاد بستر برای حضور مردم در همه زمینه ها به ویژه در حوزه اقتصادی بسیار مهم و ضروری است.
در ابتدای این ملاقات ، ضمن عذرخواهی از ایام سوگواری درگذشت پیامبر بزرگ اسلام (ص) ، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) ، مخبر گفت: «یکی از مهمترین اهداف و شعارهای نظام اسلامی برقراری عدالت اجتماعی است و همه باید تلاش کنیم این هدف محقق می شود و فقر در همه ابعاد جامعه اسلامی از بین می رود.
در این جلسه ، وزیران صنعت ، معدن و تجارت ، نفت ، راه و شهرسازی ، تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بهزیستی ، فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون وزیر علوم و فناوری رئیس جمهور حضور داشت و گزارشی از وضعیت فعلی اقتصاد کشور و دستورالعمل های بودجه 1401 به منظور افزایش تولید و رشد اقتصادی ، بهره وری ، ثبات اقتصادی ، عدالت مرکزی و کاهش فقر و تأمین منابع مالی
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما می توانیم اقدامات مهمتری را برای توسعه بخشهای خاص اقتصادی انجام دهیم ، گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از آن بخشهایی است که به دلیل تعداد زیادی از جوانان نخبه در کشور ما می توانیم رشد و درآمد خوبی در این زمینه داشته باشیم. یکی دیگر از مزایای اقتصادی کشور ، اقتصاد دریایی است. ایران دارای 2700 کیلومتر خط ساحلی است که 300 کیلومتر آن در نزدیکی اقیانوس واقع شده است.
این منبع افزود: “منابع و درآمدهای بودجه سالانه کشور باید با توجه به مزایای استانها تعیین شود و مدیران استانی با آگاهی کافی از مزایا برنامه های لازم را برای ایجاد درآمدهای جدید ترتیب دهند.”
خبرچین همچنین بر لزوم فعال سازی بخش تجارت خارجی و استفاده از مزیت همسایگی با 15 کشور برای گسترش روابط اقتصادی کشور تأکید کرد.
اولین جلسه شورای اقتصادی دولت سیزدهم صبح امروز (دوشنبه) به ریاست محمد مخبر ، معاون اول نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز