سالم خبر: مطالعه جدیدی که توسط متخصصان استرالیایی انجام شده است نشان می دهد که پیروی از یک رژیم غذایی غنی از منیزیم خطر آسیب DNA و اختلالات دژنراتیو مزمن از جمله بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.
به گزارش سالم خبر، محققان علوم تغذیه در دانشگاه استرالیای جنوبی با جمع آوری و تجزیه و تحلیل نمونه خون از 172 فرد میانسال، به رابطه قوی بین سطوح پایین منیزیم و مقادیر بالای اسید آمینه سمی به نام «هوموسیستئین» پی بردند. . هموسیستئین حاوی گوگرد است.
این ترکیب سمی ژن های بدن را از بین می برد و افراد را در معرض بیماری های آلزایمر و پارکینسون، بیماری های دستگاه گوارش و طیف وسیعی از سرطان ها و دیابت قرار می دهد.
این مقاله که در مجله تغذیه اروپایی منتشر شده است می افزاید: غلات کامل، سبزیجات با برگ سبز تیره، آجیل، لوبیا و شکلات تلخ همه غذاهای غنی از منیزیم هستند که به بدن در تولید انرژی، تقویت دندان ها و استخوان ها و تنظیم قند خون کمک می کنند به فشار خون، سلامت قلب، عضلات و کلیه ها کمک می کند.
به گفته محققان، مصرف کم منیزیم (کمتر از 300 میلی گرم در روز) می تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را افزایش دهد و منجر به آسیب DNA شود.
به گزارش وب سایت مدیکال اکسپرس، منیزیم چهارمین ماده معدنی فراوان در بدن انسان است و بیش از 200 آنزیم برای فعال کردن فرآیندهای حیاتی در بدن به آن نیاز دارند.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/17223/%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%85-%D8%A2%D9%84%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز