اخبار اقتصادی روز

مصرف روزانه 139 میلیون لیتر بنزین و CNG در کشور

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: روزانه 139 میلیون لیتر بنزین و CNG در کشور مصرف می شود یعنی 118 میلیون لیتر بنزین و 21 میلیون متر مکعب CNG.

سلطنت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «جلیل سالاری» امروز (جمعه 31 اردیبهشت ماه) در حاشیه سومین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، گفت: 139 میلیون لیتر بنزین و CNG مصرف می شود. وی گفت: روزانه 118 میلیون لیتر بنزین و 21 میلیون متر مکعب CNG در کشور مصرف می شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با راه اندازی واحد ایزومکس طرح توسعه و تثبیت پالایشگاه نفت آبادان، تقریباً 3 میلیون لیتر به ظرفیت نفت و گاز و 1.5 میلیون لیتر اضافه می شود. به تولید روزانه بنزین این پالایشگاه.

وی از بهره برداری واحدهای گوگرد زدایی و تولید بنزین پالایشگاه شیراز تا شهریورماه امسال خبر داد و افزود: با راه اندازی این واحدها 4 میلیون لیتر نفت و گاز و یک میلیون و 5 میلیون لیتر بنزین به کل کشور اضافه می شود. تولید

معاون وزیر نفت گفت: طرح ارتقای کیفی پالایشگاه نفت تهران در حال اجراست و با استفاده از بخشی از این طرح تا پایان سال جاری میزان بنزین تولیدی این پالایشگاه از 6 میلیون لیتر به افزایش یافت. 7500000 لیتر در روز کیفیت بنزین تولیدی به استانداردهای اروپایی یورو 4 و 5 خواهد رسید.

سالاری همچنین از راه اندازی بیش از 1100 کیلومتر خط لوله در سال جاری خبر داد و گفت: با راه اندازی این خطوط در مصرف روزانه 67 میلیون لیتر گازوئیل در کشور صرفه جویی می شود. همچنین 70 هزار بشکه به ظرفیت پالایشی شرکت های پالایشی اضافه می شود که تولید روزانه بنزین و گاز نفتی را به ترتیب 1.6 و 2.5 میلیون لیتر افزایش می دهد.

وی اتصال نیروگاه ها به شبکه خطوط لوله و افزایش 10 درصدی زیرساخت های ریلی را برای توسعه حمل و نقل و بهبود شرایط حمل و نقل عنوان کرد و افزود: تنوع بخشی به سبد سوخت نیز در دستور کار قرار دارد کشور می افزاید: در این راستا با تبدیل متانول به بنزین، 7.5 میلیون لیتر به بنزین تبدیل می شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی همچنین از تبدیل 200 هزار خودرو به کارگاهی در سال جاری خبر داد و گفت: تولید کارخانه های CNG باید به 30 درصد افزایش یابد که بر عهده خودروسازان کشور است.

سالاری فرصت های سرمایه گذاری در شرکت ملی پالایش و پخش را 19 میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: از این میزان 14 میلیارد و 500 هزار دلار مربوط به طرح های ارتقای کیفی پالایشگاه های موجود است که یک میلیارد و 200 میلیون دلار مربوط به پالایشگاه های موجود است. بخش خط لوله و 255 میلیون دلار. دلار آن به بخش ذخیره سازی متصل است که با اجرای این طرح ها روزانه 32 میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین کشور و 16 میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین کشور اضافه می شود.

وی همچنین تحویل بیش از 18 میلیارد لیتر سوخت مایع به نیروگاهی کشور در سال گذشته را مورد تاکید قرار داد و گفت: در بخش برون مرزی همزمان با برگزاری نشست کمیسیون های مشترک و دیپلماسی انرژی دولت، پالایشگاه ملی پالایشگاه نفت نیز انجام شد. و شرکت پخش نیز نقش پیشگام را ایفا کردند. با اجرای طرح فراسرزمینی در ونزوئلا توسط 230 سازنده، یک میلیون و 600 هزار کالا به این کشور صادر شد.

معاون وزیر نفت و پالایش کشور همچنین از اجرای طرح های مطالعاتی برای اجرای طرح های فراسرزمینی در سوریه، سریلانکا و عراق خبر داد و گفت: این طرح ها در سال جاری نیز ادامه دارد.

سالاری همچنین تداوم پروژه های مسئولیت اجتماعی در صنایع پالایشی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در این حوزه توسعه زیرساخت ها در روستاهای همجوار مهم ترین اقدام بوده است. در حوزه اقدامات زیست محیطی نیز طرح اطفاء شراره های پالایشگاهی و کاشت 5 میلیون اصله نهال در سال گذشته اجرا شد.

وی از راه اندازی آتی مرکز پایش سامانه تحلیل و پایش داده های این شرکت خبر داد و گفت: با مجوز هیئت وزیران در سال گذشته در فهرست سازمان های توسعه ای قرار گرفتیم.

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت منابع، کارگروه تولید و دارایی در حوزه تولید دارایی تشکیل شد و در قالب این کارگروه، تخصیص تمامی دارایی ها به پروژه ها انجام شد. محاسبه شد. .

سالاری از پیگیری بحث واگذاری سهام پالایشگاه هایی مانند ستاره خلیج فارس و سایر شرکت های پالایشی با مشارکت مردمی خبر داد و افزود: طی بحث زنجیره انتقال و توزیع، دستورالعمل برند تدوین شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح کارآفرین فردا در بعد کارآفرینی طرح های عمرانی گفت: طرح کارآفرین فردا را برای استفاده از توان نخبگان و دانشگاهیان اجرا کردیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: سال گذشته زنجیره تولید و عرضه را با مشارکت شرکت های پالایشی برای حضور این شرکت ها در بازار توزیع و عرضه فرآورده ها ایجاد کردیم.

سالاری تاکید کرد: در بخش تولید ملی به منظور ارتقای زیرساخت های ایمنی و توزیع سوخت، پایانه های سامانه هوشمند جانمایی و مستقر شده و با مشارکت دانش بنیان ها، ارزیابی فنی کیفیت نفت کوره را بومی سازی کرده ایم. در کشور.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا