سهراب سهرابی گفت: بر اساس آمار سال گذشته 2 میلیون و 500 هزار تن برنج تولید شد.
به گفته وی، استان های گیلان، مازندران، گلستان و خوزستان بیشترین میزان برنج را تولید می کنند.
سهرابی مصرف سرانه برنج کشور را 35 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: بنابراین کسری 700 هزار تنی کشور باید از طریق واردات تامین شود.
مدیر طرح خودکفایی برنج ادامه داد: طبق ابلاغیه سند امنیت غذایی و ریاست جمهوری، طی 8 سال آینده باید سرانه مصرف برنج از 95 گرم به 78 گرم در روز افزایش یابد.
وی بیان کرد: با کاهش مصرف سرانه و افزایش بیش از 7 تا 10 تنی بهره وری برنج در هر واحد سطح، این امر تاثیر بسزایی در خودکفایی دارد.