/
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-867727>منبع:
انتهای پیام
وی ادامه می دهد: فرزند مظلوم من در داخل وانت جان باخت و اگر از همان ابتدا از او مراقبت می شد و خانواده ام مرا بدون آمبولانس و در این حالت مظلوم نمی گذاشتند، امروز فرزندم زنده بود.
محمد خسروی گفت: خانواده ام فرزند بیمارم را با وانت حمل می کنند. در بیمارستان گنجوی هر چند بار برای اطلاع از داروها و اقدامات درمانی که منجر به بیماری فرزندم شده است با کلینیک رازی تماس می گیرم، هیچکس پاسخگو نیست. وقتی خانواده ام دوباره به کلینیک مراجعه می کنند متوجه می شوند که دکتر نیم ساعت قبل از پایان شیفت خود مطب را ترک کرده و به تماس های مکرر پاسخ نمی دهد.
در این خصوص مهرداد کلانتریان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز گفت: عمده کار تحقیقاتی فوت با بررسی های محلی و میدانی در خصوص تکمیل پرونده این کودک انجام شد و امروز در خصوص فوت با بررسی ابعاد و دلایل شکل گیری این حادثه، نشست rca “بررسی علل” “خطا” تشکیل می شود که شامل موضوعات مختلفی از جمله حمل بیمار بیمار با وانت و مجموعه اشتباهاتی است که منجر به این تصادف
وی افزود: کارشناسان ما برای بررسی این حادثه به درمانگاه اعزام شده اند و به زودی با در نظر گرفتن فیلم دوربین های کلینیک، مستندات ویزیت بیمار، مراحل چک این، داروهای تجویز شده و تکمیل پرونده و ورود پزشکی قانونی و کالبد شکافی، روند نهایی پرونده مرگ این کودک که در ادامه خواهیم داشت
این پدر داغدار ادامه داد: روز 15 بهمن پسرم به همراه عمو و مادرش به درمانگاهی در مدرس دزفول رفتند. پزشک معالج برای فرزندم دارو تجویز می کند. هنگام تزریق سرم و تاول هایی که به سرم تزریق شد، کف از دهان فرزندم خارج می شود و دکتر به سرعت سرم را از بدن او خارج می کند.
وی افزود: حال فرزندم هر لحظه بدتر می شود و کادر درمانی و پزشک به خانواده ام می گویند که او را به بیمارستان گنجوی منتقل کنید. در شرایطی که فرزندم در دوران طلایی نیاز به مراقبت ویژه داشت، بدون آمبولانس او را به همسرم دادند تا به بیمارستانی دور از محل حادثه و با توجه به ترافیک موجود منتقل شود.
وی گفت: در حال حاضر با توجه به وضعیت روحی خانواده برای فرزندم گواهی دفن موقت صادر شده است. درک حقیقت برای ما بسیار مهم است. از مراجع قضایی، نظام پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و پزشکی قانونی تقاضا داریم در کنار خانواده داغدار ما بایستند و در برخورد با این پرونده کوتاهی نکنند.
خبرنگار: بهنام رضایی مالمیر
در این خصوص و در ادامه تحقیقات، علیرضا خسروپناه، مدیر دانشگاه علوم پزشکی دزفول، گفت: در جریان موضوع هستیم و طبق توافق صورت گرفته، باید مراحل قانونی موضوع پیگیری شود.
وی افزود: ما قبلا به این گونه موارد برخورد کرده ایم و شک نداریم که موضوع فوت این کودک را به عنوان فرزند خود پیگیری خواهیم کرد و ممکن است این خانواده با مراجعه به معاون رئیس جمهور از محاسن و معایب موضوع مطلع شوند. از پردازش
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا
وی خاطرنشان کرد: منتظر پاسخ پزشکی قانونی هستیم اما خانواده این کودک برای ثبت شکایت به مراجع قضایی، نظام پزشکی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول مراجعه کنند تا پرونده با مستندات کاملتر قابل پیگیری است.”
به گزارش رکنا از خوزستان، محمد خسروی از شهرک سالند سردشت امروز سه شنبه 18 بهمن در تشریح این خبر گفت: همچنان تحت تاثیر قرار دارم. چگونه فرزند شما می تواند با مادر و عمویش برای درمان تب معمولی خود به کلینیک برود و هرگز به خانه نیاید. کلاس دوم بود و فقط 7 بهار دیده بود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز