مدام نگویید کشورها زعفران ما را می گیرند

وی ادامه داد: کسانی که دغدغه این محصول را دارند باید دست به کار شوند. به جای اینکه در مورد قیمت صحبت کنیم یا مدام بگوییم برخی کشورها زعفران ایرانی می خرند، باید به فکر ارتقای سطح عملکرد و ارتقای کیفیت و کمیت محصولات و کنترل بهتر داده ها باشیم.
انتهای پیام
وی بیان کرد: باید کاری کنیم که سرمایه ملی هدر نرود و دستاوردی در این زمینه داشته باشیم. ما باید امید را در دل کشاورزان زنده نگه داریم. ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی به گونه ای که کشاورز نگران تولید خود نباشد.
حسینی در پایان گفت: بهتر است به جای خام فروشی زعفران روی تولید محصولات جانبی زعفران تمرکز کنیم.
یکی از اعضای هیئت مدیره شورای ملی زعفران گفت: به جای اینکه مدام بگوییم برخی کشورها از ایران زعفران می گیرند، باید به فکر افزایش سطح عملکرد، ارتقای کیفیت و کمیت محصولات باشیم. زعفران، برای ایجاد صنایع تبدیلی و تبدیلی. ، و تقویت آنها.
علی حسینی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه زعفران جدید 10 تا 15 روز دیگر وارد بازار می شود، اظهار کرد: باید بپذیریم که عملکرد ما در واحد سطح در مزرعه کم است و از 40 به 50 درصد کاهش یافته است. گذشته.
عضو هیئت مدیره شورای ملی زعفران افزود: چرا فرآوری زعفران ما به کشورهای دیگر واگذار می شود مگر اینکه دانش و ظرفیت فرآوری این محصول را در داخل کشور داشته باشیم؟ چرا کسی این را دنبال نمی کند؟ البته برخی با طرح این سوالات ابراز ناراحتی می کنند.