شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

مخالف واردات ماشین آلات مستعمل تولید کفش نیستیم/ روش واردات جای سوال دارد


مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در زمینه واردات ماشین آلات دست دوم در حوزه تولید کفش بحثی وجود ندارد، اما در مورد نحوه انجام این کار وجود دارد. اختلافاتی هستند که در حال پیگیری هستند و پس از حل و فصل اختلافات حل خواهند شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، خرداد ماه امسال یکی از تاجران از مشکلات تامین مواد اولیه صنعت کیف و کفش گلایه کرد و گفت: با توجه به فرسودگی ماشین آلات و عدم وجود تولیدکنندگان مورد تایید، مجوز واردات کالا ضروری است. ماشین آلات مورد استفاده تاجران نیز. اما اخیراً پس از گذشت حدود 9 ماه، این واردکننده و توزیع کننده مواد اولیه کیف و کفش گفته است که هنوز مشکل واردات ماشین آلات دست دوم درست نشد.

در همین رابطه محسن گرجی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، گفت: اداره صنایع نساجی با واردات ماشین آلات دست دوم صنعت کفش مشکلی ندارد، اما اداره ماشین آلات و تجهیزات وزارت حراست مسئول این امر است. این اداره گفت: به زودی جلسه مشترک دفتر نساجی و ماشین سازی برای بررسی بیشتر این موضوع برگزار می شود. بحثی در مورد واردات ماشین آلات دست دوم وجود ندارد، اما بحث این است که چون شرکت های کفش سایز کوچکی دارند، ترجیح می دهند واردکننده این نیازها را جمع آوری و وارد کند.

به گفته وی، سوال فعلی نحوه واردات است. زیرا نظر وزارتخانه این است که هر شرکتی نیاز خود را وارد کند اما واحدها می گویند به دلیل کوچک بودن این قدرت را ندارند و ترجیح می دهند واردکننده تعداد مشخصی ماشین از کارکرده وارد کند و واحد بخرد. آنها بر اساس نیازهایشان بنابراین در روش انجام آن تفاوت هایی وجود دارد که پیگیری می شود و پس از رفع تفاوت ها نتیجه حاصل می شود.

گرجی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر قاچاق پوشاک بنگلادشی به کشور گفت: در حال حاضر دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارتخانه آماری در این زمینه ندارد و باید بررسی میدانی انجام شود. منبع آمار قاچاق، اداره کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز است و چون ابزار بررسی میدانی دارد می تواند به این سوالات پاسخ دهد.

وی افزود: اما اگر پوشاک قاچاق از جنوب شرق آسیا وارد شود قطعا این صنعت را بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد. زیرا محدوده قیمت آنها به دلیل فروش محصولات خارج از فصل بسیار پایین است. اما مرکز مبارزه با قاچاق باید آمار خود را اعلام کند.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره طرح مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه در بخش پوشاک گفت: این طرح به تعویق افتاد. تا سال آینده، زیرا امسال شرایط مبارزه در سطح عرضه وجود نداشت.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *