وی در پایان تاکید کرد: راه رستگاری ما پیروی از خط امام و رهبری و اطاعت از الهام کننده خدا و مکتب امام علی (ع) است.
وی ادامه داد: نسل سوم و چهارم با این حقایق ناآشنا و ناآشنا هستند و این جهاد توضیحی است که نسل جوان را نسبت به عملکرد مخالفان به ویژه منافقین روشن می کند.
به گفته رئیس ستاد مرکزی، مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره) بر اساس اصول کشورمان مبتنی بر استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است.
رئیس ستاد مرکزی تجلیل از امام خمینی (ره) ادامه داد: اگر در نسل اول و دوم صفاتی مانند سرزنش، ضعف و تعهد ظاهر شد، نباید انتظار داشت که نسل سوم و چهارم امام باقی بمانند. این خصلت ها آرمان ها و باورهای انقلابی نسل اول و دوم را تضعیف می کند که از چشم جوانان و خانواده هایشان دور نمی ماند.
انصاری تاکید کرد: وظیفه جمهوری اسلامی این است که ملت و کشور ما تا قیامت استقلال و آزادی خود را حفظ کنند، بنابراین نباید از بیان مشکلات و ایرادات و حق آزادی هراس داشته باشیم.
انصاری نسبت به تبدیل نسل اول و دوم به ضعف هشدار داد و گفت: فاجعه بارترین مشکل این است که نسل اول و دوم انقلاب مصداق ضعف می شوند. اگر این احساس در جامعه ظاهر شود و جوانان ببینند یکی از صفات بد در بزرگترهایشان است یا با تحریف و نابودی انقلاب اسلامی مواجه شویم که البته هزاران رسانه در سراسر جهان دارند، نمی توانیم بمانیم. بي تفاوت. تبلیغات علیه جمهوری اسلامی در سراسر جهان در حال گسترش است و بی شک می توان ردپای منافقین و سلطنت طلبان را شناسایی کرد. ما باید قوی ترین اقدام قانونی را در جامعه حقوقی بین المللی برای گروه منافقین که بیش از 17000 نفر از بهترین شهروندان ما را به قتل رسانده اند داشته باشیم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود، عملکرد مثبت و منفی نظام را پای امام و مکتب سیاسی ایشان دانست و افزود: اگر جامعه بخواهد امام را قضاوت کند، در نگاه اول و در مرحله اول، امام می پردازد. توجه به آثار وجودی او به ویژه ثمرات جمهوری اسلامی.
وی ادامه داد: ما نسل اول و دوم خود را از پذیرش مسئولیت مبرا می کنیم و انگشت اتهام ما به سمت نسل سوم و چهارم است که باید ریشه یابی کنیم که چرا اینگونه رفتار می کنیم. ” به عبارت دیگر، نسل سوم و چهارم اینگونه به ما نگاه می کنند و نمی اندیشند که آیا هنوز به ارزش ها و معیارهایی که برای آن انقلاب کردید پایبند هستید؟ در حالی که نسل جوان به طور منظم رفتار و عملکرد نسل اول و دوم را زیر نظر دارد تا وفاداری آنها را بسنجد، نسل جوان بین خاطرات پدران و گفتار و رفتار آنها مقایسه و نتیجه گیری می کند.
وی ادامه داد: هر چه پیروزی، پیشرفت، عزت و اقتدار جمهوری اسلامی بیشتر شود، می گوییم به برکت امام (ره) و مکتب سیاسی ایشان بوده است و هر چه بیشتر باشد، کاستی هایی خواهد داشت. و کمبودها، دیگران خواهند شد. بگو مرهون امام (ره) است.» و این مکتب ایشان بود. در این صورت جمهوری اسلامی مسئولیت سنگینی بر عهده خواهد داشت.
وی ادامه داد: اما برای آمادگی در امور اجرایی، هم اکنون برگزاری نهایی سالگرد فوت در نظر گرفته شده است و در صورت عادی بودن شرایط، مراسم سالگرد همانند قبل از شرایط کرونا برگزار می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدعلی انصاری در جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) به تشریح برنامه های این ستاد برای سال آینده پرداخت و اظهار کرد: سالگردهای ارتحال امام همیشه با شکوه بوده است به جز دو سال از امام زمان. تاج گذاری و البته برای سال آینده به دلیل تداوم وضعیت تاج گذاری هنوز مشخص نیست.
انصاری سپس به جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: تبیین فقط اشاره به نقاط قوت و ترس از کاستی نیست. سانسور خود باعث افزایش گرایش جامعه و جوانان به رسانه های بیگانه می شود. تبیین دو رسالت دارد، مشاهده ایرادات و کاستی ها و بیان عادلانه پیروزی ها در عرصه های مختلف، اما عموماً در کشور ما در نگاه اول ناهنجاری های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را نسل اول و دوم به گردن نسل جوان می اندازند.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) گفت: این که برویم و کاخ ظالمان را به حسینیه تبدیل کنیم، ترویج دین و امام حسین (ع) نیست.
وی با بیان اینکه پرونده نظام با وجود همه مشکلات و ناملایمات قابل دفاع است، گفت: اگر حمایت دولت های پس از انقلاب نبود، ستاد بزرگداشت امام چندان موفق نبود. برای برگزاری مراسم تشییع در سال آینده، انتظار داریم نماینده ویژه رئیس جمهور در ستاد بزرگداشت که وزیر کشور است همچنان از ما حمایت کند.
absnews