سایر موضوعات

لزوم اخذ نشان حلال برای استانداردهای اجباری

مدیرکل حقوقی، امور بین الملل و مسئول حلال سازمان ملی استاندارد ایران گفت: از 35 هزار استاندارد ملی تدوین شده، 1100 استاندارد مشمول آیین نامه اجرایی اجباری هستند و این استانداردهای اجباری باید گواهی حلال دریافت کنند.

سفیر ویتنام سازمان ملی استاندارد ایران را مجموعه ای تاثیرگذار و مهم در زمینه صدور نشان دانست و گفت: از آنجایی که بازرگانان ما تمایل به توسعه روابط تجاری با ایران دارند، نیازمند اطلاعات بیشتر در زمینه قوانین و مقررات استاندارد به ویژه در حوزه حلال هستیم. صنعت.

تمایل ویتنام برای دریافت مجوز حلال

همچنین مقرر شد پیش نویس پروتکل همکاری بین دو کشور تهیه و پس از تایید نهایی به امضای مقامات استانداردسازی دو کشور برسد.

وی افزود: نهادهای دولتی ویتنام از جمله وزارتخانه های امور خارجه، تجارت و کشاورزی حاضر به اخذ مجوز حلال برای توسعه صادرات به ایران هستند.

مسئول امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: محصولات خام و فرآوری نشده مانند چای، برنج و قهوه در لیست اقلام بدون خطر قرار دارند و به راحتی صادر می شوند.

به گزارش خبرگزاری سازمان استاندارد؛ آقای سید ابراهیم ابراهیمی در دیدار با سفیر ویتنام با طبقه بندی محصولات به سه دسته پرخطر، کم خطر و بدون خطر افزود: محصولات پرخطر که عمدتاً شامل فرآورده های گوشتی می شود به دقت ارزیابی می شود. با استانداردهای حلال در غیر این صورت اجازه ورود به کشور را ندارد.

وی در خصوص محصولات کم خطر افزود: این دسته از محصولات که شامل محصولات کشاورزی بسته بندی می شود تنها در سطح بسته بندی و افزودنی ها کنترل می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران کیفیت کالاهای وارداتی به کشور را توسط کارشناسان مستقر در ادارات کل استاندارد استان های مرزی ارزیابی می کند، افزود: این سازمان فقط کالاهای دارای علامت استاندارد و بقیه را بر عهده دارد. از دیگر دستگاه ها هستند، به عنوان مثال کنترل واردات گوشت توسط نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی و پزشکی وزارت بهداشت انجام می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا