سایر موضوعات

مجوز اولین شهر فناورانه غیردولتی صادر شد/ شناسایی ۲۱۱۸ نیاز فناورانه

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران از صدور مجوز اولین شهر فناوری غیردولتی خبر داد و گفت: ۲ هزار و ۱۱۸ نیاز فناوری شناسایی و معرفی شد، ۵۷۰ نیاز فناوری فهرست‌بندی و راهکارهای آنها تدوین شد و ۱۷ قرارداد و تفاهم نامه هایی با مراکز اسکان شهرها منعقد شد و نواحی صنعتی بین شرکت های مختلف در قالب انتقال فناوری، هوشمندسازی، بهینه سازی مصرف انرژی مبادله شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، فرشاد مقیمی با بیان اینکه در سومین رویداد صنعت دانش بنیان با محوریت صنایع کوچک و اکوسیستم فناوری، پیوند شهرهای صنعتی و دانش بنیان در قالب یک سلسله رویدادهای دانش بنیان برقرار شد، گفت: .

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران از ایجاد و توسعه بازارهای فناوری منطقه ای خبر داد و گفت: این سازمان به عنوان یکی از سازمان های توسعه ای وزارت صنعت، ایجاد و توسعه فناوری را در دستور کار خود دارد. شهرها و مراکز خدمات فناوری به شرکت ها اجازه می دهد تا به بازارهای منطقه ای نفوذ کنند.

به گفته این مقام مسئول ایجاد و توسعه مراکز نوآوری خوشه‌ای و صنعتی و آماده‌سازی شرکت‌ها برای ورود به صنعت و بر اساس امضای تفاهم‌نامه با وزارت پژوهش‌های علمی و فناوری، 260 هکتار به آن اختصاص می‌یابد. . به اکوسیستم علمی و فناوری کشور در 17 شهر و ناحیه صنعتی اضافه شود.

مقیمی با بیان اینکه 2118 نیاز فناورانه شناسایی و معرفی شده و 45 محصول برگزیده در نمایشگاه ارائه می شود، گفت: 570 نیاز فناورانه فهرست شده و راهکارهای آنها تدوین شده و 17 قرارداد و تفاهم نامه با محورها منعقد شده است. استقرار در شهرها و نواحی صنعتی در قالب انتقال فناوری، هوشمندسازی، بهینه‌سازی مصرف انرژی بین شرکت‌های مختلف رد و بدل شده است و این قراردادها بین شرکت‌ها در زمینه آشنایی با شرکت‌های دانش و شرکت‌های دانش‌بنیان با شرکت‌های منطقه صنعتی منعقد می‌شود. به این معنی که اجرای فعالیت ها به بخش خصوصی واگذار می شود.

همچنین به گفته این مقام مسئول، حدود 270 شرکت دانش بنیان در قالب خوشه های فناوری و کسب و کار مرتبط با مجتمع های صنعتی فعالیت می کنند که در آینده به صنایع اضافه می شود.

وی با اشاره به صدور مجوز اولین شهر فناوری غیردولتی گفت: این شهرستان در 200 هکتار با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت حراست در دستور کار قرار گرفته است. علاوه بر این، 40 شهر فناوری جدید در حال بررسی است. امروز شش شهر فناوری به بهره برداری رسیده و دو شهر دیگر در دست ساخت هستند.

به گفته مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران، 168 واحد فناور دانش بنیان و 239 مشاور ارائه دهنده خدمات مهندسی در شهرستان های فناور تخصصی مستقر هستند و 31 کلینیک تجاری در کشور فعال هستند. علاوه بر این، 170 مشاور در این کلینیک ها عضویت خدمات ارائه می کنند و 570 مشاور در شرکت هایی با 1300 نفر مشغول به کار هستند.

وی افزود: در عین حال 577 واحد کارگاهی در شهرها و نواحی صنعتی ایجاد می شود که از این تعداد 205 واحد برای انتقال به بنگاه های دانش بنیان تکمیل شده است و 273 واحد کارگاهی دیگر نیز تا پایان امسال از اینجا ایجاد می شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا