به گزارش گروه سیاسی ABSNEWS ، نمایندگان شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه 23 اسفندماه) در جریان بررسی قسمت هزینه ای لایحه مالی سال 1402 کل کشور با بندهایی ( الف) و (ب) تبصره (10) ماده واحده این لایحه تصویب می شود.
با عنایت به الف) تبصره (10) ماده واحده لایحه مالی 1402؛ شرکت های بیمه موظفند شش هزار میلیارد ریال از اصل حق بیمه دریافتی شخص ثالث را طبق جدولی که بر اساس فروش (پرتفوی) بیمه هر شرکت تعیین می شود و به تصویب شورای عالی بیمه می رسد، به صورت ماهانه به کل بیمه نامه پرداخت کنند. حساب درآمد ردیف 160111 جدول شماره (5) این قانون در خزانه داری کل کشور بایگانی می شود. وجوه واریز شده توسط شرکت های بیمه موضوع این بند، هزینه های قابل قبول مالیاتی محسوب می شود. آیین نامه اجرائی این بند شامل برنامه عملیاتی و نهادهای ذیربط ظرف دو ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه و به تصویب هیأت وزیران می رسد. وزارت امور اقتصادی و دارایی.
سازمان برنامه و بودجه کشور و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به نظارت بر اجرای این بند هستند.
موسسات اعطایی اعتبار طبق این بند موظفند گزارش عملکرد خود را در قالب برنامه عملیاتی هر سه ماه یکبار به کمیسیون های اقتصادی، برنامه، بودجه و محاسبات شورای اسلامی و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و کشور ارسال کنند. سازمان برنامه و بودجه.
تخصیص اعتبارات فصلی به دستگاه های اجرایی فوق توسط سازمان برنامه و بودجه کشور بر اساس عملکرد انجام می شود.
با عنایت به ب) تبصره (10) ماده واحده لایحه مالی 1402؛
1- به منظور تامین کسری اعتبارات مهریه محکومان بی بضاعت، جریمه های غیرعمد ناشی از تصادفات با اولویت زنان بی بضاعت و مواردی که پرداخت خسارت به عهده بیت المالل یا دولت (با اولویت خسارات ناشی از). حوادث) به وزیر دادگستری اجازه داده می شود با تصویب هیأت نظارت صندوق حداکثر ده هزار میلیارد ریال از محل منابع درآمد سالانه موضوع بندهای (ج) و (ج) ماده (ج) تأمین خسارت نماید. 24) قانون بیمه اجباری خسارت وارده به اشخاص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 20/02/1392 از محل وجوه صندوق دریافت و پرداخت خسارت بدنی در ردیف 110000 جدول شماره (7) این قانون مدیرعامل صندوق مذکور موظف است حداکثر ظرف مدت سه ماه با اعلام وزیر دادگستری مبلغ مذکور را به تناسب در اختیار وزارت دادگستری قرار دهد. وزارت دادگستری موظف است هر سه ماه یکبار گزارش اجرای این بند را به کمیسیون های برنامه و بودجه و محاسبات، اقتصادی، اجتماعی، قضایی و حقوقی شورای اسلامی و دیوان محاسبات ارائه کند.
به منظور کمک به رهایی زندانیان از جرایم غیرعمد و کاهش آسیب های اجتماعی وارده به خانواده های آنان، مبلغ سه هزار میلیارد ریال از مازاد یکصد هزار میلیارد ریالی پیش بینی شده در این قسمت به حصر از کشور اختصاص می یابد.
2- صندوق خسارات بدنی موظف است به زندانیان حوادث رانندگی غیرعمد که به دلیل محدودیت های احتمالی در زندان به سر می برند در حدود تعهدات شرکت های بیمه و صندوق مذکور و قبل از قانون بیمه اجباری خسارت وارده به اشخاص ثالث را جبران کند. به دلیل تصادفات ناشی از وسایل نقلیه ، به زندان افتادند تا پس از آغاز محاصره دیاسپورای کشور، آزادی بدون اتهام را فراهم کنند.
3- خزانه داری کل کشور موظف است برای جبران خسارت اشخاصی که خسارات آنها بر عهده خزانه داری عمومی یا دولت باشد ده درصد (10%) از منابع درآمدی (جرایم گردش مالی و خدمات قضایی وصول شده توسط) را اختصاص دهد. وصول هزینه های قضایی و حقوقی و کیفری جرایم دولتی) تا سقف هفت هزار میلیارد ریال به ردیف درآمدی 160119 به خزانه داری کل کشور. منابع حاصله از طریق ردیف مصارف مربوطه مندرج در فصل 530000 جدول شماره (9) این قانون به صورت ماهانه در اختیار وزارت دادگستری قرار می گیرد. منابع و مفاد این حکم همان منابع و احکام قسمت های (1) و (2) این بند است.
absnews ۱۵۸۸
این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید