به گزارش خبرنگار ایلنا، فتح الله بیات (نامزد انتخاباتی مورد حمایت جامعه صنفی حوزه انتخابیه تهران)، بررسی موضوع انتخابات شورای اسلامی و مشکلات کارگران و مستمری بگیران کشور که به دست نمایندگان قابل حل است. خانه ملت ها اعلام کرد: در مجلس دوازدهم کسانی که به نمایندگی از تشکل های صنفی در انتخابات شرکت کردند کسانی هستند که حرف و سمت کاری دارند. یعنی به نفع این بخش زحمتکش و مظلوم کشور هستند.
دبیر اجرایی خانه کارگر شرق تهران افزود: از کارگران و بازنشستگان خود انتظار داریم به کسانی که حرف می زنند و موضع کارگری می گیرند و از منافع کارگران و بازنشستگان حمایت می کنند رای بدهند.
رئیس اتحادیه کارگران پیمانی و پروژه ای با اشاره به لزوم تشکیل فراکسیون قوی صنفی در مجلس گفت: بدترین اثر عدم حضور آقای محجوب در مجلس در این مدت سن و سابقه بازنشستگی ایشان بود. نمایندگان کارفرما سال ها منتظر این اقدام بودند اما از آنجایی که آقای محجوب در مجلس نبود و فراکسیون صنفی پشت سر او بسیج نشد، با این طرح غلط پیش رفتند.
وی با بیان اینکه «نمایندگان مجلس می توانند مشکلات کارگرانی را که خودشان درد و رنج کارگران را تجربه کرده اند حل کنند» ادامه داد: آقای محجوب در بین کاندیداهای نمایندگی تشکل های صنفی کشور حضور ندارد اما از کسانی که ما هستند نام برد. با ابراز همدردی با جامعه صنفی و امیدواریم این بار کارگران و بازنشستگان سر کار بیایند و مسائلی مانند امنیت شغلی، حقوق بازنشستگی و دستمزد در مجلس مطرح شود. افرادی مانند آقایان اکبر قربانی، بنده، حسین شاهوی، ولی الله گدرزی و خانم ساعی در تهران از جمله کسانی هستند که از این دست بودند و وارد عرصه انتخابات شدند.
بیات تصریح کرد: بارها با نمایندگان مجلس تبصره یک ماده ۷ قانون کار رایزنی کرده ایم اما به نتیجه نرسیده ایم. بارها گفته ایم، برای کارهای ناپیوسته باید سقف مشخص می شد! هیئت وزیران وقت در بهمن ماه ۱۳۹۷ سقف قانونی را چهار سال اعلام کرد و این سقف را تصویب کرد. از نظر قانونی تا پایان بهمن امسال دولت فعلی باید این قانون را برای اجرا به ادارات کار ابلاغ می کرد که اگر اجرا و ابلاغ نمی شد به معنای مخالفت این دولت با مقوله امنیت شغلی است. اما در صورت تصویب این قانون نگرانی کارگران موقت در مورد امنیت شغلی برای همیشه برطرف می شود.
وی تصریح کرد: برای ما مشخص است که سقف کار ناپیوسته 4 سال است و در صورت اصلاح تبصره 1 ماده 7 قانون کار، اصلاح تبصره 2 ماده 7 این قانون مشکلی نخواهد داشت. دولت نباید در این زمینه مقاومت کند. اگر دولت بخواهد این موضوع را به مجلس بیاورد، طبق این قانون باید چهار سال دیگر صبر کند. اما دولت نمی تواند از ابلاغ این بخشنامه قانونی خودداری کند و به طور غیرقانونی آن را به تاخیر بیندازد. دولت موظف است آن را غرق کند و مجلس جدید هم باید در این زمینه دخالت کند زیرا 96 درصد کارگران ما در شرایط فعلی موقت هستند و باید این روند اصلاح شود.
رکنا نیوز