شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

متقیان: در مسابقات جهانی ژاپن رکوردشکنی می‌کنم/ وزیر قول داده پاداش مدال طلا را برایم در نظر بگیرند

متقیان: در مسابقات جهانی ژاپن رکورد خواهم زد، وزیر قول داد پاداش مدال طلا را برای من در نظر بگیرد.

ملی پوش پارادو و میدانی گفت: به خاطر اتفاقی که در بازی های پاراآسیایی برایم افتاد مدام گریه می کردم اما وزیر ورزش قول داد مثل بقیه به من پاداش بدهد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشمیه متقیان پرافتخار تیم ملی پارا دوومیدانی بانوان ایران این روزها در شیراز تمرینات خود را برای حضور در مسابقات پارا جهانی دوومیدانی 2024 آغاز می کند. در ماه می سال آینده در شهر کوپه ژاپن برگزار می شود.

وی در خصوص آخرین وضعیت خود به خبرنگار ورزشی آنا گفت: از آنجایی که الان فصل سرد است و نمی توانیم پیست را بدویم، باید تمرینات قدرتی انجام دهیم. با توجه به این مشکل در حال حاضر زیر نظر مربی شخصی ام در شیراز تمرینات پرفشار را انجام می دهم. هدف من حضور در مسابقات جهانی کوپه است. برنامه ام این است که رکوردم را در آنجا ارتقا دهم و با آمادگی کامل به بازی های پارالمپیک 2024 پاریس بروم.

اضافه شدن قهرمان پرتاب نیزه و پرتاب دیسک آسیا در خصوص شرکت در بازی های پارالمپیک پاریس: مسابقات جهانی ژاپن معیار انتخاب بازی های المپیک پاریس است. خوشبختانه در مسابقات جهانی پارسال (فرانسه 2023) سهمیه پارالمپیک 2024 را کسب کردم و در ژاپن هیچ نگرانی ندارم. اینجا تنها هدفم شکستن رکورد است. رکورد فعلی من 22 متر و 76 سانتی متر است. چون هنوز تمرین پرتابی ام را شروع نکرده ام، نمی توانم بگویم چقدر رکوردم را افزایش خواهم داد. آنچه مسلم است شرایط بدنی خوبی دارم و مطمئنا یک رکورد را به چالش خواهم کشید.

متقیان اولین ورزشکار معلول ایرانی است که در پارالمپیک مدال طلا کسب کرده است. او این مدال را در رشته پرتاب نیزه در توکیو 2020 کسب کرد. هاشمی متقیان در تلاش است تا این مدال طلا را برای بازی های پارالمپیک پاریس تکرار کند. وی تاکید کرد: از آنجایی که در دو رشته پرتاب نیزه و پرتاب دیسک فعالیت دارم به صورت حرفه ای بهتر است برای پارالمپیک فقط در یک رشته ورزشی شرکت کنم. با توجه به اینکه فعالیت همزمان در دو رشته برای بازی های پارالمپیک مضر است و مهمتر از همه تغییر روش تمرین ضروری است. بنابراین تمام تلاشم را می کنم تا در بازی های پارالمپیک 2024 پاریس بار دیگر در پرتاب نیزه شرکت کنم و انشالله با رکوردی جدید از عنوان قهرمانی ایران دفاع کنم.

نایب قهرمان جهان در پرتاب نیزه با اشاره به کیفیت اردوهای تیم ملی دو و میدانی معلولان افزود: خوشبختانه فدراسیون جانبازان و معلولین و کمیته ملی پارالمپیک انواع امکانات را برای اردوهای تدارکاتی فراهم کرده اند. برای بازی های پارالمپیک پاریس زمان هایی که در اردوی تیم ملی نیستم، قبوض را پرداخت می کنم. به تازگی لنج های استاندارد نیز از خارج از کشور خریداری شده و به ما تحویل داده شده است.

متقیان با بیان اینکه هنوز جوایز بازی های پاراآسیایی هانگجو به ملی پوشان پرداخت نشده است، خاطرنشان کرد: کاروان ورزش معلولان ایران در بازی های پاراآسیایی تاریخ ساز شد و برای اولین بار در رده دوم جدول مدال های این بازی ها قرار گرفت. . پاداش سکوی ورزشکاران بلافاصله پرداخت شد اما پاداش ریالی وعده وزارت ورزش هنوز اجرایی نشده است. چهار ماه از بازی های هانگژو می گذرد و آنها باید زودتر جوایز را اهدا کنند. همانطور که شنیدم ظاهرا اردیبهشت سال آینده پرداخت خواهند کرد. امیدوارم به زودی اجرایی شود.

متقیان: در مسابقات جهانی ژاپن رکورد خواهم زد/وزیر قول داد برایم مدال طلا در نظر بگیرد.

دارنده مدال طلای پرتاب نیزه بازی های پارالمپیک توکیو 2022 سومین حضور خود را در بازی های پاراآسیایی هانگژو 2022 انجام می داد که با حادثه ای غیرمنتظره مواجه شد. هاشمیه متقیان و زینب مرادی در ماده پرتاب نیزه شرکت کردند و توانستند مدال های طلا و نقره را از آن خود کنند. مسئولان برگزاری بازی‌های پاراآسیایی اما ساعتی پس از اهدای مدال به نمایندگان بانوان ایران در اقدامی عجیب اعلام کردند که مدال‌هایشان به دلیل تخلف پس گرفته می‌شود. متقیان بار دیگر این خاطره تلخ را مرور کرد و گفت: متأسفانه چینی ها به ناحق همه مدال های طلا و نقره زینب مرادی را از من گرفتند تا از جدول مدال ها بالا بروند و طلاهای بیشتری بگیرند. به خاطر امتیاز میزبانی به ما ظلم کردند. به بهانه اینکه من و زینب دیر به مسابقه رسیدیم ما را رد صلاحیت کردند. به موقع در محل مسابقه حاضر شدیم و داور بدون مشکل اجازه ورود به پیست را داد. بعد از اینکه مسابقه تمام شد و خواستیم در مراسم مدال شرکت کنیم، گفتند مدیر مسابقه کم تجربه است و نباید تو را به پیست راه می داد که دیر آمدی! جالب است بدانید که سرداور فردی حدوداً 60 ساله و با تجربه بود. با رکورد ۲۲ متر و ۹۱ سانتی متر قهرمان شدم و در این بازی ها رکورد زدم. زینب در 22 متر و 13 سانتی متر نیز نایب قهرمان شد. در آن زمان عده ای جای ما را در جدول مدال گرفتند که اختلاف رکورد فاحشی با ما داشتند. نفر سوم چینی بود که با 21 متر اول شد. نمایندگان بحرین و ازبکستان با 17 متر دوم و سوم شدند.

با این حال انتظار می رود متقیان و مرادی به عنوان مدال آوران طلا و نقره تجلیل شوند. قهرمان بازی های پاراآسیایی 2018 جاکارتا توضیح داد: هضم این اتفاق برایم بسیار سخت بود. به گریه ادامه دادم. دو سال تمام در اردو بودم تا در این بازی ها شرکت کنم و مدال طلا بگیرم. هر 25 روز می توانستم به خانه بروم. به هر حال، هیچ راهی برای فراموش کردن این حادثه بد وجود ندارد. هر چند که وزیر ورزش قول داده بود که مانند دیگر مدال آوران افتخار آفرینی کنیم و مدال های طلا و نقره دریافت کنیم. خوشحالم که مسئولین تلاش من را دیدند. این سخنان مرا تشویق کرد که به این موضوع بپردازم. البته مردم در شبکه های مجازی هم خوش برخورد بودند و در آن زمان تسلی من بودند. امیدوارم بتوانم در بازی های پارالمپیک 2024 عملکرد خوبی داشته باشم تا پاسخی به انرژی مثبت مردم کشورم باشم.

درباره رضا ورزشکار

پیشنهاد ما به شما

مدافع پیکان درباره صعود کتاب می‌نویسد!

کد خبر : 2128612 | 03 خرداد 1404 ساعت 03:45 | 200 بازدید | 5 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *