سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه با تاکید بر اینکه رویکرد جدید و جدی این وزارتخانه نظارت و پایداری اشتغال است، گفت: این معاونت علاوه بر تمرکز بر اشتغال ایجاد شده به دنبال ثبات و ثبات است. از این مشاغل .
معاون اول رئیس جمهور همچنین افزود: باید با افزایش اعتماد مردم – دولت، انگیزه های لازم را ایجاد کرد و بازگشت سرمایه مردم را با سودآوری مناسب، بسترهای لازم برای حضور ارز مردم و ریال تضمین کرد. سرمایه در حوزه اشتغال زایی و هدایت وجوه نقد به تولید.
در این دیدار که با حضور وزرای معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سرپرست معاونت علمی رئیس جمهور در امور فناوری رئیس جمهور و مسئولان ذیربط برگزار شد، خاطرنشان کرد: وی با بیان اینکه همه دستگاه های دولتی مسئول این موضوع در کشور مشغول ایجاد اشتغال هستند، گفت: هیچ دستگاه دولتی وجود ندارد که امکان ایجاد اشتغال را نداشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور از بانک مرکزی خواست با رویکرد استفاده از ظرفیت های ملی و منطقه ای کارگروهی برای تامین مالی اشتغالزایی ایجاد کند.
بر اساس این گزارش، تا امروز و پس از آمادهسازی زیرساختها و سامانههای نظارتی، نزدیک به دو میلیون شغل ثبت شده توسط نهادهای نظارتی، وزارت تعاون در دولت سیزدهم از طریق تلفن، پیامک و حضور در میدان برای اعتبارسنجی رصد و رصد شده است. . .
این مخبر خاطرنشان کرد: طرح های اشتغال زایی باید بر اساس بحث توسعه سرزمینی و تعادل نیروی کار و بازار و نیازهای تولیدی در هر نقطه جغرافیایی کشور تهیه و اجرا شود و ظرفیت های اشتغال زایی در هر منطقه شناسایی شود. و ترکیب تولید و اشتغال این مهم است.
این مخبر بر لزوم تمرکز بر گردشگری، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و به ویژه بخشهای دانش بنیان برای تحقق وعده های اشتغالزایی رئیس جمهور تاکید کرد و تصریح کرد: مهمترین وظیفه بعد از ایجاد اشتغال پایداری مشاغل ایجاد شده در دولت سیزدهم است. .
وزارت تعاون خاطرنشان کرد: 42 تفاهم نامه با نهادهای مختلف برای ایجاد اشتغال در سال 1401 منعقد شده است و همه نهادها و استانداران موظفند مشاغل ثبت شده خود را در اسرع وقت برای ایجاد خالص شغل پیگیری و در سامانه نظارت اجرایی کنند. دستیابی به هدف خالص اشتغالزایی یک میلیون نفر در سال جاری.
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: باید مراکز مشاوره برای کمک به مردم در ایجاد اشتغال و تولید راه اندازی شود تا سرمایه انسانی و مالی باقی مانده در خانوارهای ایرانی وارد چرخه اقتصادی کشور شود.
این مخبر در ادامه توجه به اقتصاد دانش بنیان، محرک های اقتصادی و اقتصاد دریایی را یکی از مهمترین محورهای اقدامات دولت برای ایجاد اشتغال بلندمدت دانست و گفت: اقدامات و برنامه های لازم برای بهره گیری از ظرفیت های این بخش ها راه اندازی و سازماندهی شده اند.
در این جلسه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی از وضعیت اشتغال ثبت شده در سال گذشته و سال جاری توسط دولت، ستاد اجرایی، بسیج، بنیاد مصطفان و کمیته امداد تحت نظام نظارت ارائه کرد. این وزارتخانه اعلام کرد که در دولت سیزدهم با بازنویسی سامانه نظارت، داشبورد مدیریتی با 30 هزار کاربر ایجاد شد تا تمامی سازمان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی نسبت به ثبت مشاغل ایجاد شده اقدام کنند.
این مخبر با اشاره به تمرکز رئیس جمهور بر ایجاد چهار میلیون شغل در چهار سال دولت سیزدهم، ادامه داد: توجه به ظرفیت های خالی کارخانه ها، احیای تعطیل و نیمه تعطیل، اقتصاد دیجیتال و مشاغل خانگی از بهترین ها است. مناسب ترین اقدامات برای اشتغالزایی کوتاه مدت
absnews
معاون اول رئیس جمهور همچنین بخش خدمات را یکی از بخش های مهم ایجاد مشاغل سریع و مطمئن با سرمایه، آموزش و مهارت کمتر نسبت به سایر بخش ها عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ABSNEWS ، جلسه اشتغال به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور و پیگیری و پایداری مشاغل ایجاد شده به ویژه در دولت سیزدهم برگزار شد. خط کشی شده اند.
سرپرست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گزارشی از خالص یا کاهش مشاغل جدید در هر فصل نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل در دولت سیزدهم ارائه کرد و خاطرنشان کرد: با تلاش دولت، عرضه نیروی کار در دولت سیزدهم تثبیت شده است.
همچنین اعضا و وزرای حاضر در جلسه به ارائه برنامه ها، پیشنهادات و رویکردهای خود در زمینه اشتغال زایی پرداختند.
این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید