سایر موضوعات

مبارزه برای تعداد انگشت شماری از صداها / نام رمز. حجاب


دعوای آنها علنی شد. هر یک از طرفین طرف دیگر را به کار سیاسی و بازی های انتخاباتی متهم می کند. آنها هر دو نگران انتخابات پایان سال هستند. هم نزدیکان به جبهه پایداری و هم طیف نزدیک به محمدباقر قالیباف.

چند روزی است که این دو گروه با شمشیرهای برهنه و بدون کنایه مستقیماً اردوگاه دیگر را نشانه گرفته اند. ظاهراً دعوایشان سر عفاف و حجاب است; اما وقتی بین سطرهای حملات رسانه ای آنها به دیگران را می خوانید، مشخص می شود که هدف نهایی چیزی جز انتخابات پایان سال نیست. البته این دو شبح که هر دو در مجلس انقلاب حضور دارند احتمالاً برای نبرد خرداد آماده می شوند. نبردی که تکلیف روسای هیات مدیره و مهمتر از آن رئیس هیات رئیسه را مشخص می کند. از زمان روی کار آمدن مجلس انقلاب و انتخاب رئیس مجلس، اصول گرایان یا نزدیکان آنها فعال بوده و قالیبافان را در فضای رسانه ای هدف قرار داده اند. یک سال دستکاری بودجه پیشنهاد می کنند و با آن قالیباف را به گوشه رینگ می اندازند. به مدت یک سال ماجرای سیسمونی گیت و سفر خانواده رئیس جمهور به استانبول برای خرید کنجد را منتشر می کنند. قالیباف البته در هر دو سال توانست از هر دو حادثه فرار کند. در مورد دستکاری بودجه، موضوع به نوعی حل شد و مسئول تبلیغات گفت که مشکل حل شده است! اما در سال بعد تأثیر قابل توجهی بر رای قالیبافی گذاشت. از 230 رای در خرداد 1400 به 144 رای در سال 1401 می رسد که می تواند نشانه خطرناکی برای قالیبافانی باشد که مجلس آنها اولین مجلس نماینده است.

دعوای بزرگتر؛ بزرگترین بازی

این بار اما داستان بسیار بزرگتر از داستان های قبلی است و بر خلاف بازی بزرگتر نیز هست. اگرچه آخرین انتخابات ریاست مجلس یازدهم خردادماه امسال برگزار می شود اما بزرگترین بازی پایان سال و رای به مجلس دوازدهم است.

دعوا این بار بر سر عفاف و حجاب است. استابلایزرها با حیله گری قالیبافان را در این دام انداخته اند. آنها به جایی رسیده اند که اگر قالیباف به خواسته خود عمل کند، در میان بخشی از بدنه اجتماعی پیروان خود با مشکل مواجه خواهد شد. اگر به خواسته های آنها عمل نکند با بخشی دیگر از بدن اجتماعی خود دچار مشکل می شود.

مبارزه بین قالیبافان و کارگران پایداری این بار سخت تر از قبل شده است. در تازه ترین تحول این تنش، مجتبی توانگر نامه دیگری صادر کرد و این بار مستقیماً جبهه پایداری را تندتر و تندتر از قبل نشانه گرفت.

باز هم حمله زبانی جداگانه قالیباف به آقا تهرانی

مرتضی آقا تهرانی جدای از جبهه پایداری مورد هجوم مجتبی توانگر نماینده نزدیک به قالیباف یا به تعبیری منفصل، رئیس مجلس نیز قرار گرفت. وی آقای آقا تهرانی را عامل وضعیت فعلی دانست و گفت: اگر امکان برکناری یک نماینده وجود داشت، آقای آقا تهرانی را به عنوان یکی از مقصران وضعیت فعلی حذف می کردم تا مردم با تغییر فرار نکنند. میدان بازی و انگشت نشان دادن به سوی دیگران.» و از مسئولیت شانه خالی می کند. گروه پایداری که در مجالس گذشته اکثریت کمیسیون فرهنگی مجلس را در اختیار داشت، باید در برابر متقیان و انقلابی ها پاسخگو باشد نه طلبکاران. محرومیت آنان از «خدمات اجتماعی» و شعار «مرگ بر محجبه» خواندن شعارهای تکفیری: «تعریف برخی شعارهای تکفیری مانند مرگ بر محجبه ها و سخنان تنفرآمیز چگونه با ادبیات و بینش رهبر فرزانه نسبت به پدیده فرهنگی؟ پس سؤال این است که این شرع و این نهی سیاسی چگونه باید در جامعه اسلامی رعایت شود؟

برای رای ممنوع!

او از “جریان مخفی خطرناک در آستانه انتخابات بعدی” صحبت کرد که به گفته توونگر به دنبال “بازی رای گیری حرام” است.

وی گفت: اسم رمز شروع این عملیات عباراتی مانند “دفاع از ارزش ها”، “موقعیت های میانی لحافی”، “مقام های صورتی” و موارد دیگر است، آنقدرها هم پیچیده نیست، فقط فکر کنید. اکثر مردم رای دهند بهترین راه برای کاهش مشارکت و رای بقیه رای دهندگان چیست؟ ایجاد دو قطب به نام ارزش ها و دین که نظام را در مقابل مردم به تصویر می کشد و مردم را از نارضایتی منحرف می کند. با سر گنج بودن و در عین حال دلسوز بودن به ارزش ها. به این ترتیب به همه برچسب زدن ادامه دهید تا مارپیچ سکوت متوقف شود و هیچ کس از نیروهای انقلابی جرات تولید ادبیاتی با ارزش ها را نداشته باشد. دین و انقلاب باید عقلانی و مؤثر دنبال شود».

در جستجوی رای ممنوع!

وی افزود: به راحتی می توان دید کسانی که به دنبال رای حرام هستند که بر خلاف تدبیر رهبر فرزانه انقلاب به جای مسئولیت پذیری به دنبال حضور حداقلی و پیروزی در انتخابات هستند. دوقطبی سازی به نام ارزش ها.» توانگر گفت: «این موضوع پروژه ای است که صرفاً حجاب و عفاف نبود.» وی تثبیت کنندگان را «اقلیتی» خواند که رد پای آنها در تخریب مجلس این نماینده نزدیک به قالیباف را نسبت داد. ناکارآمدی مجلس به این گروه و تاکید کرد: «اگر ناکارآمدی در بخش‌های خاصی از مجلس مشاهده می‌شود، به دلیل عملکرد این اقلیت مدعی است».

حمله رجانیوز به قالیبافان: وسط لحاف!

این نامه از طرف توانگر واکنشی است به مطلبی در سایت نزدیک به ثبات رجانیوز که در آن نامه قبلی توانگر به صدیقی و آقا تهرانی “بی ادبانه” و “توهین آمیز” توصیف شده است. رجانیوز توانگر را به تلاش برای ایجاد «دوقطبی انحرافی» متهم کرد: «مشکل حجاب» در مقابل «مشکل معیشتی».

این سایت تندرو در ادامه به دفاع از آقا تهرانی پرداخت و نوشت که او به دنبال «آرای ممنوعه» نیست و «اتفاقا امثال ایشان با سکوت منفعلانه یا مواضع «طبقه متوسط» خود جزء طبقه متوسط ​​هستند.البته تجربه خداوند و روایات نشان داده است که هرگز نمی توان با ایجاد منفی گرایی شرافت خدا را به دست آورد!» وی در پایان از حضار پرسید: برنامه اصولگرایان در بحث حجاب چیست؟ با سکوت خود برای رای حرام بخشی از طبقه متوسط ​​در انتخابات بعدی مجلس، خیر خدا را رها کنید و شر را یاری کنید؟

دعوا از کجا شروع شد؟

پیش از این توانگر در نامه ای به کاظم صدیقی، رئیس دفتر امر به معروف و مرتضی آقا تهرانی، رئیس کمیته فرهنگی مجلس، به شدت از آنها انتقاد کرده بود. این انتقاد در پاسخ به اظهارات این دو نفر بود که قالیباف را به توقف طرح عفاف و حجاب متهم کردند. اگرچه قالیباف و برخی از نمایندگان نزدیک به وی تعلیق طرح عفاف و حجاب مجلس از سوی رئیس مجلس را رد کردند، اما احمد حسین فلاحی نماینده همدان با اشاره به اینکه «طرح عفاف و حجاب مجلس از سوی رئیس مجلس متوقف شده است. و در انتظار معرفی است. در این میان آنچه مشخص نیست نتیجه کار است; طرح عفاف و حجاب که نمایندگان تندرو مجلس از آن صحبت می کنند نمی تواند به آرامش جامعه کمک کند. طرحی که در آن جرایم مالی سنگین و محرومیت از خدمات اجتماعی مورد توجه قرار گرفت.

قالی بافی در منگنه!

از سوی دیگر قالی بافی نیز در منگنه قرار می گیرد; از یک سو گروه حامیان یا نزدیک به تفکر پایدار و از سوی دیگر اصولگرایان معتدل با قالیبافان همسو شدند. او می خواهد دل همه را به دست آورد. که غیر ممکن به نظر می رسد. دلیل این دعوا روشن است. طیف محافظه کار تقریباً از عدم حضور اصلاح طلبان در انتخابات اطمینان دارد. لذا هدفشان این است که از همان قشر حاضر در انتخابات که بدنه اجتماعی اصولگرایان و اصولگرایان است رای بیاورند. اگر الگوی مشارکت مردمی مشابه انتخابات مجلس یازدهم باشد، بیش از نیمی از کاندیداهای واجد شرایط به پای صندوق های رای نمی روند و رقابت درون گروهی اصولگرایان خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا