سایر موضوعات

مبارزه با ملخ های بومی در سطح 81 هزار هکتار / 70 درصد آنها از نژاد مراکشی هستند.



رئیس ستاد مبارزه با آفات عمومی و عمومی سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه تاکنون 81 هزار هکتار با ملخ های بومی مبارزه شده است، گفت: اکثر این ملخ ها از نژاد مراکشی هستند.

سعید معین در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه در حال حاضر ملخ در کشور وجود ندارد، گفت: سال گذشته و امسال ملخ وارد کشور نشده و گزارشی از این حمله آفت نداشته ایم. باغ ها و مزارع

وی ادامه داد: تنها ملخ موجود در کشور ملخ بومی از جمله ملخ مراکشی است. جمعیت ملخ‌های بومی در سال‌هایی که بارندگی در سه ماهه اول سال کافی است، یعنی میزان بارندگی در دامنه‌های کوهستانی قابل‌توجه است، افزایش می‌یابد و امسال نیز همینطور بوده است.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات اضافه کرد: پیش بینی می کنیم سطح مبارزه با ملخ بومی در سال جاری به 200 تا 250 هزار هکتار برسد که از این میزان حدود 70 درصد با ملخ مراکشی مبارزه می کنند.

وی تصریح کرد: ملخ مراکشی بومی است و در داخل کشور تکثیر می شود.

به گفته این مسئول، امسال در سازمان حفظ نباتات مبارزه در مناطق مختلفی از جمله خراسان رضوی، خراسان شمالی، مازندران، گیلان، قزوین، زنجان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، مناطقی از کرمانشاه، تهران انجام شد. ، سمنان و اصفهان. و در حال وقوع است.

مدیرکل اداره کل مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات افزود: دریاچه پرشان در استان فارس طی دو سال گذشته خشک شده و به یکی از محل های تکثیر ملخ مراکشی تبدیل شده است.

معین با بیان اینکه امسال مبارزه با ملخ بومی در سطح 81 هزار هکتار صورت گرفت، گفت: تنها 40 هزار هکتار از این کنترل در بستر دریاچه پرشان و حومه و کنترل ملخ مراکشی بود. همچنین برای جلوگیری از آسیب رساندن این ملخ ها به گندم منطقه، مبارزه با آنها در اواخر اسفندماه سال گذشته انجام شد و هفته گذشته به پایان رسید.

این کارشناس عمومی مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات با اشاره به اینکه در سال های آینده این ملخ ها را در کشور خواهیم داشت، گفت: سال گذشته سطح کنترل 150 هزار هکتار بود و امسال با توجه به بارندگی های خوبی که در سال داشتیم. بهار، منطقه کنترل افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا