ما به قیمت های سفارشی اعتقادی نداریم
رئیس سازمان حمایت از مصرفکننده و تولیدکننده گفت: دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای کنترل بازار جز محصولات پایه اعتقادی به تعیین قیمت اجباری ندارند.
به گزارش ای بی اس نیوز به نقل از سازمان حمایت از حسین فرهیدزاده، روز پنجشنبه در نهمین همایش تجلیل از برترین یگان های حمایت از حقوق مصرف کنندگان مازندران در ساری، اظهار کرد: اعتقاد دولت به کنترل بازار توجه به روند عرضه و عرضه است. تقاضا . دولت به قیمتهای اجباری نگاه نمیکند و مجلس مصوبهای را تصویب کرد که قیمتهای اجباری را بهجز محصولات اساسی استثنا میکند.
وی افزود: البته مشکلات عرضه برخی کالاها بر قیمت و بازار تاثیرگذار است. اما آنچه دولت و وزارت امنیت در حوزه بازار به دنبال آن هستند ایجاد تعادل در بازار بر اساس عرضه و تقاضا است.
رئیس سازمان حمایت از مصرفکننده و تولیدکننده درباره عملکرد این استان در زمینه کنترل بازار و کنترل تورم گفت: مازندران مانند بسیاری از حوزههای تولیدی از استانهای پیشرو از نظر فعالیت اتحادیهها است. این استان یکی از استان های دارای عملکرد خوب در بازرسی و نظارت بر بازار است.
فرهیدزاده خاطرنشان کرد: آمار بازرسی و نظارت بر بازار این استان نشان می دهد که نگاه همکاران بیشتر به فرهنگ سازی و هدایت فعالان صنفی معطوف است تا رسیدگی و تشکیل پرونده که امری پسندیده محسوب می شود. اگرچه بازرسیهای زیادی در مازندران انجام شد، اما تنها بخش کوچکی از این بازرسیها منجر به شکایت شد. خوشحالیم که کنترل بازار مازندران چنین رویکردی را دنبال می کند.
معاون وزیر صمت با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر کنترل بازار گفت: امسال با شعار کاهش تورم و افزایش تولید مزین شده است. اگر کمی در بیانات رهبری دقت کنیم، می بینیم که برای برون رفت از شرایط سخت اقتصادی راهی جز احترام به این شعار نداریم.
وی افزود: ایشان (رهبر معظم انقلاب) می فرمایند تولیدکنندگان فرماندهان جنگ اقتصادی هستند. زیرا تمام بار این وضعیت بر دوش تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی حوزه های مختلف است. ما می دانیم که تولید کنندگان مشکلات زیادی دارند. اما تنها راه ایجاد ثروت و رفاه اجتماعی برای جمعیت ها حمایت از تولیدکنندگان و افزایش تولید است.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: یکی از کارهایی که برای تحقق اهداف اقتصادی کشور باید انجام شود، تکیه بر کسب و کارهای دانش بنیان و نهادهای مردمی است.
فرهیدزاده رعایت حقوق مصرف کننده را اصل اساسی موفقیت تولیدکنندگان خواند و گفت: مصرف کننده باید از کیفیت و قیمت مناسب کالا یا خدمات بهره مند شود، اطلاعات لازم را دریافت کند و به کالا و خدمات دسترسی مناسب داشته باشد. در سال 1387 انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان با همین اهداف و بر اساس اسناد بالادستی تصویب شد.
قائم مقام وزیر صامت در خصوص انتخاب بهترین یگان های حمایت از حقوق مصرف کننده گفت: این جوایز اگر منجر به رشد و ارتقای محصول و رضایت مشتری نشوند، نتایج خوبی به دنبال نخواهد داشت. خوشبختانه این فرآیند با رویکرد جدیدی که در انتخاب واحدهای ارشد حامی حقوق مصرف کننده با استفاده از روش های تعالی سازمانی مورد استفاده قرار می گیرد، به روز شده است.
وی افزود: رئیس جمهور بارها تاکید کرده است که ظلم به تولیدکننده و مصرف کننده قابل قبول نیست و باید در این زمینه تعادل ایجاد شود تا هر دو گروه منتفع شوند.
رئیس سازمان حقوق مصرف کنندگان گفت: می دانیم تولیدکنندگان با مشکلات زیادی مواجه هستند. ما و همکارانمان در وزارت حراست باید بیشتر تلاش کنیم تا شرایط برای تولیدکنندگان راحت شود. تلاش های زیادی در حال انجام است. اما برای این اقدامات از تولیدکنندگان انتظار داریم در جهت ارتقای کیفیت تولید و افزایش رضایت مصرف کننده گام بردارند.
انتهای پیام