ماموریت قالیباف در کمیسیون عمران برای تهیه گزارش نظارتی بر قراردادهای ساخت مسکن
وی در ادامه تاکید کرد: زمین کم نداریم. چرا باید در شهرهای کوچک آپارتمان بسازیم؟ از سوی دیگر از زمانی که شهر ساوه به روی مهاجران باز شده است، 22 محله حاشیه ای ایجاد شده که خانه های آنها آب، برق و گاز دارد. این افراد خانه های خود را ساخته اند، بنابراین بهتر است هر چه زودتر شرایط زندگی آنها مشخص شود.
نماینده مردم ساوه در شورای اسلامی گفت: در سال 1388 که شروع به ساخت مسکن کردند، قیمت مصالح و تورم به اندازه الان نبود. واحد 85 متری با احتساب مناطق مشترک با مردم 130 متر محاسبه می شود. مردم از این وضعیت نگران و ناراحت هستند. دولت اصلاً نمی خواهد خانه بسازد. زمین و امکانات را در اختیار مردم قرار دهید و مردم خانه های خود را بسازند.
رئیس شورای اسلامی کمیسیون عمران شورای اسلامی را موظف به تهیه گزارش پیگیری در خصوص انطباق قراردادهای ساخت مسکن دولتی با قانون جهش تولید مسکن کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمد سبزی در تذکر شفاهی در سومین جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس اظهار کرد: قانونی را به عنوان جهش در تولید مسکن تصویب کردیم و حدود دو سال پیش دولت نزدیک به 2 هزار واحد مسکونی در شهرستان ساوه ساخت. شروع شد ما به پاداش آمدیم، اما کباب شدیم.
وی افزود: دولت با متقاضیان قراردادی امضا نکرده و میزان مشارکت آنها را مشخص نکرده است. چند بار گفتیم باید قرارداد مشخص ببندیم، بعد معاون وزیر اعلام کرد که درآمد مردم بین 150 تا 200 میلیون بوده است. امروز بدون قرارداد گفتند شاکی ها باید 600 میلیون داشته باشند و 300 میلیون وام می گیرند. این افراد در واقع کارگر بودند و همان 200 میلیون را به زور تامین کردند.
محمدباقر قالیباف، رئیس جلسه در پاسخ به تذکر وی گفت: از رئیس کمیته عمران تقاضا دارم گزارشی از موضوع مسکن تهیه کند تا در جلسه پیگیری مجلس قرائت شود. در این گزارش به بررسی و بررسی انواع قراردادها پرداخته شده است تا از انطباق این قراردادها با قانون جهش در تولید مسکن اطمینان حاصل شود. این مشکل در برخی شهرهای دیگر نیز ایجاد شده است.
انتهای پیام