البته، گفتمان های اخیر مسیحیان حاکی از آن است که اعداد بزرگی در زمینه مالیات معاملات ارزی وجود دارد که به زودی اعلام خواهد شد.
آخرین اطلاعیه وزیر اقتصاد در این نشان میدهد که در پایان آذرماه سال جاری معادل 1000 معاملهگر ارز در فهرست فهرستبندی شدهاند که برخی از آنها بین 1000 تا 2000 میلیارد و یکی از آنها 9000 میلیارد تومان معامله ارزی داشته و 600 نفر از این افراد فاقد مالیات بودهاند. رکورد در سطحی که همه چیز نداشت.
با افزایش چشمگیر قیمت ارز در ماه های پایانی فصل پاییز، یکی از اقدامات دولت و بانک مرکزی برای مدیریت این بازار و نوسانات آن اخذ مالیات از خرید و فروش ارز بوده است. . آنها سابقه مالیاتی نداشتند.
به گزارش ای بی اس نیوز، در آذرماه سال جاری همزمان با افزایش قیمت ها در بازار ارز و تشکیل خطوط اول صرافی ها، اقدامات مختلفی از جمله تغییر شرایط تخصیص ارز سهمیه ای، قول راه اندازی سامانه های آنلاین دریافت ارز، اعلام نیازهای ارزی جدید به بانک مرکزی. ، توقف و مسدود کردن اخلالگران ارز و بانک مرکزی برای مدیریت نوسانات.
همچنین محمد مسیحی_معاونت امور مالیاتی سازمان همچنین اخیرا در یک کنفرانس مطبوعاتی وی گفت: بانک مرکزی تاکنون اطلاعات اولیه 1007 مودی مبنی بر اینکه برخی افراد فاقد سابقه مالیاتی هستند را به سازمان امور مالیاتی ارسال کرده و مقرر شده برای این افراد پرونده تشکیل شود.
absnews
اخذ مالیات بر خرید و فروش ارز از دیگر اقدامات آن زمان بود که به موجب آن کلیه خریداران و فروشندگان ارز مشمول مالیات بر اساس قانون مالیات های مستقیم بودند و کلیه افراد فعال در این بخش موظف به ثبت نام و پرداخت هزینه مقرر هستند. . از سوی دیگر، سازمان امور مالیاتی با اطلاعیه بانک مرکزی بر حساب 10 درصد از فروش ارز آنها مالیات وضع خواهد کرد.
در این میان لازم به ذکر است که طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، این مالیات شامل فروشندگان و خریداران ارز از طریق روش های قانونی تامین ارز اعم از معاملات از طریق سامانه نیما و همچنین خرید ارز مسافرتی نمی شود و صرفاً شامل معاملات ارزی افرادی می شود که روش های غیرقانونی را برای مقاصدی از جمله اعلام می کنند. سفته بازی و قاچاق ارز.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز