هیئت مارونز توسط وزارت ورزش و اقتصاد راه اندازی می شود نه سازمان خصوصی سازی

انتخاب هیات مدیره استقلال و پرسپولیس بر اساس نظر دو وزارتخانه ورزش و اقتصاد خواهد بود نه سازمان خصوصی سازی.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، استوری ها و توییت های اخیر حسین قربان زاده رئیس سازمان خصوصی سازی در مورد تاریخ برگزاری جلسات باشگاه های استقلال و پرسپولیس و همچنین تاکید بر اینکه به زودی هیات مدیره دو باشگاه طبق پروتکل های تعیین شده از سوی سازمان خصوصی سازی تشکیل جلسه خواهند داد که این تغییر باعث ایجاد تنش و حساسیت شده و به جایی رسیده است که وزارت ورزش و جوانان مجبور به واکنش به این سوال شده است.
**واکنش شدید هیئت مدیره پرسپولیس به قربانزاده
حسین قربان زاده که معاون اقتصادی خاندوزی نیز هست، ضمن نادیده گرفتن حساسیت مسابقات لیگ و حذفی از نظر زمانی، تاریخ تشکیل جلسات و تغییرات هیئت مدیره را اعلام کرد و از سوی دیگر به دنبال تعیین تکلیف هیئت مدیره بود. کارگردانان دو باشگاه هستند که تاکنون 10 درصد از سهام این دو باشگاه در بورس عرضه شده و 90 درصد از این سهام همچنان در اختیار است. نکته ای که حتی حسین خبیری از اعضای هیئت مدیره باشگاه مدیرعامل پرسپولیس پس از بازی با گل گهر به خبرنگاران گفت. وی به این موضوع اشاره کرد و از او خواست که برای واگذاری 51 درصد سهام بلوکی دو باشگاه بیشتر فکر کند. .
** تمرکز وزارت ورزش بر مالکیت وزارت اقتصاد و ورزش نه نهاد خصوصی سازی
همچنین روز گذشته میرهادی قره سیدرومیانی، معاون حقوقی وزارت ورزش با اشاره به اینکه نظر سازمان خصوصی سازی در خصوص مالکیت و مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس فاقد وجاهت قانونی است، گفت: این موضوع در حال بررسی است. این دو باشگاه متعلق به دو وزارتخانه است.
** برداشت نادرست از سخنان معاونت حقوقی وزارت ورزش
مصاحبه ای که البته انعکاس بدی در فضای مجازی داشت و خیلی ها این تصور اشتباه را پیدا کردند که خود وزارت ورزش هم اعتراف کرد که مالکیت دو باشگاه همچنان در اختیار وزارت ورزش است و این باعث می شود مسئولان AFC تمایلی به صدور مجوزهای حرفه ای ندارد، زیرا به دلیل مالکیت مشترک، دیدن آن آسان نیست. پس از آن بود که وزارت ورزش طبق تصمیمی که ماه گذشته گرفته شد، تاکید کرد که مالکیت این دو باشگاه در اختیار دو وزارتخانه ورزش و اقتصاد است.
در جلسه قبلی دو باشگاه تصمیم گرفته شد که مالکیت پرسپولیس در اختیار وزارت ورزش و مالکیت استقلال در اختیار وزارت اقتصاد باشد و بر اساس این تصمیم اسناد مالکیت هر دو باشگاه در سیستم کنفدراسیون فوتبال آسیا بارگذاری شد. (اینجا بخوانید)
** وزیر اقتصاد قربان زاده را می کشد؟
نکته دومی که از واکنش های وزارت ورزش و جوانان به اظهارات قربانزاده برمی آید به این موضوع مربوط می شود که تصمیم برای تغییر هیات مدیره دو باشگاه بر اساس نظر دو وزارتخانه و از زمان خصوصی سازی بوده است. سازمان زیرمجموعه وزارت اقتصاد است، نمی تواند تنهایی عامل تعیین کننده دو باشگاه است. قرار است وزارت ورزش برای دو شورا هیئت رئیسه تعیین کند و وزارت اقتصاد نیز با هماهنگی وزارت ورزش می تواند کادر خود را اعلام کند. وزارت ورزش و وزارت اقتصاد تصمیم خواهند گرفت که کدام یک از اعضای فعلی باقی بمانند یا جدا شوند و باید دید از آنجایی که حمید سجادی وزیر ورزش با خاندوزی وزیر اقتصاد ارتباط خوبی دارد، وزیر اقتصاد را وادار خواهد کرد که از قربانزاده بخواهد که آیا اطلاع رسانی در مورد وضعیت دو باشگاه را متوقف کند یا خیر.
روز گذشته محمد پولادگر نایب قهرمان وزارت ورزش با کنایه به صحبت های قربانزاده اشاره کرد که متاسفانه بسیاری از سطوح و طبقه بندی های اطلاعاتی در کشور ما رعایت نمی شود و هرکسی بدون احترام به جایگاه او صحبت می کند. اظهارنظرهای مختلف در خصوص تعیین وضعیت دو باشگاه.