ماجراهای روزهای «حسن روحانی» و «جمعه».
اظهارات اخیر حسن روحانی در خصوص اطلاع از افزایش قیمت بنزین در آبان ماه ۱۳۹۷ و تکرار عبارت معروف «من هم صبح جمعه را فهمیدم»؛ این نشان می دهد که «جمعه ها» نقش اساسی در زندگی «روحانی» دارد و بهانه بدی نیست که امروز جمعه 20 فروردین 1403 با ذکر اشکال و یادآوری آن ها در روحانی، مطالبی را به روحانی اضافه کنیم. ، در بحث و گفتگو در مورد رویدادها دقت بیشتری داشته باشید.
به گزارش ای بی اس نیوز، حدود پنج سال از انتشار این جمله معروف در رسانه ها و همراه با خنده های آزاردهنده حسن روحانی می گذرد: «من خودم صبح این جمله را دیدم که قیمت بنزین تغییر کرده است» و مردم جنبه طنز این عبارت را درک کردند. امروز جمعه 20 فروردین 1403 نیز سخنان رئیس دولت دوازدهم منتشر شد که به نظر می رسد بخشی از آن جای تأمل جدی دارد. چرا که از فردی که زمانی در حکومت جمهوری اسلامی منصب داشته است، انتظار نمی رود اظهاراتی که «دروغ» بیش نیست.
«من هم؛ صبح جمعه دیدم قیمت عوض شده»؛ ما یکی نیستیم آقای روحانی!
روحانی تاکید کرد: از آنجایی که تصمیم افزایش قیمت بنزین به امضای سران رسیده و مسئولیت برنامه ریزی برای تعیین تاریخ اجرای آن نیز بر عهده شورای امنیت ملی است و به زبان ساده، این شورا امروز تصمیم گرفت. و فردا برای تعیین تاریخ درخواست، در نهایت به عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت دوازدهم، دستور داد تا «عصر هر روز جمعه که مناسب است» بدون نیاز به بررسی زمان با رئیس جمهور، مصوبه مذکور را اعمال کنند. و به همین دلیل خود حسن روحانی نیز این مصوبه را از روز لازم الاجرا شدن تمدید کرد. قیمت بنزین اطلاع رسانی نشد و صبح جمعه از طریق زیرنویس شبکه خبر اعلام شد.
اولاً باید گفت که این سخنان زمانی گفته می شود که رئیس جمهور یک کشور یکی از مقامات اصلی کشور به شمار می رود و تمام تصمیمات اجرایی آینده یک کشور از دست او و با عزم و مسئولیت او می گذرد. بنابراین دور از ذهن است که شخص اول هیأت دولت صبح جمعه از طریق زیرنویس شبکه خبر از آرزوی وزیر کشورش برای کشور مطلع شود و سپس در پاسخ به انتقادات درباره مردم باید با یک جمله ساده بگویند: «من هم مثل شما هستم. صبح جمعه دیدم قیمت عوض شده است.» نه آقای روحانی، ما مثل هم نیستیم، شما در رأس یک دولت بودید و نه تنها توجیه «صبح جمعه» قابل قبول نیست، بلکه اگر اتفاق بیفتد. همانطور که شما می گویید، این فقط عدم هماهنگی و هماهنگی در دولت شما را نشان می دهد.
از این سوال که بگذریم، طبق اظهارات بقیه مسئولان و بر خلاف اظهارات حسن روحانی، تعیین زمان و نحوه اجرای این مصوبه بر عهده هیچکس جز دولت نبوده است. همچنین سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، در واکنش به اظهارات اخیر حسن روحانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی، پیش از این نیز قیمت بنزین را تایید کرده است. در دولت شما و در یکی از جلسات هماهنگی سران کشورها این موضوع از جنبه اطلاع رسانی و نه تصویبی و ثانیاً صرفاً از نحوه هزینه کرد درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین مطرح شد و نه زمان و نه روشی است که در جلسه رهبران تصویب خواهد شد.
بازخوانی داستان “صبح جمعه”/”کی بود، کی بود؟” » ; من نبودم!
در مورد خود ماجرای «صبح جمعه» نیز باید گفت که اگرچه رئیس دولت دوازدهم مدعی است مانند بقیه مردم صبح جمعه و از طریق زیرنویس از افزایش قیمت بنزین مطلع شده است. شبکه خبر که پس از آن وقایع و تنظیم این بیانیه، حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور به صراحت اعلام کرد: «کسانی که گفتند تا روز جمعه نمی دانستیم، مستندات زمان را نشان می دهد، روز و به آنها گفته شد. »
از سوی دیگر در آذرماه همان سال جمال اعراف معاون سیاسی وزیر کشور نیز اعلام کرد که صورتجلسه آخرین جلسه شورای امنیت ملی در خصوص زمان بندی سهمیه بندی بنزین در آن زمان ارائه شده است. رئیس جمهور و وزیر کشور همچنین از جلسه شورایی که در جلسه چهارشنبه دولت قبل از افزایش قیمت بنزین به رئیس جمهور ارائه کرده بودند، گزارش دادند. بنابراین ادعای «صبح جمعه» به منزله اعتماد رئیس جمهور به وزیر کشور است نه چیز دیگری. اگرچه این اظهارات معمول در حاشیه کنفرانس مطبوعاتی از سوی دفتر وی تحریف شده بود، اما این گمانه زنی ها برای رد فرضیه بی اطلاعی روحانی از افزایش قیمت بنزین را افزایش داد.
همچنین در آذرماه سال گذشته علی مطهری در مصاحبه ای فاش کرد که احتمالا روحانی از زمان اجرای مصوبه افزایش قیمت بنزین اطلاع داشته است. چون نمی توان گفت که رئیس جمهور از اجرای این ماجرا بی اطلاع بوده است. به گفته وی، سخنان روحانی «صبح جمعه» موضوعی بود که می توانست به استیضاح روحانی منجر شود، اما از آنجایی که زمان مناسبی برای استیضاح رئیس جمهور نبود، این استیضاح به وزیر کشور که وزیر کشور نیز نبود. تماس گرفت. انجمن عمومی به دلیل فشارهای خارجی
جمعه ها با «حسن روحانی»!
حسن روحانی پس از آن مدعی شد: «در سال ۱۳۹۷ که بنزین گران شد، اولین کسی که توییت کرد و با آن مخالفت کرد، آقای رئیسی، رئیس قوه قضائیه بود که نامه رهبران را از دست خودش امضا کرده بود. این اظهارات زمانی مطرح شد که ابراهیم رئیسی دو سال پس از حوادث آبان 98، یعنی خرداد 1400، رسماً به عضویت شبکه اجتماعی توییتر درآمد.
به نظر میرسد که جمعهها واقعاً نقش مهمی در زندگی «روحانی» و افزایش آگاهی او نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی کشور دارد. پس جا دارد خطاب به حسن روحانی بگوییم: «همانطور که پنج سال پیش متوجه افزایش قیمت بنزین در صبح جمعه شدید، امروز جمعه 20 فروردین 1403 نیز باید توجه داشته باشید که آیتالله رئیسی صفحهای در توییتر نداشت. همه. این بار او می خواست این رابطه را توییت کند. همچنین بد نیست قبل از ادعایی نگاهی به تاریخ داشته باشید و جدول زمانی را بررسی کنید تا برای توضیح وقایع مشکلی نداشته باشید. »
هشدار رئیسی در خصوص اجرای مصوبه افزایش قیمت بنزین در دولت روحانی
در حالی که به نظر می رسد حسن روحانی با ذکر نام ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهور کنونی ابراهیم رئیسی در جلسه پرسش و پاسخ کاندیداهای ریاست جمهوری در سال 1400 درصدد افزایش قیمت بنزین است، برخی این سوال را مطرح کردند. . ابهامات این مصوبه برطرف شده است.
ابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و زمانی که دولت مصوبه افزایش قیمت بنزین را ارائه می دهد، به صراحت خاطرنشان کرد که این مصوبه ربطی به این شورا ندارد زیرا بحث افزایش قیمت بنزین قیمت بنزین خود قانون جداگانه ای دارد و از سوی دیگر پاسخی که دریافت کرد این است که در این جلسه با هماهنگی سه دستگاه تصمیم افزایش قیمت بنزین به روسای ادارات ارائه شد. بنابراین تصمیم برای افزایش قیمت بنزین توسط خود دولت و نه سران دو قوه دیگر به صورت یکجانبه اتخاذ شد.
از سوی دیگر، دو سال پیش ابراهیم رئیسی به دانشجویان اعلام کرد که با امضای آن به شرطی که فضای روانی جامعه برای اجرای چنین مصوبه ای آماده باشد، گفت: «وقتی از اجرای این مصوبه مطلع شدم، من تذکری رسمی به دولت نوشتم که بر اساس آن شرایط کشور را برای اجرای این امر مساعد نمی دانم و معتقدم افزایش قیمت بنزین بدون ترغیب مردم اقدام صحیحی نیست و این را داده ام. یادداشت رسمی به دولت من به دولت نسبت به اجرای این قطعنامه هشدار داده ام.
این اظهارات ابراهیم رئیسی از سوی چند تن از نمایندگان وقت مجلس از جمله قاضی زاده هاشمی، محمدجواد ابطحی و ابوالفضل ابوترابی تایید شد که ابراهیم رئیسی سه روز قبل از ابلاغ علنی این مصوبه به هیئت دولت مکاتبه کرده بود و بر اساس آن موافقت آن تصویب شد. با افزایش قیمت مشروط، شرایط روانی شرکت فراهم شده و شرایط اجرای مصوبه مذکور در حال حاضر فراهم نیست. بنابراین با توجه به این گفته ها اساسا مردود است که تصمیم افزایش بنزین یک تصمیم دولتی با تایید سران قوا بوده است.
«تظاهرات نوامبر 2018 برای افزایش قیمت بنزین»؛ بعضی ها نخورده اند و دهانشان سوخته است!
به گزارش ای بی اس نیوز، به نظر می رسد در سخنان اخیر حسن روحانی بار دیگر تاکید شده است که تصمیم افزایش قیمت بنزین در سال ۱۳۹۷ به امضای سران سه قوه رسیده و مورد تایید و حمایت رهبری قرار گرفته است. چیزی به ذهن نمی رسد جز این که «نمی توان تصمیم گیری در مورد افزایش قیمت بنزین را صرفاً به دولت و مردم متدین واگذار کرد، اما این تصمیم، خوب یا بد، محصول مشترک همه سران قوا است. دولت. دولت و مذهبی ها مقصر نیستند. »
این اظهارات در مقایسه با اظهارات آیت الله رئیسی مبنی بر ارائه مصوبه دولت به شورای عالی هماهنگی اقتصادی صرفا جهت اطلاع مجلس و قوه قضائیه نشان می دهد که این تصمیم از قبل از سوی دولت تعیین شده است. با امضای سران قوه مقننه و قضائیه یا بدون امضای آنها. در این میان تنها کارکرد این امضا، سوختن در آتش خشم مردمی، خیس و خشک بوده است. موضوعی که جز غذای نخورده حاصلی نداشت و برای عده ای دهان سوزانده بود اما فرصت خوبی بود تا دولت دوازدهم از فشار افکار عمومی در امان بماند و دلش شکسته و در نهایت با صرف حمایت و به قولی مقام معظم رهبری در حاشیه درس گذاشته شد. بسته به اینکه افزایش قیمت بنزین تصمیم سران قوا بوده است، زیر سایه آنها می توانند از عصبانیت مردم به نفع خود استفاده کنند.
انتهای پیام