اجتماعی

لطفا ترشی نخورید! • رکنا


به گزارش رکنا، افرادی که کم خونی دارند ترشی هیچ غذایی که مزه ترش دارد نخورید، مخالف تولید خون است. مصرف زیاد ترشی در خانم ها باعث تشدید کم خونی و فقر آهن و همچنین کاهش فشار خون می شود.

تخریب غیر قابل جبران ترشی روی استخوان

با مصرف زیاد سیر ترشی چند ساله، سم نیترات را وارد بدن خود می کنید. کلسیم بدن خود را پایین بیاورید تا زمانی که پوکی استخوان شدید و درد بین بافت استخوانی و مفاصل داشته باشید. به طور خلاصه با مصرف ترشی جات هزاران ضرر و بیماری دیگر را هم می توان گرفت.

افزایش وزن با مصرف ترشی

بسیاری از افراد مضرات ترشی و آسیب های جبران ناپذیر آن به معده را باور ندارند و معتقدند سیر ترشی فواید زیادی برای بدن دارد، اما جالب است بدانید که حتی مصرف سیر خام نیز مضرات زیادی برای زنان باردار دارد و می تواند عوارض جانبی ایجاد کند. . عوارضی مانند حالت تهوع، بالا آوردن همراه با بوی بد بدن و اسهال؛ همچنین مصرف زیاد ترشی باعث افزایش اشتها و چاقی افراد می شود.

بقایای ترشی عامل موثری در افزایش باکتری ها هستند

از آنجایی که بسیاری از افراد علاقه زیادی به مصرف ترشی دارند و برای تهیه آن یا خودشان به سختی این کار را انجام می دهند و یا از بیرون می خرند و در صورت در دسترس نبودن بلافاصله با عصبانیت روی میز می گذارند، باید بدانند که ترشی استفاده نمی شود به فروشگاه اعتماد نکنید زیرا برخی از مغازه داران با باز گذاشتن ظروف خیارشور نقش موثری در نفوذ باکتری ها به بدن انسان و رشد قارچ ها دارند و اگر ترشی جا مانده و قدیمی باشد باعث افزایش افراد می شود. به طرق مختلف مستعد ابتلا به بیماری است، بنابراین بهتر است از ترشی های باقی مانده اجتناب شود.

کم ضررترین ترشی ها کدامند؟

طبق نظریه محققان طب سنتی کم ضررترین غذای اسیدی برای افراد مصرف آب پرتقال و سرکه انگور محلی و استفاده از آب لیمو و شاهی و گوجه فرنگی برای طعم دادن به ترشی است که خانگی کاملا مضر است و بهترین راه برای کاهش آن است. بیماری ترشی عبارت است از استفاده از کمی نمک، سیاه دانه و زیره، آویشن، گل رز، گلپر، فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین و زینیا.

مناسب ترین فصل برای مصرف ترشی

از نظر زمان بندی بهترین گزینه برای مصرف ترشی، زمستان و ماه اول بهار است. به گفته متخصصان طب سنتی با توجه به سرد بودن محیط مغز از مصرف ترشی در فصل تابستان به شدت پرهیز شود.

چه زمانی ترشی نخوریم؟

از مصرف ترشی به دلیل کاهش کلسیم بدن که احتمال انقباض را افزایش می دهد خودداری کنید. پوکی استخوان از ضعف عصبی، سکسکه مغز و قلب در شب اجتناب کنید.

ترشی هایی که نباید با برخی غذاها مصرف شوند

ترشی بادمجان را هرگز نباید با غذاهای دیر هضم مانند کباب، جگر سیاه، ماهی، تخم مرغ و کوفته میل کرد. به خاطر داشته باشید که به دلیل ضعف و آسیب کبدی از خوردن هر نوع ترشی بجز رب پرتقال یا آب پرتقال همراه با ماهی خودداری کنید.

بهترین جایگزین برای ترشی چیست؟

برخی افراد در تهیه ترشی اصلا اصول بهداشتی را رعایت نمی کنند و در تهیه ترشی از انواع غذاهای فاسد استفاده می کنند، اما باید توجه داشته باشید که مصرف سبزیجات و میوه های خام مانند کلم بروکلی، کاهو، خیار، گوجه فرنگی، زیتون، نارنجی سیب و غیره به ترشی ارجح هستند

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-899199>منبع:

خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا



اخبار خبرگزاری رکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا