امیر گلبر افزود: قیمت گذاری اجباری و عدم انجام تعهدات بیمه ای و همچنین مسائل مالیاتی مشکلات زیادی را برای صنعت داروسازی ایجاد کرده است و در این زمینه راهکارهایی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی به سه نکته مهم در خصوص وضعیت بخش خصوصی در صنعت داروسازی کشور اشاره کرد و گفت: دخالت دولت در قیمت گذاری دستوری موجب فرسایش صنعت داروسازی کشور شده است و با ادامه این سیاست قطعا صنعت داروسازی کشور رو به افول خواهد رفت. متوقف کردن.
وی اضافه کرد: با توجه به عدم ایفای تعهدات بیمه ای دولت در قبال داروخانه ها، زنجیره عدم ایفای تعهدات داروخانه ها به سمت توزیع و از توزیع به تولیدکنندگان دارو در کشور و با توجه به افزایش روزانه تورم و افزایش شدید قیمت ها، انتقال یافت. افزایش نوسانات نرخ ارز و تامین نشدن این کسری سرمایه در گردش توسط بانک های عامل، شرکت های صنعتی در تامین مواد اولیه و سایر نیازهای تولیدی با مشکلات عدیده ای از جمله عدم ایفای تعهدات بانکی خود مواجه هستند.
گلنبر به نکته سوم اشاره کرد و گفت: با توجه به رویکرد دولت
در مورد تامین مالی هزینه ها از طریق مالیات باید توجه داشت که از صنایع زنده و پویا می توان مالیات گرفت نه از صنایعی که هر روز دچار مشکلات و معضلات می شوند. بنابراین وابستگی دولت به مالیات به شرطی محقق می شود که شرایط صنایع از نظر اقتصادی مناسب باشد و فشار بیش از حد بر صنایع منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت شود.
پیشنهادهایی برای برون رفت از وضعیت فعلی
وی برای برون رفت از وضعیت موجود پیشنهاد کرد: مبنای راه حل ها را می توان در شعار کلی «جهش تولید با مشارکت مردم» به وضوح ترسیم کرد. آنچه من از مشارکت مردم درک می کنم، همکاری دولت با بخش خصوصی در جهت ارتقا و جلب همکاری های مستقل و مشترک در صنایع تولیدی است که توجه خود را بر روی صنعت داروسازی اعم از دارو، مکمل های غذایی و تجهیزات متمرکز می کنم. در چند مورد به آنها اشاره می کنم.
این فعال صنعت دارویی و بهداشتی تصریح کرد: اولین دسته از کمک های دولتی به بخش خصوصی، توقف دخالت های دستوری دولت، با دلیل یا بدون دلیل، در امور اجرایی صنعت داروسازی کشور است. به این معنی که مقامات دولتی کار ترجیحی انجام می دهند و هیچ کمکی نمی کنند. در این صورت از رئیس جمهور درخواست می شود به وزیر صنعت اعلام کند که از دخالت های غیرقانونی و غیرقانونی در مجلس بخش خصوصی (اتاق ایران و استان) جلوگیری کند و به جای این مداخلات اجباری، فرصت استفاده از توانمندی های دست نخورده متوقف یا تثبیت شده را فراهم کند. کمک های خصوصی به دولت و مجلس ارائه کند.
گلانبر ادامه داد: دولت باید در اسرع وقت به سازمان غذا و دارو دستور دهد
در خصوص تفویض مسئولیت هایی غیر از سیاست گذاری و سازماندهی، کار و این دسته از مسئولیت های تخصصی عملی باید به اتحادیه و انجمن های مربوطه واگذار شود و از دخالت و تفویض به غیر خودداری شود.
وی افزود: وزارت اقتصاد و سایر ارگانها یا نهادهای دولتی مسئول تسهیل کسبوکار بخش خصوصی باید آماری را در رسانههای فعلی ارائه کنند و دلیل انجام هرگونه اقدامی را برای تسهیل کسبوکار و اشتغال در کشور مورد نظر بیان کنند بیش از 150 کشور از 180 کشور جهان. تامین این آمادگی ذهنی در صنعت داروسازی کشور که رتبه زیر 50 را دارد ضروری است.
قلنبر بیان کرد: دولت و مجلس نمایندگان با فوریت و قطعی ارز چند نرخی را بالا برده و بهانه های مداخلات پرهزینه در ارائه محصولات سلامت محور و هر آنچه را که قصد کمک به مردم در قالب بیمه دولتی و ارائه یک ارز را دارند تنظیم کرده اند. مکمل. در این صورت ضمن اطمینان از دغدغه های سلامت روزانه مردم، زمینه فعالیت های رانت محور و فساد محور نیز تعدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: بانک مرکزی با فرض رعایت بند 4 و جمع آوری ارز بازی، صادرات به همین میزان محصولات دارویی و سلامت محور (در شرایط تحریم و عدم تعامل بانکی با خارج از کشور) را متوقف کرد. به صادرکنندگان داخل کشور اجازه داد تا ارزی را که از صادرات خود به دست میآورند مطابق با خواستهها و نیازهای خود استفاده کنند.
گلنبر افزود: پیشنهادی است به دولت
با توجه به فرمایشات اخیر رهبری مبنی بر همکاری با مردم، خروجی های عملیات، اقدامات انجام شده و پیشنهادات پیشنهادی که حداقل نیازمندی های بخش خصوصی در کشور محسوب می شود، به دفتر رهبری ارائه شد. در تاریخ 1398/10/10 به صورت فصلی و همزمان در خصوص هرگونه تغییر و تحولات انجام شده و اطلاع رسانی به بخش خصوصی از آخرین تحولات با صدور اطلاعیه مربوطه به مراجع ذیصلاح.
وی در خصوص مهم ترین ملاحظات مربوط به برون سپاری سازمان غذا و دارو به تشکل های تخصصی گفت: علاوه بر مشکلاتی که در بالا ذکر شد که امیدوارم دولت به آن توجه کند، اعضای هیات مدیره صنایع دستی (اصناف، اصناف) و انجمن ها) با تشکیل تیم های کاری مرتبط و اصرار بر این امر تا رسیدن به وظایف، تلاش بیشتری نسبت به قبل برای همکاری نزدیک با سازمان غذا و دارو انجام داده اند.
قلنبر افزود: از جمله مواردی که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته بحث کیفیت محصول، نظارت مستقیم و حضور در بازار است که متاسفانه حداقل در یکی دو سال گذشته به شدت تحت تاثیر درگیری های مسئولان قرار گرفته است. هم در سازمان و هم در هیئت مدیره سانوف بی تفاوتی ایجاد شد و دلایل تخلفات جبران ناپذیر ارائه شد. در این صورت همکاری نزدیک تشکل ها و اصناف خطرناک است و مسئولیت جلوگیری از ادامه چنین رفتاری بر عهده هیئت مدیره انجمن و اتحادیه هایی است که با سازمان غذا و دارو همکاری می کنند. ، مصون نگه داشتن صنایع سلامت محور از اتهامات ناعادلانه.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16655/%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%B7%D9%81-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF-%D9%87%DB%8C%DA%86-%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز