یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

لزوم رقابت پذیری کالاها و خدمات در بازارهای بین المللی

رئیس سازمان ملی استاندارد ضمن تاکید بر اینکه مفهوم رشد تولید تنها تقاضای بازار داخلی نیست، توجه و تقویت قیمت ملی کیفیت را باید موجب رشد تولید با کیفیت و رشد تولید ملی شود. اقتصاد، و گفت: این امر باعث رقابتی شدن کالاها و خدمات در بازارهای بین المللی می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی اسلام پناه – رئیس سازمان ملی استاندارد ایران – در جمع ارزیابان و ارزیابان ارشد جایزه ملی کیفیت ایران گفت: هفدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران که برای اولین بار برگزار شد. زمان بر اساس الگوی کیفی جهان اسلام، بازتاب های ارزشمندی را در سطح ملی و بین المللی به وجود آورد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر رشد تولید با کیفیت گفت: این وظیفه نه تنها به معنای افزایش تقاضای مصرف داخلی، بلکه به معنای رقابت پذیری صادرات است.

وی جایزه کیفیت جهان اسلام را فضای رقابتی برای صادرات عنوان کرد و افزود: افزایش مقیاس جایزه کیفیت می تواند از نظر کیفیت و اطمینان موثر باشد و به افزایش اندازه اقتصاد کشور کمک کند.

رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه ارزیابی ها به چند تولید داخلی محدود نمی شود، گفت: بسیاری از بنگاه های اقتصادی خارجی و داخلی برای حضور در فرآیند جوایز اعلام آمادگی کرده اند.

اسلام پناه با بیان اینکه مفهوم رشد تولید تنها تقاضای بازار داخلی نیست، گفت: توجه و تقویت قیمت با کیفیت ملی باعث رشد تولید با کیفیت و رشد اقتصاد کشور می شود و این یعنی رقابت پذیری. کالاها و خدمات در بازارهای بین المللی

دبیر شورای عالی استاندارد با تاکید بر اینکه رشد تولید ناخالص ملی در گرو توسعه تجارت جهانی است، خاطرنشان کرد: در سال مالی منتهی به بهمن ماه امسال، کشورهای جهان اسلام به یک سطح اقتصادی رسیدند. رشد 19 درصدی دارد و بی شک این قیمت می تواند سهم اقتصادی کشورها را بیشتر از رقم فعلی افزایش دهد.

وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد اقتصاد صادراتی کشورمان نیازمند ارزیابی انطباق بین المللی است، اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران پس از 28 سال توانست به نهادهای ارزیابی بین المللی بپیوندد و اخذ این اعتبار بین المللی گشایشی برای تجارت خارجی خواهد بود.

اسلام پناه با اعتقاد به اینکه در فرآیند کسب و کار دچار سرقت فنی هستیم، تصریح کرد: اگر نهادهای ارزیابی داخلی بتوانند ارزیابی انطباق را در شرکت ها انجام دهند، دیگر مورد هجوم و تسلط فناوری قرار نخواهیم گرفت.

وی بر اساس اعلام سازمان استاندارد، حضور دبیرکل سمیک در مراسم هفدهمین جایزه ملی کیفیت را اولین پذیرش این طرح ملی از سوی جامعه جهانی دانست و خاطرنشان کرد: بر اساس این دستاوردها، الگوی کیفیت جهان اسلام در نشست های تخصصی موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی (Smic) به عنوان الگویی برای ارتقای کیفیت در بین 57 کشور اسلامی تصویب و پیشنهاد شد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به نشست شورای فنی SMIC در عربستان سعودی اشاره کرد و یادآور شد: در این نشست ابتکار و رویکرد فعال سازمان ملی استاندارد ایران در توسعه کیفیت الگوی جهان اسلام به طور ویژه مورد توجه قرار گرفت و قدرت ایران نمایان شد و همه کشورهای جهان اسلام آوردند.

وی ادامه داد: با ارائه گزارش هفدهمین دوره این جایزه به مجمع عمومی سمیک، همه کشورهای عضو توافق کردند که این جایزه می تواند همگرایی خوبی در مقیاس اقتصاد کشورهای جهان اسلام ایجاد کند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران بار دیگر از زحمات و تلاش مجریان، ارزیابان، ارزیاب های ارشد و نهادهای عضو در اجرای موفقیت آمیز طرح قدردانی کرد و خاطرنشان کرد: باید به سمت صادرات اندیشه و اندیشه ایرانی ادامه دهیم و پیش برویم. باور بین المللی به تغییر علم و فناوری ایران

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *