لزوم افزایش فناوری در صنعت پلیمر؛ آیا ظروف یکبار مصرف در ماه رمضان ارائه می شود؟
این موضوع در گفتگو با آنا مطرح شد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین در خصوص شرایطی که واحدهای صنفی اتحادیه در آستانه ماه مبارک رمضان در آن قرار دارند، گفت: ضرورت توسعه فناوری در کشور. صنعت پلیمر یک ضرورت است. البته امروزه واحدهای تولیدی و توزیعی برای تامین نیاز بازار در ماه مبارک رمضان مشکلی ندارند و تولید به اندازه کافی است.
اکبر مشهدی زاده رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی علم و فناوری آنا، درباره شرایط اتحادیه های این اتحادیه در آستانه ماه مبارک رمضان گفت. . به گزارش این خبرگزاری، اتحادیه های این اتحادیه چیزی برای رفع نیازهای ماه مبارک رمضان ندارند، مشکلی وجود ندارد و تولید به اندازه کافی است.
وی ادامه داد: ظروف یکبار مصرف که جزو پرمصرف ترین محصولات در ماه مبارک رمضان است با حجم، تنوع و کیفیت بسیار زیادی تولید و در اختیار مشتریان قرار می گیرد. همچنین به دلیل حجم بالای تولید این محصولات و بازار رقابتی، قیمت ها و کیفیت ها همیشه در بهترین حالت خود قرار دارند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تاکید کرد: در تولید ظروف یکبار مصرف مورد نیاز ماه مبارک رمضان کمبودی وجود ندارد و تولیدکنندگان آمادگی کامل برای ثبت سفارش و عرضه محصولات به بازار را دارند. . به موقع، اما نکته قابل تامل این است که با توجه به هزینه بالای تولید، تولیدکنندگان ناگزیر باید وضعیت تولید را بین عرضه و تقاضا متعادل کنند.
تجهیز واحدهای تولیدی به ماشین آلات جدید
مشهدی زاده ادامه داد: امروزه تجهیز واحدهای تولیدی به دستگاه های مدرن یکی از مزیت هایی است که برای بهبود وضعیت تولید در این حوزه محصول در نظر گرفته می شود. تولید فناورانه محصولات پلاستیکی، نایلونی و ملامینه از بهترین مواد با ترکیبات جدید و سازگار با محیط یکی از ویژگی های بخش تولید این بخش است که با تلاش صاحبان و شرکت های صاحب ایده، محصولات به تکامل می رسد. به سمت تولید دانش پایه
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامینه گفت: همانطور که محصولات تولید شده در این بخش بازار تقاضای بالایی دارد، تنوع و کیفیت آن نیز مورد توجه مصرف کنندگان نهایی این محصولات است. دانش روز و محصولات فناورانه یکی از مولفه های موفقیت این بخش از صنعت است که با انتقال علم روز توسط شرکت های مبتنی بر دانش به بخش تولید و در نتیجه رسیدن به آن، بزرگترین گام در جهت رقابت با سایر محصولات مشابه خارجی است. بازارهای مصرف داخلی و خارجی
استفاده از آخرین فناوری ها در صنعت پلیمر
مشهدی زاده با تاکید بر لزوم استفاده از فناوری های نوین جهانی در صنعت پلیمر گفت: واردات ماشین آلات جدید یکی از راه های رسیدن به تولید فناورانه است. قبل از افزایش قیمت ارز شاهد ورود ماشین آلات جدید به این صنعت بودیم به همین دلیل رونق خوبی را در تولید و عرضه محصول تجربه کردیم.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامینه با اشاره به اهمیت ورود شرکت های دانش بنیان به عرصه صنعت پلیمر گفت: قبل از نوسانات ارزی، شاهد ورود فناوری ها و سرمایه های جدید به صنعت بوده ایم. صنعت پلیمر، اما امروزه این روند معکوس شده است. در حال حاضر امکان ورود شرکت های فناور به بخش تولید فناوری ها و ماشین آلات صنعت پلیمر وجود ندارد، اما باید از پتانسیل این شرکت ها برای توسعه تحقیقات در زمینه تولید مواد اولیه استفاده کرد، زیرا تامین مواد اولیه مواد یکی از چالش های جدی در زمینه صنعت پلیمر است.