سایر موضوعات

سوزاندن کاه و کلش مزرعه با زمین چه می کند؟



ای بی اس نیوز/خوزستان معاون بهبود تولیدات گیاهی خوزستان با انتقاد از سوزاندن کاه و کلش در زمین های کشاورزی گفت: باید از خاک در امان بود و اینکه برخی کشاورزان کاه و کلش می سوزانند در آینده حاصلخیزی خاک را از بین می برد.

تورج نوروزی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به سوزاندن کاه و کلش در زمین های کشاورزی توسط برخی کشاورزان در فصل برداشت، اظهار کرد: اهمیت حفظ خاک برای تولید و همچنین برای نسل های آینده بر هیچکس پوشیده نیست و همه وظیفه دارند. برای حفظ خاک

وی با بیان اینکه برای تشکیل یک سانتی متر خاک بیش از هزار سال زمان نیاز است، افزود: باید مراقب خاک باشیم و سوزاندن کاه و کلش در آینده حاصلخیزی خاک را از بین می برد و از کشت محصولات جلوگیری می کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: کشاورزان باید به اهمیت حفظ خاک توجه ویژه داشته باشند و در فصل برداشت نه تنها کل کاه و کلش را با کمباین برداشت نکنند، بلکه از سوزاندن نیز خودداری کنند. کاه و کلش.

نوروزی ادامه داد: بخشی از مواد مغذی و خاک مورد نیاز از کاه و کلش تامین می شود و از بین رفتن کاه و کلش اراضی کشاورزی در فصل برداشت و پس از آن، حیات خاک و حاصلخیزی آن را با خطر جدی مواجه می کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: سوزاندن کاه و کلش باعث فشردگی خاک، کاهش حاصلخیزی خاک، کاهش مواد آلی و عناصر معدنی خاک، ایجاد آلودگی محیطی، کاهش نفوذپذیری ریشه، افزایش مصرف آب و ضایعات و باد می شود. و باد فرسایش آبی

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: اینکه کشاورزان فقط کشت می کنند و به نکاتی که منجر به حفظ حاصلخیزی خاک می شود توجه نمی کنند صحیح نیست، بلکه باید همزمان با حفظ خاک به موضوع کشت نیز رسیدگی شود. و حاصلخیزی آن به گونه ای که این زمین های کشاورزی برای نسل های آینده حفظ شود و آنها نیز بتوانند تولید کنند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا