قطار روسیه – عربستان وارد بندرعباس شد
قطار کانتینری که از منطقه فرماچیوو روسیه (منطقه چلیابینسک) به سمت عربستان وارد سرخس شده بود، پس از طی یک هزار و 610 کیلومتر در شبکه ریلی ایران به بندرعباس رسید.
به گزارش ای بی اس نیوز، سیدمیاد صالحی – مدیرعامل شرکت راه آهن – چندی پیش درباره تاثیر دیپلماسی حمل و نقل و تمرکز بر ترانزیت از ایران گفت، از آنجایی که در راه آهن حضور داشتیم، بر آن شدیم تا بر اهمیت گفتمان ترانزیتی تاکید کنیم. و بیشترین دیپلماسی را با کشورهای همسایه در زمینه حمل و نقل ریلی داشته باشند. به همین دلیل است که کریدور شمال-جنوب را ایجاد کردیم و اکنون یک مسیر راه آهن کامل 4700 کیلومتری بین روسیه و هند داریم که می توانیم کالا را جابجا کنیم و درآمد کسب کنیم. این اثر از اکتبر 1401 به بهره برداری رسید.
معاون وزیر راه و شهرسازی نیز اخیرا اعلام کرد که در جلسه ای با معاون وزیر راه آهن روسیه، مقرر شد برای جلوگیری از ترانزیت از ایران، پنج نوع محموله استراتژیک و پرحجم مورد هدف قرار گیرد تا طولانی مدت ترانزیت مدت دار کالا می تواند ضمن کاهش تشریفات گمرکی، مجوزهای وزارتخانه های مختلف ایران، تخلیه و بارگیری در بندر و تخصیص کشتی ها برنامه ریزی شود.
قطار روسیه – عربستان وارد بندرعباس شد
در همین رابطه شرکت راه آهن اعلام کرد: امروز اعلام کرد که یک قطار کانتینری حاوی 31 واگن پس از طی یک هزار و 610 کیلومتر در شبکه ریلی ایران در سه مسیر از منطقه فرماچیوو روسیه (منطقه چلیابینسک) وارد سرخس شد و به مقصد عربستان سعودی رسید. نیم. از سرخس وارد بندرعباس شد.
بیشتر بدانید
یک قطار باری از روسیه به عربستان وارد ایران شد
محموله این قطار با کشتی از بندرعباس به عربستان منتقل می شود. حمل این محموله توسط شرکت حمل و نقل ریلی انجام شده است. پیش از این هشتم شهریور ماه برای اولین بار یک قطار باری حامل کالاهای روسی به مقصد عربستان وارد بندر شهید رجایی بندرعباس شد.
انتخاب مسیر بندرعباس برای ترانزیت کالا از روسیه به عربستان باعث افزایش درآمد گمرکی کشور و استان، فعال تر شدن مناطق تخلیه و بارگیری، تحریک حمل و نقل ریلی و افزایش سهم راه آهن در ترانزیت می شود. کالاها و کاهش خطرات ناشی از حمل و نقل جاده ای.
به گزارش راه آهن، تداوم برنامه ریزی شده این مسیر ترانزیتی جدا از اهمیت و منافع اقتصادی، نشان دهنده جهت گیری و اقتدار صحیح اقتصادی در سیاست خارجی دولت سیزدهم و تبیین کننده پیام امنیت همه جانبه و پیوند منافع مشترک است. از کشورهای مختلف، از خزر گرفته تا خلیج فارس.
انتهای پیام