به گزارش رکنا، رئیس سابق اتحادیه نمایشگاه داران و نمایندگی های خودرو وی گفت: کاهش قیمت ها در هفته های اخیر برای ماشین های ایرانی و رقم چین همچنان معتبر بود، با این حال، بازار همچنان راکد است و معاملات در حداقل است.
سعید موتمانی، رئیس سابق اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه داران خودرو در گفتگو با ایلانا آخرین وضعیت بازار خودرو را تشریح کرد و گفت: بازار همچنان دوران رکودی را پشت سر می گذارد و نمی توان چیزی یا دوباره اعلام کرد. قیمت انواع خودرو به طور کلی بالاست، با این حال شارژ چند خودرو در هفته های اخیر باعث کاهش جزئی قیمت شده است اما پس از آن شاهد تغییری نبودیم.
موتمانی ادامه داد: فاکتورینگ چند خودرو مونتاژی در هفته های اخیر توسط کارخانه ها باعث کاهش قیمت این اقلام شده است اما این خودروها جزء خودروهای پرتقاضا ایرانی نیستند و حتی گاهی برای واسطه گری و فروش مجدد خریداری می شوند. که یک خواسته واقعی نیست، بلکه یک خواسته کاذب است.
وی در تشریح قیمت فعلی خودروهای چینی گفت: لاماری که دو هفته پیش از 2 میلیارد تومان به 1.8 میلیارد تومان افزایش یافت، در همین قیمت باقی ماند و هایما از 1.7 میلیارد تومان به 1.56 میلیارد افزایش یافت. قیمت تیگو 7 از مرز دو میلیارد تومان گذشت و به حدود یک میلیارد و 800 میلیون تومان کاهش یافت.
رئیس سابق اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو نیز در خصوص قیمت خودروهای ایرانی توضیحاتی ارائه کرد و گفت: قیمت کوئیک از 90 میلیون تومان به 85 میلیون تومان و قیمت دانا از 990 میلیون تومان به 950 میلیون تومان افزایش یافت. . میلیون تومان. همه این کاهش ها پس از قیمت گذاری خودروها و تقویت عرضه صورت گرفت. صحت این گفته این است که قیمت خودرویی مانند پژو پارس که عرضه آن متوقف شده بود، در ماه گذشته ۶۱۰ میلیون تومان کاهش نداشت.
موتمانی خاطرنشان کرد: محصولات سایپا همان کاهش قیمت 5 تا 6 میلیون تومانی را که طی چند هفته گذشته تجربه کرده بودند، حفظ کردند. قیمت سورن نیز با کاهش حدود 15 میلیون تومانی و قیمت سورن از 695 میلیون تومان به 680 میلیون تومان افزایش یافت. دنا اتومات فول 30 میلیون، دنا اتومات معمولی 23 تومان و رانا پلاس 30 میلیون تومان ارزان تر. در بین خودروهای وارداتی، النترا نسبت به هفته گذشته کاهش قیمت داشت.
وی در پاسخ به این سوال که دلیل واکنش اتحادیه به خرید و فروش کد ملی در خصوص واردات و ثبت نام خودرو چیست، تصریح کرد: صرفاً به این معناست که دارنده کد ملی حساب بانکی خود را به دیگری می دهد. و امکان تبادلات تامین مالی این شخص را تضمین می کند. این کار جرم محسوب می شود و هرکس دانسته یا ندانسته داستان خود را به دیگری داده باشد در واقعیت همدست است.
رئیس سابق اتحادیه فروشندگان و فروشندگان خودرو گفت: صاحب حساب بانکی به دلیل تراکنش های مالی که از طریق حساب بانکی خود انجام می شود، مشمول مالیات است و در واقع شخصی که قصد دارد کارت ملی و حساب بانکی خود را واریز کند. به دیگری از این طریق درآمد کسب می کند. در صورت پیروزی بیشتر از منفعتش متضرر می شود و در این بین وظیفه اتحادیه ارائه راهکار و اخطار است.
اخبار آنلاین
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-973168>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا