دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

قرارداد توسعه فاز دوم میدان نفتی پارس جنوبی امضا شد – اخبار نفت و انرژی – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

لایه نفتی میدان مشترک پارس جنوبی با حدود 900 میلیون بشکه نفت در خلیج فارس در فاصله حدود 90 کیلومتری از سواحل ایران و در مرز مشترک با قطر قرار دارد و به صورت امتدادی است. سمت میدان الشاهین قطر. لایه نفتی اثبات شده پارس جنوبی شامل سازندهای سروک، کژدمی، داریان بالایی (پتانسیل مخزن اصلی) و داریان سفلی است.

این قرارداد بین شرکت ملی نفت ایران، شرکت مهندسی و ساختمان فراساحل ایران و یک شرکت خارجی امضا شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در خصوص ادامه روند اجرای پروژه گفت: پس از امضای این قرارداد امروز، اقدامات لازم برای اجرای قرارداد در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار خواهد گرفت و امیدواریم که این توافق تا چند ماه آینده اجرایی می‌شود.» سپس می‌توان عملیات اجرایی را در یکی از مهمترین مناطق مشترک کشور آغاز کرد.

در اجرای این قرارداد ضمن به‌روزرسانی مدل‌های مخزن با استفاده از تحلیل داده‌های جدید، چاه‌های جدید با استفاده از فناوری حفاری افقی و ابزارهای تزریقی و تولید آب حفر می‌شوند. علاوه بر این، یک سیستم تخلیه و بارگیری جدید جایگزین سیستم موجود خواهد شد.

محسن خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای قرارداد توسعه فاز دوم لایه نفتی پارس جنوبی، گفت: در این قرارداد میدان مشترک دیگری نیز اعطا خواهد شد. تحرک در بسیاری از صنایع مرتبط تضمین شده است. برای توسعه صنعت نفت و گاز

بر این اساس، شرح پروژه شامل ارتقا و اصلاح مخزن و دکل فرآوری موجود، تعمیرات اساسی چاه‌های موجود، چاه‌های جدید شامل چاه‌های تولیدی و تزریق آب و ارزیابی، ساخت سیستم تخلیه و بارگیری نفت و تقویت سیستم تزریق آب است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، قرارداد توسعه فاز دوم میدان نفتی پارس جنوبی در چارچوب قراردادهای جدید بالادستی با حضور وزیر نفت امضا شد.

absnews

برای توسعه فاز دوم زمین، مذاکرات فنی، مالی و قراردادی از قبل آغاز شده بود و طی چند ماه گذشته برنامه ریزی ها با جدیت پیگیری، نظارت و در نهایت قرارداد نهایی شد. قرارداد توسعه این میدان به مدت 20 سال در قالب یک قرارداد جدید بالادستی مذاکره و نهایی شده است و پیمانکار موظف است کلیه منابع مالی لازم برای اجرای پروژه اعم از هزینه های سرمایه گذاری مستقیم، غیر مستقیم را تامین کند. هزینه ها و هزینه های عملیاتی

وی افزود: همچنین قرار گرفتن یکی از قدرتمندترین شرکت های بالادستی کشور در کنار پیمانکار اصلی پروژه، شرایط مساعدی را برای انتقال دانش و فناوری و همچنین بومی سازی برخی فناوری های لازم برای صنعت نفت در بالادست فراهم کرده است. و در دریا.” به مرور زمان با اجرای طرح این مهم محقق خواهد شد.

فاز اول توسعه این میدان در پایان سال 1395 به بهره برداری رسید و در این مرحله یک سکوی چاه و یک فروند کشتی عملیاتی عملیاتی (FPSO) حفاری و هفت حلقه چاه حفاری شد که حاصل آن تولید از میدانی با توان عملیاتی بود. حدود 25000 بشکه در روز

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *