جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

قدردانی رئیسی از زحمات 21 دستگاه مرتبط در تدوین سند جامع 10 ساله امنیت غذایی و تغذیه


رئیس جمهور با قدردانی از تلاش 21 نهاد دست اندرکار در تدوین سند 10 ساله جهانی “امنیت غذایی و تغذیه” گفت: سند امنیت غذایی نقشه راهی برای همگرایی، هماهنگی و همکاری نهادهای نزدیک به منظور تسهیل منافع عادلانه مردم است. از یک سبد غذایی سالم و مطلوب.» و قهوه و محیطی پاک و محصولات ایمن و استانداردهای بهداشتی.

به گزارش ای بی اس نیوز، سید ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه در دومین جلسه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی دولت سیزدهم، ایمنی مواد غذایی را یکی از مهم ترین مسائل امروز دنیا دانست که امروز یک معضل چند وجهی است. موضوعی که باید بر اساس کار فرهنگی و برنامه های آموزشی دنبال شود.
رئیس‌جمهور امنیت غذایی را مستلزم همکاری بخش‌های مختلف دانست و گفت: امنیت غذایی زیربنای امنیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و اگر امنیت غذایی مختل شود در همه بخش‌ها اثرات نامطلوبی خواهد داشت.

رئیسی از زحمات و تلاش 21 نهاد، دستگاه های اجرایی و شوراهای عالی برای تدوین سند جامع 10 ساله «امنیت غذایی و تغذیه» که در این جلسه به تصویب رسید قدردانی کرد و گفت: سند امنیت غذایی و تغذیه نقشه راه است. همگرایی، هماهنگی و همکاری». نزدیکی دستگاه ها به معنای تسهیل بهره مندی عادلانه مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، محیط پاک و محصولات استاندارد ایمن و بهداشتی است.

رئیس جمهور گفت: امروزه بسیاری از کشورها برای ارائه غذای سالم به شهروندان تلاش زیادی می کنند که این امر تاثیر زیادی بر سلامت جسمی دارد. آنها نیازهای معنوی و اجتماعی خود را دارند، برنامه های 20 ساله طراحی کرده اند، به همین دلیل تدوین سند ملی امنیت غذایی در کشور ما امری ضروری و قابل تقدیر است که اجرای آن باید با جدیت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به ارتباط و ارتباط بخشهای مختلف با موضوع امنیت غذایی، کمیته ای 4 نفره را با حضور نمایندگان وزارتخانه های بهداشت و کشاورزی و جهاد کشاورزی، معاونت علمی ریاست جمهوری و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ارتقای امنیت غذایی منصوب کرد. سند ملی امنیت غذایی و تغذیه
رئیس جمهور همچنین وزارت بهداشت و دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی را موظف به تعیین شاخص های ایمنی مواد غذایی، نظارت بر عملکرد کلیه نهادهای ذیربط و گزارش مستمر از پیشرفت کرد.اجرای سند ملی ایمنی مواد غذایی، ایجاد یک مکانیسم نظارتی مناسب که کدام دستگاه ها امتیاز قابل قبولی دریافت کرده اند و کدامیک وظایف خود را انجام نمی دهند.

«سند ملی امنیت غذایی و تغذیه پایدار» که بر اساس بند 6 سیاست های کلی سلامت، بند 6 سیاست های کلی جمعیت، بند 7 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و بند 8 سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تدوین شده است. پیشرو در حوزه محیط زیست و نقشه علمی کامل کشور و تدوین هفت سند مرتبط با سلامت و ایمنی مواد غذایی برای هر یک از حوزه های دسترسی، مصرف و سلامت غذا، ایمنی و کیفیت غذا، مصرف آب سالم تدوین شده است. و تاب آوری (ثبات و پایداری) امنیت غذایی، استراتژی ها، اهداف کلان، اقدامات و اهداف.

این سند که نقش مهمی در تحکیم امنیت ملی و حاکمیت غذایی و ارتقای سلامت و تغذیه جمعیت‌ها به‌ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر و کم‌درآمد خواهد داشت، با بررسی وضعیت تغذیه در کشورمان اهدافی را برای دستیابی به امنیت غذایی در سال 1411 مشخص کرده است. کشور در سال 1401. و دبیرخانه شورای عالی سلامت با پیگیری و تسهیل روند تدوین برنامه های اجرایی ذیل سند و پایش شاخص ها و عملکرد دستگاه ها در اجرای سند، گزارش پیشرفت خود را هر ساله به کمیته دائمی کمیته ارائه می کند. 6 ماه.

در این جلسه اعضای مجمع به عنوان نمایندگان تشکل های مختلف عضو شورای عالی سلامت از جمله وزرای آموزش و پرورش، کشاورزی، ورزش، بهداشت، کشور و تعاون، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رئیس سازمان پدافند غیرعامل، رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، رئیس سازمان محیط زیست و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص مقاله ملی پرداختند. در مورد امنیت غذایی و تغذیه پایدار

انتهای پیام

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *