سلب مسئولیت: دیجیاتو فقط این متن تبلیغاتی را نمایش می دهد و ویرایشگر مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد.
قبل از دوربین مداربسته بخر شما باید اطلاعاتی در مورد انواع دوربین های مداربسته از نظر ظاهر، محل نصب، نوع اتصال، کیفیت تصویر، انواع دید در شب، امکانات و … داشته باشید و دوربینی که خریداری می کنید پاسخگوی نیاز شما خواهد بود. از ویژگی هایی که دوربین های مدار بسته می توانند داشته باشند می توان به چرخش 360 درجه، دید در شب، مقاومت در برابر آب و گرد و غبار، زوم دیجیتال یا اپتیکال، تشخیص چهره، تشخیص حرکت، انتقال صدا دو طرفه با ضبط صدا، پشتیبانی از کارت حافظه، انتقال تصویر روی موبایل اشاره کرد. تلفن و …
محل نصب دوربین مداربسته یکی از نکات مهمی است که از نظر ظاهری و ضد آب بودن یا نبودن دوربین در انتخاب دوربین موثر است. اگر دوربین در بیرون بدون سقف و در معرض برف و باران نصب می شود، باید از دوربین های ضد آب با استاندارد IP استفاده کنید.
اگر اطلاعاتی در مورد دوربین های مداربسته ندارید و می خواهید دوربین های مدار بسته مناسب موقعیت مکانی خود را مشاهده کنید، می توانید به سایت فروشگاه دوربین مراجعه کنید. در سایت فروشگاه دوربین دوربین های مداربسته بر اساس نیازهای مختلف موجود است و در مکان های مختلفی مانند دوربین مدار بسته IP، Dome، Speed Dome، دوربین مداربسته بولت، دوربین مداربسته آنالوگ، دوربین مدار بسته ضد آب، پکیج دوربین مدار بسته، دوربین خودرو، دوربین نوری قابل نصب می باشد. و دوربین اتاق کودک در دسته بندی دوربین سیم کارت، دوربین مدار بسته بی سیم، دوربین پلاک خوان و دوربین دید در شب قرار می گیرند. دوربین های مداربسته مناسب باغ، پارکینگ و منزل نیز دارای دسته بندی های مجزا هستند.
انواع دوربین های مداربسته از نظر ظاهری
بطور کلی دوربین های مدار بسته از نظر شکل ظاهری به دو نوع تله ای (گنبدی یا مسقف) و پالتی تقسیم می شود. البته دوربینهای مداربسته به اشکال دیگری مانند دوربینهای چراغ قوه، دوربینهای Speed Dome، دوربینهای Mini Speed Dome، دوربینهای اتاق کودکان و سالمندان و غیره وجود دارند. دوربین های دامپروری به دلیل ابعاد کوچک معمولاً در داخل خانه نصب می شوند و دوربین های PALET به دلیل خاصیت ضد رطوبت و گرد و غبار در فضای باز نصب می شوند. مدل دوربینی که از نظر ظاهری انتخاب می کنید بستگی به مکانی دارد که می خواهید دوربین را نصب و استفاده کنید. اگر می خواهید دوربین را در داخل خانه نصب کنید، باید از دوربین های دام و اگر می خواهید آن را در بیرون نصب کنید، باید از دوربین های بولت استفاده کنید. البته در جاهای دیگر نیز می توان انواع دوربین های دیگر مانند Speed Dome و دوربین اتاق کودک را نصب کرد. به عنوان مثال، دوربینهای Speed Dome معمولاً بر روی پلتفرمهای بلند نصب میشوند تا بتوانند 360 درجه بچرخند. دوربین های لامپ نیز روی سر لامپ نصب می شوند و معمولا در وسط سالن یا اتاق قرار می گیرند که از طریق آن می توان فضای اطراف را به صورت 360 درجه مشاهده کرد.
انواع دوربین های مداربسته در شب
دوربین های مدار بسته دید در شب انواع مختلفی دارند و شما می توانید بر اساس نیاز خود آنها را انتخاب کنید. دید در شب در دوربین های مدار بسته شامل دید در شب مادون قرمز، دید در شب Exir و دید در شب نور گرم می باشد. دید در شب مادون قرمز قدیمی ترین نوع دید در شب در دوربین های مداربسته است و تصویری سیاه و سفید ارائه می دهد. دید در شب مادون قرمز نقاط ضعفی داشت که برای رفع آن ها اکسیر دید در شب ساخته شد. در دید در شب، دوربین اکسیر تصاویری با کیفیت در شب و در شرایط نوری نامناسب در اختیار کاربر قرار می دهد.
جدیدترین نوع دید در شب در دوربین های مداربسته، دید در شب با نور گرم یا رنگی است. دید در شب نور گرم، برخلاف دید در شب مادون قرمز، مقداری نور مرئی تولید می کند و در تاریکی واضح است، اما تصاویر رنگارنگ و با کیفیتی را در اختیار کاربر قرار می دهد.
انواع انتقال تصویر دوربین مداربسته
انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته به تکنولوژی دوربین بستگی دارد و انواع مختلفی دارد. تکنولوژی دوربین مدار بسته به آنالوگ، IP، AHD و … تقسیم می شود. دوربین های آنالوگ ارزان ترین و قدیمی ترین نوع دوربین های مداربسته هستند. دوربین های IP نسبت به دوربین های آنالوگ مزایایی دارند. دوربین های IP کیفیت تصویر بالاتری نسبت به دوربین های آنالوگ دارند و به دلیل نداشتن سیم کشی نصب و راه اندازی و کارکردن نسبت به دوربین های آنالوگ راحت تر و ارزان تر هستند. دوربین های آنالوگ بسیار پر سر و صدا هستند و معمولا به مرور زمان و به دلایل مختلف نویزدار می شوند.
به طور کلی انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته به دو دسته انتقال تصویر با سیم و انتقال تصویر بی سیم تقسیم می شود. انتقال تصویر بی سیم خود به انواع مختلف انتقال تصویر آنلاین (دوربین های IP، دوربین های شبکه) و دوربین های بی سیم Wi-Fi تقسیم می شود.
دوربین های سیمی همانطور که از نامشان پیداست نیاز به سیم دارند و تصاویر از طریق کابل منتقل می شوند. دوربین های سیمی مزایا و معایب خود را دارند. به عنوان مثال هزینه نصب بالاتر است، محدودیت هایی در نصب و طول مسیر و غیره وجود دارد. قیمت این دوربین ها نسبت به دوربین های بی سیم کمتر است.
دوربین های IP یا دوربین های تحت شبکه یکی از محبوب ترین انواع دوربین ها هستند که تصویر آنها از طریق اینترنت منتقل می شود و شما می توانید از هر کجا به تصاویر دوربین زنده دسترسی داشته باشید. دوربین های IP در محل نصب از طریق کابل شبکه به مودم اینترنت متصل می شوند و تصاویر از طریق آن منتقل می شوند.
دوربین های امنیتی وای فای واقعاً دوربین های امنیتی بی سیم هستند و برای نصب و راه اندازی فقط به کابل برق نیاز دارند. تصاویر در دوربین های مداربسته از طریق Wi-Fi به صورت کاملا بی سیم منتقل می شوند. این روش انتقال تصویر دارای محدودیت هایی از جمله فاصله و برد انتقال، امکان قطع و وصل و … تصویر است.
بهترین مارک دوربین مداربسته
اگر سری به بازار دوربین مداربسته بزنید می بینید که برندهای زیادی در بازار وجود دارد و اگر از این برندها اطلاعی نداشته باشید نمی توانید انتخاب کنید. از معروف ترین برندهای دوربین مداربسته در دنیا می توان به داهوا، هایک ویژن، پاناسونیک و غیره اشاره کرد. این برندها کیفیت بسیار بالایی دارند اما قیمت آنها نیز بسیار بالاست. برندهای دیگری نیز در بازار وجود دارند که کیفیت تصویر بسیار خوبی را با قیمت مناسب تر و ارزان تری در اختیار شما قرار می دهند. یکی از این برندهای باکیفیت زومیکس است که به طور انحصاری در فروشگاه دوربین به فروش می رسد. دوربین های زومیکس کیفیت بسیار بالایی دارند و با گارانتی فروشگاه دوربین به فروش می رسند. برای اطلاعات بیشتر در مورد محصولات برند زومیکس می توانید به سایت فروشگاه دوربین مراجعه کنید.
منبع خبر: https://digiato.com/promoted/pay-attention-to-these-important-points-before-buying-cctv-camera
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز