شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

قاچاق 45 میلیون دلار کفش به ایران سالانه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، رسول شجری رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز در نشست خبری یازدهمین نمایشگاه بین المللی کیف، کفش، چرم و صنایع وابسته اظهار داشت: علاوه بر تولیدکنندگان داخلی، شرکت ها و تولیدکنندگانی از برخی کشورها از جمله ایتالیا در این نمایشگاه حضور خواهند داشت، ترکیه و چین نیز حضور دارند و جدیدترین محصولات صنعت چرم و صنایع مرتبط با این صنعت در معرض دید عموم قرار می گیرد.

وی افزود: قرار است در این نمایشگاه برگزار شود. چندین هیئت تجاری خارجی از کشورهای مختلف از این نمایشگاه بازدید و مذاکرات تجاری با شرکت های ایرانی را آغاز کردند.

وی گفت: یازدهمین نمایشگاه بین المللی چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته در فضایی به مساحت بیش از 14 هزار متر مربع برگزار می شود.

شجری افزود: در این نمایشگاه به غیر از محصولات چرمی، کیف، کفش و صنایع وابسته، دستگاه ها و تجهیزات مختلف تولید این محصول و فناوری های نوین به نمایش گذاشته می شود.

وی در خصوص مشکلات تامین مواد اولیه تولید این صنعت گفت: از آنجایی که بخشی از این محصولات وارداتی است، در تخصیص ارز و واردات مواد اولیه موانعی وجود دارد و تنها شرکت های بزرگ مجاز به واردات هستند. اما اگر اجازه واردات با دیگر تجار را هم بدهند، شرایط تامین مواد اولیه بهتر می شود.

سالانه حدود 45 میلیون دلار کفش قاچاق وارد ایران می شود.

علی لشکری ​​یکی از اعضای جامعه صنعت کفش نیز در این مراسم گفت: هر ساله کفش های ایرانی به ارزش حدود صد میلیون دلار صادر می شود اما در مقطعی حجم این صادرات به 150 میلیون دلار هم رسید.

وی افزود: هزینه تولید کفش در ایران به دلیل مشکلات انتقال و ورود فناوری های روز در ایران بالا است و امروز قیمت تمام شده کفش در چین کاهش چشمگیری داشته است.

دبیرکل اسبق انجمن صنعت کفش ایران گفت: واردات کفش خارجی از سال 97 ممنوع شد اما بر اساس برآوردها و آمارهای موجود از صادرات از کشورهای دیگر، سالانه حدود 45 میلیون کفش به صورت غیرقانونی وارد کشور می شود.

برخورد با کالای قاچاق در محل سوخت گیری

به همین دلیل گزارش محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و نساجی وزارت حراست نیز در این مراسم گفت: سیاست هایی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تدوین شده است تا بتوانیم اتخاذ کنیم. بهره مندی از ظرفیت پایگاه های دانش در مکان یابی تجهیزات و ماشین آلات.

وی افزود: صنعت کفش را در برنامه هفتم توسعه به عنوان صنعت رانندگی و سودمند قرار داده ایم که شش ماه بعد از شروع برنامه هفتم پیش بینی می شود برنامه مصوب ارائه شود.

مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و نساجی وزارت حراست با اشاره به دورنمای رقابتی در صنعت کیف و کفش گفت: سال گذشته مبارزه با کالای قاچاق در مرحله عرضه نهایی آغاز شده است که بهترین مکان است. برای عرضه این محصولات به محل عرضه نهایی.

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

قطار میانه ـ اردبیل امسال به حرکت در می‌آید

۱۳:۵۹ – ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ ای بی اس نیوز – پروژه راه‌آهن میانه – اردبیل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *