به گزارش رکنا، پیمان صباریان درباره قانون مدیریت بحران گفت: در این قانون 26 دستگاه وظایف بسیاری را بر عهده دارند که در صورت رعایت موارد آسیب دیدگان و خسارات ناشی از تصادفات در کشورمان به حداقل می رسد.
وی افزود: در این قانون، سه وزارتخانه آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت موظفند محتوای آموزشی امداد و نجات را در ابتدا به کارکنان و خانوادههایشان آموزش دهند و در مرحله دوم به جامعه هدف، یعنی به عبارتی، آموزش دهند. دانش آموزان.
صبریان ادامه می دهد: محتوای آموزشی مورد نیاز بر اساس استانداردهای جهانی توسط معاونت آموزش هلال احمر تولید و در دسترس قرار می گیرد.
وی گفت: بر اساس قانون، هلال احمر موظف است محتوای لازم برای آموزش های امدادی را تولید و در اختیار این سازمان ها قرار دهد.
صابریان تاکید کرد: علاوه بر 26 دستگاهی که در قانون مدیریت بحران تکلیف قانونی دارند، نظر کروسانت قرمز پیش بینی می شود دستگاه های دولتی دیگری نیز به این مجموعه اضافه شوند و منتظر نظر سازمان مدیریت بحران کشور در این زمینه هستیم.
وی درباره نتیجه اجرای این قانون بیان کرد: در صورت اجرای این قانون بیش از 50 درصد جمعیت کشور یاد می گیرند که با بحران ها به درستی کنار بیایند.
صابریان افزود: بخش زیادی از جمعیت کشور در مدارس و دانشگاه ها یا کارها تحصیل می کنند و در صورت اجرای این قانون می توانند تحت آموزش های اضطراری قرار بگیرند.
قانون مدیریت بحران کشور مصوب 1397 با هدف ارتقای ظرفیت جامعه برای پیشبینی، پیشگیری، کاهش ریسک، آمادگی و واکنش موثر در برابر مخاطرات طبیعی، حوادث و بحرانها، تضمین ایمنی، تقویت تابآوری، ایجاد مدیریت یکپارچه، اطلاعات متمرکز، سازماندهی و بازسازی مناطق آسیب دیده و کنترل دقیق فعالیت های دستگاه های ذیربط در زمینه حوادث و سوانح توسعه یافت.
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-974501>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا