وی افزود: یکی از جاهایی که باید با درایت و پختگی و به ویژه دوستانمان در وزارت خارجه به آن توجه کنیم، استفاده از ظرفیت و سرمایه ایرانیان خارج از کشور است و این مشکل با گفتار و حرفه حل نمی شود. تکرارها.” و این گونه آثار هیچ خاصیتی ندارند.
وی افزود: امروز شاهد یک معضل جدی در بحث آسیب های اجتماعی و مهاجرت و خالی شدن روستاها و حاشیه نشینی هستیم و اگر در کشور به یک تفاهم مشترک در این زمینه نرسیدیم دچار مشکل خواهیم شد. باید به گونه ای عمل کرد که گذشته را جبران کند.” .
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در دهه اول انقلاب همه دشمنان عهد کردند که انقلاب شکوهمند اسلامی را نابود کنند و به نوعی بقای انقلاب در خطر بود و دهه سختی را پشت سر گذاشتیم. اما دشمنان به این باور رسیده اند که این انقلاب ریشه در باورها، قلب و ذهن مردم دارد و سپس در دهه بعد و در دوران جنگ تحمیلی از همین راه و با تکیه بر مردم حرکت کردیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بخش دیپلماسی پارلمانی، سفر باید بر اساس اولویت ها و برنامه ریزی ها و بر اساس کشورهای هدف انجام شود و اولویت ما کشورهای همسایه و کشورهای هدف است که با کار کارشناسی مشخص می شود. ، فکر می کنم این سفرها باید عملیاتی و میدانی باشد.
قالیباف در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه در این سه بند باید برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت داشته باشیم، گفت: از نظر من در بخش اقتصادی باید برای میان مدت و کوتاه مدت برنامه ریزی کنیم اما بحث آب. و جمعیت موضوعی است که باید از افق های دورتر به آن نگاه کرد و نتیجه کمی طولانی تر است.
قالیباف خاطرنشان کرد: واقعاً در حوزه زیرساختها و سرمایهگذاری در داخل و خارج از کشور فرصتهای بسیار خوبی داریم و در حوزه ژئوپلیتیک نیز به دلیل قرار گرفتن در گستره جغرافیایی وسیع، تواناییهای خوب و مطلوبی داریم. ما ترانزیت داریم و امروز در ترانزیت هستیم که مهمترین ظرفیت جغرافیایی ماست و باید بتوانیم بدون واسطه از شبه قاره تا سواحل مدیترانه تجارت کنیم و افرادی مثل دوران دفاع مقدس باید پیوسته روی زمین حضور داشته باشید و موانع را از بین ببرید.
قالیباف موضوع لغو و خنثی سازی تحریم ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از موضوعاتی که به طور مستقیم به سفرا و حوزه دیپلماسی مربوط می شود، بحث خنثی سازی و رفع تحریم ها است و باید در حوزه به این دو موضوع توجه کنیم. سیاست خارجی و دیپلماسی دستگاه دیپلماسی باید در پیش زمینه باشد.
قالیباف افزود: این خصومت ها به طرق مختلف ادامه داشته و از طریق سیاسی و امنیتی ما را تحت فشار قرار داده است، اما می توان گفت که در این عرصه نیز با سربلندی و با عملکرد عالی دستگاه دیپلماتیک و عالمانه پیش رفتیم. رهبری امام خميني و مرشد معظم انقلاب اسلامي و ايثار ملت ما به لحظه لحظه اين 40 سال در اين عرصه افتخار مي كنيم و بازي هاي خود را در اين عرصه از سر مي گيريم، اما دشمنان پس از شكست در اين عرصه. قلمرو قدرت سخت، در حوزه قدرت نرم و هوشمند به میدان آمد. آنها تهدید دیگری را علیه ما به کار گرفتند.
قالیباف گفت باید بپذیریم که به فرموده مقام معظم رهبری برای رسیدن به قله گاهی باید مسیرهای طولانی تر اما ایمن تری را طی کنیم. ما
قالیباف ادامه داد: در بین این افراد نیروهای خوب و توانمندی هستند که شاید ارزشهایشان با ما متفاوت باشد، اما قطعاً دلسوز ایران هستند و باید در راستای خنثیسازی تحریمها از آنها استفاده کنیم و از آنها کمک بگیریم.
قالیباف با بیان اینکه در حوزه انتقال سرمایه باید توجه جدی شود، افزود: هم در حوزه سرمایه گذاری داخلی و هم در حوزه سرمایه گذاری خارجی مشکل داریم و مکانیسمی برای انتقال سرمایه نداریم. پروژه های پاره وقت و ملی ما هیچ سرمایه گذاری خارجی نداریم، بنابراین من با سفرا و نمایندگان دستگاه دیپلماسی موافقم که اصلاحات قانونی جدی در این زمینه نیاز است.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در حوزه داخلی منابع و ظرفیتهای خوبی داریم، اما در راهاندازی امکانات و منابع و استفاده از آنها نمره خوبی نمیگیریم و در سطح کلی ضعف مدیریتی وجود دارد. و به سمت حل مشکلات اقتصاد، آب و جمعیت در زمینه زاد و ولد، اختلاف طبقاتی و آسیب های اجتماعی حرکت کنیم.
قالیباف درباره روابط ایرانیان خارج از کشور با نمایندگان و حضور آنها در انتخابات مجلس گفت: این موضوع نیز قابل بررسی است، اما طبق قانون اساسی ما به عنوان نماینده مجلس خود را نماینده همه مردم می بینیم، اما معتقدم یک ساختار باید در مجلس ایجاد شود. اینکه احساس کنند همه نمایندگان نماینده آنها هستند و با ایرانیان خارج از کشور ارتباط دارند و نقش آنها تشریفاتی نیست.
قالیباف در ادامه سخنان خود خطاب به سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه، اهمیت تجارت و روابط دوجانبه و چندجانبه با کشورهای مختلف را مورد بحث و بررسی قرار داد… ما باید به روابط راهبردی، نه کوتاه مدت، بلکه به روابط توجه کنیم. تا ربع قرن و این یکی از بحث های جدی ماست.
وی با انتقاد از نظام اجرایی کشور در دهه های گذشته گفت: در حوزه مدیریت داخلی کشور به ویژه در حوزه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی با وجود تلاش و کوشش کارنامه قابل دفاعی نداریم. و حرکت.” ما نظامی مبتنی بر انقلاب اسلامی هستیم و مدعی تکامل بر اساس سنت های الهی هستیم، پس چرا نباید کارنامه قابل قبولی در اداره داخلی کشور داشته باشیم؟
مذاکره خوب می تواند به یک معامله خوب منجر شود
قالیباف ادامه داد: مهم این است که توافق برجام منافع اقتصادی داشته باشد، بنابراین همه باید دست به دست هم دهیم و در زمینه رفع تحریمها به هم کمک کنیم و البته باید برای خنثی کردن تحریمها و همکاری با یکدیگر تلاش کنیم. دستگاه دیپلماسی. “توسعه.
وی تاکید کرد: با تشریفات و سخنرانی ها و کنفرانس ها کار جلو نمی رود و باید در میدان باشیم و در میدان عمل کنیم. از امام راحل (ره) آموختیم که مرد کسی است که وقتی اشتباهی می بیند اعتراف می کند و عذرخواهی می کند نه لجاجت.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدباقر قالیباف روز سه شنبه در دیدار روسای هیئت های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه اظهار داشت: اگر به چهارده دهه پس از انقلاب نگاه کنیم، متوجه می شویم که انقلاب ما در مقطعی پیروز شده است. و تحت شرایط خاصی. اینکه جهان در اوج جنگ سرد بود و این پیروزی یک معجزه بود.
وی افزود: فکر میکنم در شرایط فعلی و با وجود تحریمها، با توجه به امکاناتی که در داخل داریم، میتوان در یک برنامه پنجساله رشد ۲ تا ۳ درصدی و ثبات اقتصادی را پیشبینی کرد تا مردم شاهد حرکتهای سینوسی و ناپایدار نباشند. حوزه اقتصاد را هر روز تجربه کنید و زندگی بی ثباتی را تجربه نکنید.
رئیس جمهور افزود: در سفرم به ترکیه و روسیه تاکید کردم که امروز برای خنثی سازی تحریم ها به هاب مالی، هاب لجستیکی و به جای پایگاه ارتباطی بین کشورها نیاز داریم تا این هاب و لجستیک. از مسیر حمل و نقل مدیریت و هدف قراردادها، امور اجرایی و سرمایه گذاری، و انجام کارها.
رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص اهمیت توجه به سرمایه گذاری ایرانیان مقیم خارج از کشور گفت: ما در عمل هیچ گاه از این ظرفیت به درستی استفاده نکرده ایم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکره با قدرتهای جهانی و 1+5 گفت: مذاکره خوب میتواند به یک توافق خوب منجر شود.
رئیس مجلس مقننه گفت: باید تکلیف خود را در خصوص اوراسیا و راه آهن چابهار روشن کنیم که متأسفانه از دست رفتیم. متاسفانه در حوزه حمل و نقل ریلی توسعه منطقی مبتنی بر آمایش سرزمینی نداشتیم و به دلایل نامعلومی در جاده ها تردد می کنیم و کوه ها را کاوش می کنیم. آیا با این وضعیت ترانزیت خود را پیش می بریم؟ قطعا باید در این زمینه تجدید نظر جدی شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت موجود در حوزه خودروسازی گفت: به مناسبت سالگرد شهادت شهید تهران مقدم اشاره کردم که در یک سمت جاده کرج شاهد هستیم که در حوزه موشکی با تکیه بر ظرفیت داخلی و ظرفیت جوانان و دانشمندان در زمینه موشکی به درجه ای رسیده ایم که با افتخار می گوییم امروز جزو 5 کشور برتر دنیا هستیم اما چند کیلومتر. در جنوب بزرگراه انبوهی از وسایل نقلیه با تجهیزات آویزان و پمپ برف پاک کن وجود دارد. ربطی به بی پولی و این مشکلات ندارد، کمبود مقیاس و مدیریت است که باید اصلاح شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز