قارچ برنج با گوشت؛ غذاهای مقوی و خوشمزه ای که مشتری دائمی آن ها خواهید شد! •رکنا
عناصر:
2 فنجان برنج
گوشت چرخ کرده 400 گرم
یک پیاز
50 گرم کره
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ادویه برنج به انتخاب شما
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
قارچ ها را خرد کرده و کنار بگذارید.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زردچوبه داخل ماهیتابه ای که کره ریخته ایم می ریزیم و تفت می دهیم تا عطر مطبوعی از گوشت گرفته شود و رنگ گوشت عوض شود.
رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب گرفته شود.
سپس پیاز داغ و ادویه پلو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر قارچ را تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و در آخر ۱ قاشق روغن و کمی نمک به آن اضافه کنید و کمی در روغن تفت دهید سپس روی حرارت بردارید.
برنج را آبکش می کنیم و یک لایه برنج سفید و یک لایه سس گوشت و یک لایه قارچ تفت داده می ریزیم تا مواد تمام شود و پس از پخته شدن برنج غذای شما آماده سرو است.
منبع: به وقت صبح