اجتماعی

قارچ برنج با گوشت؛ غذاهای مقوی و خوشمزه ای که مشتری دائمی آن ها خواهید شد! •رکنا

عناصر:

2 فنجان برنج

گوشت چرخ کرده 400 گرم

یک پیاز

50 گرم کره

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

ادویه برنج به انتخاب شما

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

قارچ ها را خرد کرده و کنار بگذارید.

گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زردچوبه داخل ماهیتابه ای که کره ریخته ایم می ریزیم و تفت می دهیم تا عطر مطبوعی از گوشت گرفته شود و رنگ گوشت عوض شود.

رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب گرفته شود.

سپس پیاز داغ و ادویه پلو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر قارچ را تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و در آخر ۱ قاشق روغن و کمی نمک به آن اضافه کنید و کمی در روغن تفت دهید سپس روی حرارت بردارید.

برنج را آبکش می کنیم و یک لایه برنج سفید و یک لایه سس گوشت و یک لایه قارچ تفت داده می ریزیم تا مواد تمام شود و پس از پخته شدن برنج غذای شما آماده سرو است.

منبع: به وقت صبح

اخبار خبرگزاری رکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا