اخبار اقتصادی روز

قابل توجه کاربرانی که ساعت موبایلشان هنوز رفع نشده است



کاربرانی که پس از گذشت 14 روز از آغاز سال جدید، ساعت تلفن همراه، رایانه و تبلت آنها تنظیم نشده است، می توانند با تماس با اپراتورهای تلفن همراه مرکز تماس، ساعت تلفن و تبلت خود را به صورت دستی تنظیم کنند.

به گزارش ای بی اس نیوز، تغییر ساعت همانطور که می دانیم برای اولین بار در سال 1895 مطرح شد و اولین بار به مناسبت بهار این ساعت به طور رسمی در سال 1908 در شهر پرشتاب انتاریو در کانادا و پس از آن در سال 1916 میلادی تغییر کرد. ، آلمان اول شد. این کشوری است که تغییر ساعت را در دستور کار خود قرار داده است و بریتانیا و فرانسه ظرف چند هفته به این تصمیم پیوسته اند. با این حال، تا پایان جنگ جهانی دوم، اکثر کشورهای جهان همچنان از قانون زمان استاندارد استفاده می کردند. پس از جنگ جهانی دوم، تغییر ساعت در آغاز بهار و پاییز رایج شد و کشورهای بیشتری به این قانون پایبند بودند. از آن زمان، موافقان و مخالفان تغییر ساعت، هر سال در اوایل بهار و اوایل پاییز بر سر تغییر یا عدم تغییر ساعت با هم بحث می کردند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد چه تغییر ساعت یک مشکل جهانی باشد یا نه، می‌توان گفت در حال حاضر حدود 40 درصد از کشورهای جهان ساعت تابستانی و زمستانی دارند و بقیه کشورهای جهان تایید کرده‌اند که زمان ثابتی در طول سال داشته باشند. . . این 40 درصد کشورهایی که زمان را تغییر می دهند از یک دستور پیروی نمی کنند. برخی از کشورهای جهان در ابتدای بهار و پاییز ساعت را نیم ساعت تغییر می دهند، برخی آن را تنها 40 دقیقه تغییر می دهند، اما اکثر کشورهایی که ساعت را تغییر می دهند یک ساعت به جلو و عقب می پذیرند.

در حال حاضر 70 کشور در سراسر جهان ساعت خود را در اوایل بهار و اوایل پاییز تغییر می دهند. طرفداران تغییر زمان بر این باورند که این امر باعث کاهش مصرف انرژی می شود. بعدازظهرهای طولانی برای صنعت گردشگری خوب است و مردم زمان بیشتری برای گشت و گذار و لذت بردن از نور روز دارند. مخالفان زمان تابستانی می گویند دلیلی وجود ندارد که زمان صرفه جویی در تابستان مصرف انرژی را کاهش دهد، اما آمارهای زیادی وجود دارد که نشان می دهد ساعت تابستانی باعث افزایش تصادفات، افزایش تصادفات کاری، مشکلات خواب، مشکلات خوردن، تشدید افسردگی می شود. و حتی افزایش خودکشی.

اما در ایران تغییر ساعت رسمی در ابتدای بهار و پاییز برای اولین بار در سال 1370 به قانون تبدیل شد. تغییر ساعت به مدت دو سال به تعویق افتاد اما در سال 1395 مجلس به طور قانونی دولت را مجبور به اجرای تغییر ساعت کرد. نمایندگان در مجلس یازدهم طرحی را تدوین کردند که در آن می خواستند قانون تغییر ساعت را لغو کنند و تغییر ساعت را در فصل بهار و پاییز متوقف کنند.

سرانجام اردیبهشت ماه سال گذشته با تصویب مجلس اعلام شد که ساعت رسمی کشور از 1402 تغییر نمی کند، اما با وجود اینکه از قبل اعلام شده بود، با تغییر سال، برخی از کاربران گزارش دادند که ساعت تلفن ها، تبلت ها و دستگاه های الکترونیکی آنها به طور خودکار یک ساعت پیشرفت می کنند.

بیشتر بدانید

به تغییر ساعت در برخی از تلفن های همراه توجه کنید

در همین راستا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ساعت تابستانی تغییری نمی‌کند یا به عبارتی ساعت تابستانی (به وقت تابستانی) بر اساس قانون مصوب شورای اسلامی شهر از تاریخ 1396/01/13 اعمال نمی‌شود. شروع سال 1402 پس از تصویب قانون در تاریخ 1 ژوئن 1401 با پیگیری های انجام شده توسط اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات مراجع جهانی مانند ICANN و IANA در نسخه های به روز شده به وقت کشور و همچنین در سرورهای زمانی مانند با توجه به زمان، حدود شش ماه است که تغییرات لازم اعمال شده است.

همچنین چندین ماه است که مکاتبات و پیگیری های لازم با اپراتورهای تلفن همراه انجام شده و آنها نیز تغییرات لازم را در سطح شبکه اعمال کرده و سامانه های خود را به روز رسانی کرده اند. همچنین پیش‌بینی‌های لازم در سایر سرویس‌دهنده‌ها و تغییراتی در سرورهای ساعت در داخل کشور انجام شده است و سامانه‌هایی که از این مراجع برای تنظیم ساعت استفاده کرده‌اند، خدمات الکترونیکی را بدون مشکل ارائه کرده‌اند.

بر اساس این اطلاعیه، برای اینکه تلفن های همراه به طور خودکار به ساعت تابستانی تغییر نکنند. انجام دو اقدام ضروری است؛ ابتدا باید شبکه اپراتورهای دارای سرورهای جهانی بر اساس این سیاست جدید (عدم اعمال ساعت تابستانی) تنظیم شود که پیش‌بینی‌های لازم بر اساس نظارت‌های وزارت ارتباطات انجام شده و تمامی تغییرات لازم انجام شده است. برای سیستم ها و تجهیزات شبکه اپراتورها اعمال می شود. اقدام دیگر مربوط به گوشی کاربر است، به گفته منابع معتبر بین المللی، سازندگان تلفن همراه باید نسخه های به روز شده تلفن همراه خود را منتشر می کردند تا تغییر ساعت تابستانی به صورت خودکار اعمال نشود.

اکثر شرکت های سازنده گوشی نیز نسخه های به روز خود را منتشر کرده اند، اما برخی از گوشی های موبایل که تنظیمات آنها توسط سازنده به روز نشده است، با مشکل مواجه شده اند. لذا پیگیری های لازم سایر شرکت های سازنده گوشی که به عدم تغییر DST در ایران توجه لازم را نداشته اند برای رفع این مشکل در حال انجام است. مراکز تماس اپراتورهای تلفن همراه نیز آماده ارائه مشاوره به کاربران خود در زمینه پیکربندی و به روز رسانی هستند.

اما با پایان یافتن تعطیلات، به نظر می رسد این مشکل همچنان برای برخی از کاربران وجود دارد، پیگیری های ای بی اس نیوز از اپراتورها حاکی از آن است که افرادی که همچنان با این مشکل درگیر هستند، می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با مرکز تماس اپراتور، موبایل تماس بگیرند. ابتدا (9990) و ایرانسل (700) و به آنها گفته می شود که چگونه می توانند زمان را از طریق تنظیمات گوشی و دستگاه خود تغییر دهند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *